basscity.eu
Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - Wersja do druku

+- basscity.eu (https://basscity.eu)
+-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html)
+--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html)
+--- Wątek: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) (/thread-622.html)

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - zakwas - 12-15-2015

Szkoda, że kurwa, nie brzmi. :oburzony:

Sto kilo mułu w tym brzmieniu przeca.

No i Higher Ground Peppersi nagrali w 89 nie w 91, więc się chuja znają. :mrgreeN:

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - Maciejeq - 12-15-2015

(12-15-2015, 12:59 PM)zakwas napisał(a): No i Higher Ground Peppersi nagrali w 89 nie w 91, więc się chuja znają. :mrgreeN:

No właśnie! :oburzony:

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - paluch1986 - 12-15-2015

Higher Ground nie jest Peppersów :oburzony:

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - Stasiu - 12-15-2015

(12-15-2015, 12:59 PM)zakwas napisał(a): Szkoda, że kurwa, nie brzmi. :oburzony:

Sto kilo mułu w tym brzmieniu przeca.

No i Higher Ground Peppersi nagrali w 89 nie w 91, więc się chuja znają. :mrgreeN:

dlatego napisałem, że ładniutki mrgreen a brzmieniowo bardzo podobny do Twojego... *mrputin*

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - zakwas - 12-15-2015

:pomidor:

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - bratekr - 12-15-2015

Muli, nie muli? Czy to przez mostek?

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - Alfik - 12-15-2015

come on come over mógłby nie grać bo nie potrafi... zresztą nie tylko tego....

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - groza - 12-15-2015

Były dwa takie filmiki - w obu masa błędów. Nie te dźwięki itp. itd.

Pomysł spoko, obiecuję, że nakręcę taki z milionem numerów i się nigdzie nie pomylę.

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - zwinny - 12-15-2015

czasami mam wrażenie, że niektórzy jutubowi muzycy kierują się olimpijską dewizą "szybciej, wyżej, mocniej" Tongue

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - przemak - 12-16-2015

To bardzo słabe jest, po co nagrywać takie rzeczy? Te riffy są przecież proste, tylko trzeba je zagrać, a nie pokazać, że się mniej więcej je zapamiętało...

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - yarzenioova - 12-16-2015

(12-14-2015, 07:29 PM)zwinny napisał(a): ledwo co chłopakowi piczkodrapy wyrosły, a już takie licki

Kurde ale kosmos,chłopak ma taki feeling że o ja pitole. Nie mam pytan.

A co do 100 kawałków to się czepiacie,brzmienie faktycznie straszne ale trochę rzeczy gość zagrał,zaskoczył mnie Wootenem,ja bym go nie ugrał.Źle zagrane Give it away czy Message in the bottle oraz Come on, come over ale ujdzie,calosc przypomniala mi pare utworow do ktorych trzeba wrocic,niekoniecznie do grania.

Zeskanowane i zaszyfrowane przez perlator

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - przemak - 12-16-2015

Mi chodzi o to, że jak się ma w tytule GROOVE, to Midnight Hour i Stand By Me trzeba zagrać zgodnie z tym tytułem, bo tam nic innego oprócz groovu przecież nie ma. Jak się z tych numerów wyrzuci groove to zostanie choreografia Wink

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - yarzenioova - 12-16-2015

Trochę to jest pokazówka i taki spory challenge, nie sądzę żeby się dało zagrać z właściwym feelingiem 100 kawałków o zupełnie odmiennych stylach muzczynych, nawet dla najlepszych studyjnych. Wszystkie te kawałki ładnie sklejone przez perkusję, która i tak robiła na mnie największe wrażenie, a przekazu brak groove czy paru dźwięków ten filmik nie zaburza. Także każdy kto ten filmik negatywnie komentuje ma gen zdrady Tongue

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - Basstard - 12-16-2015

Weźcie ZAPAMIĘTAJCIE 100 riffów i zagrajcie je jeden po drugim, płynnie, bez przerw. Jasne, błędy są. Ale ja bym się wypierdolił na pysk po 3-4. Ogromny szacun za RAM (ja prawie nie mam) i koncentrację.

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - Marcin S - 12-16-2015

Mistrz Laurence ma dziś urodziny: