basscity.eu
Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - Wersja do druku

+- basscity.eu (https://basscity.eu)
+-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html)
+--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html)
+--- Wątek: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) (/thread-622.html)

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - yarzenioova - 04-14-2015

(04-11-2015, 10:27 AM)groza napisał(a): Nie tylko one....

Kurde ależ to blisko Metalliki brzmi. Mega fajne.

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - Alfik - 04-14-2015

(04-13-2015, 08:35 PM)groza napisał(a): Bardzo fajne.

Fachura straszny z Wodeckiego.

U niego nie ma, że jest nie czysto. Praktycznie zawsze trafia. Do tego potrafi w locie zajebiście zharmonizować dowolną frazę i z biegu nagrać np. 6 głosowy chórek. Facet jest do tego mega dobrym kompozytorem, ale nie wydaje nowych płyt mówi, że ludzie i tak wolą pszczółkę...
Ja tam jestem fanem Zbyszka Wodeckiego od dziecka.

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - Ajgor - 04-14-2015

Po prostu zawodowiec i w dodatku za talentem Smile

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - jetofuj - 04-14-2015

He, mój znajomy realizator dzieli wokalistów na 3 kategorie:
- tych, co ni uja,
- tych, co zarejestrują kilka podejść i potem coś się z tego złoży,
- i Wodeckiego, których wchodzi, śpiewa z bata i wychodzi Smile

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - miklo - 04-14-2015

Heh. Pamiętam, jak kiedyś wrzuciłem tutaj Wodeckiego (bo lubię) i spodziewałem się szydery, a tu kilku z Was też go lubi (wtedy też zeznawaliście).

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - przemak - 04-14-2015

(04-14-2015, 09:59 AM)jetofuj napisał(a): i Wodeckiego, których wchodzi, śpiewa z bata i wychodzi Smile

I jeszcze parę kawałów opowie Wink Ale i pod względem śpiewania, i kawałów lepszy był nieodżałowany Andrzej Zaucha...

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - Swits - 04-15-2015

[off]

hmm... zastanawiam się dlaczego youtube po wpisaniu nazwy mojego bandu nie znajduje nagrania ktore zamiescilismy. wpisywana przeze mnie nazwa zostaje poprawiona i ostatecznie poprzez wyszukiwarke niemoge znalezc tego czego szukam...

Myslalem ze to kwestia popularnosci, za mało odsłon itd.. ale te nagranie na yt ma 1200, chyba powinno juz w wyszukiwarce sie pojawiać...

Ktoś może zaradzić ? Sad

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - zakwas - 04-15-2015

(04-15-2015, 08:03 AM)Swits napisał(a): te nagranie

To nagranie! Ludzie, kurwa, piszcie po polsku, nie wiem co Wy macie z tym "te", kilka lat temu nikt nie robił tego błędu... neutral2

Co to za kawałek, co go nie można znaleźć? Zazwyczaj 24h wystarczają żeby YT wypluwało w wynikach odpowiednie filmy. Chyba, że macie nazwę, którą google uznaję za błędną (ponad pół roku walczyliśmy z zespołem Kumama, żeby przestał poprawiać na "czy chodziło Ci o kumam"). Wtedy trzeba cierpliwości.

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - paluch1986 - 04-15-2015

Ew. nazwa jest na tyle popularnym słowem, że youtube ma znacznie więcej wyników zindeksowanych. Np. Screamu swojego nie znajdę bez dopisku "Radom" Wink

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - groza - 04-15-2015

(04-15-2015, 08:03 AM)Swits napisał(a): [off]

hmm... zastanawiam się dlaczego youtube po wpisaniu nazwy mojego bandu nie znajduje nagrania ktore zamiescilismy. wpisywana przeze mnie nazwa zostaje poprawiona i ostatecznie poprzez wyszukiwarke niemoge znalezc tego czego szukam...

Myslalem ze to kwestia popularnosci, za mało odsłon itd.. ale te nagranie na yt ma 1200, chyba powinno juz w wyszukiwarce sie pojawiać...

Ktoś może zaradzić ? Sad

A ustaliłeś profil na "publiczny"?

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - bratekr - 04-15-2015

(04-15-2015, 08:26 AM)zakwas napisał(a):
(04-15-2015, 08:03 AM)Swits napisał(a): te nagranie

To nagranie! Ludzie, kurwa, piszcie po polsku, nie wiem co Wy macie z tym "te", kilka lat temu nikt nie robił tego błędu... neutral2

Co to za kawałek, co go nie można znaleźć? Zazwyczaj 24h wystarczają żeby YT wypluwało w wynikach odpowiednie filmy. Chyba, że macie nazwę, którą google uznaję za błędną (ponad pół roku walczyliśmy z zespołem Kumama, żeby przestał poprawiać na "czy chodziło Ci o kumam"). Wtedy trzeba cierpliwości.

Te prawdy, ta kupa, tę muszlę, ale to hiperpoprawnie.

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - yarzenioova - 04-15-2015

Ja nie moge sie opedzic od tego jakis czas (tak z 15 lat?).Tony fantastycznie zagral ten utwor.Podoba mi sie tu wlasciwie wszystko,co z tego, ze moze powycinany SR ile wlezie w miksie gdy to wciaz brzmi genialnie

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - groza - 04-15-2015

Jop, super to brzmi - do tego partia basu taka, że się po 10 latach ją dalej pamięta.

Obadaj sobie płytę którą nagrali ze scottem weilandem - tzn zespół, bez blondyny.

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - yarzenioova - 04-15-2015

Bez Gwen to nie może mieć sensu,ale Weiland Yutani corp zobowiązuje.

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - miklo - 04-15-2015

Ja od wielu lat co jakiś czas słucham tego prostego jamu. Buddy, to był mistrz. Nic tam nie zagrał. Cały czas prosty rytm, a jak to jedzie. No i wokal tego pana też wielbię Smile Pan gitarul i bassman też zacnie. Prosto, powtarzalnie, ale nie nudno.

http://www.youtube.com/watch?v=uOwvPKn4PvY