![]() |
|
Słuchawki - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: Słuchawki (/thread-52.html) |
RE: Słuchawki - sokolasty - 03-14-2012 Jakie słuchawki bezprzewodowe warto kupić? Cechy: - do użytku domowego, preferuję nauszne z dużą muszlą i dobrą izolacją - w miarę wierne (nie aż na tyle, żeby odróżnić nagranie z płytką od bez płytki, ale wystarczające do odróżnienia precel vs jazz - do 250 zet RE: Słuchawki - miklo - 03-14-2012 W tej cenie kupisz szumofony zamiast słuchawek. Szkoda kasy. RE: Słuchawki - zakwas - 03-14-2012 Popieram - kabla się nie wyprzesz za takie pieniądze. RE: Słuchawki - dudi999 - 03-15-2012 Dzisiaj miałem okazję posłuchać trochę słuchawek Bose QuietComfort®3 jeśli chodzi o brzmienie to naprawdę profesjonalny sprzęt. To co mnie zaskoczyło to to "odizolowanie" od otoczenia jak założy się słuchawki na głowę. Nie wiem jak to działa ale słuchawki nie są duże a po ich nałożeniu jest taka cisza jakbyśmy włożyli stopery w uszy. Fajna sprawa i osobiście z czymś takim się nie spotkałem RE: Słuchawki - low - 03-17-2012 (03-14-2012, 10:08 PM)zakwas napisał(a): Popieram - kabla się nie wyprzesz za takie pieniądze. indeed RE: Słuchawki - herp - 03-17-2012 Zgubiły mi się moje AKG i wzialem domyslne sluchawki Nokii. Zdjąłem po 20 sekundach. Jak odloze kase to se kupie nowe, poki co - nie slucham muzyki. Przepaść jakościowa jest przerażająca. RE: Słuchawki - miklo - 03-17-2012 A ja właśnie kupiłem jays d-jays. Jak przyjdą, to zobaczę, co są warte. Kupiłem używki w ciemno. RE: Słuchawki - sokolasty - 03-22-2012 (03-17-2012, 09:12 AM)herp napisał(a): Zgubiły mi się moje AKG i wzialem domyslne sluchawki Nokii. Zdjąłem po 20 sekundach. Jak odloze kase to se kupie nowe, poki co - nie slucham muzyki. Ale że takie dokładane gratis do fona? To nie do słuchania muzyki jest Ja sobie kupiłem marketoid z mikrofonem za 7,67 chyba do Skype'a Finalnie kupiłem Sony MDR-RF810 i próbuję znaleźć teraz jakąś sensowną płytę do testowania. RE: Słuchawki - vonmarkowitz - 03-22-2012 Witam.Dodam cos od siebie w tym temacie.Jesli chodzi o sluchanie muzy w domowym zaciszu lub na ulicy polecam z cala odpowiedzialnoscia KOSS porta pro.Sluchawki otwarte ,lekkie,doskonale dla osob ktore (tak jak ja)nosza okulary,da sie w nich nawet spac(nie jednokrotnie to testowalem Superluxy natomiast to sprzet ktory podobno jest kopia jakiegos AKG czy czegos tam. Kosztuja w okolicach 20 funtow.ladnie brzmia ,naturalnie podobnie do kosow ,ale nadaja sie znacznie lepiej do cwiczen. Dlugi kabel pozwala nawet potancowac wokolo wzmaka A na koniec uwaga dotyczaca zamknietych sluchawek i ulicy –moj znajomy mial okazje wpasc pod samochod wlasnie przez sluchawki zamkniete i wlasna nieuwage…wiec moze lepiej slyszec co sie dzieje wokolo. pozdrawiam RE: Słuchawki - miklo - 03-22-2012 Kossy nie są transparentne. RE: Słuchawki - Tommi - 03-22-2012 SuperLux'y jak najbardziej świetne, ale niestety - trochę tandetne materiałowo. Jakością w swojej cenie nie mają równych. RE: Słuchawki - zakwas - 03-22-2012 Ja mam Superluxy ponad rok już i jeszcze nie miałem najmniejszych problemów, a ciorcham je non stop na kilkanaście sposobów. Nawet jeżeli po dwóch latach mi padną, to i tak moim zdaniem opłaca je się kupić. RE: Słuchawki - Tommi - 03-22-2012 Jakie? 681? RE: Słuchawki - zakwas - 03-22-2012 Dokładnie. RE: Słuchawki - dudi999 - 03-22-2012 (03-22-2012, 08:40 PM)vonmarkowitz napisał(a): Witam.Dodam cos od siebie w tym temacie.Jesli chodzi o sluchanie muzy w domowym zaciszu lub na ulicy polecam z cala odpowiedzialnoscia KOSS porta pro.Sluchawki otwarte ,lekkie,doskonale dla osob ktore (tak jak ja)nosza okulary,da sie w nich nawet spac(nie jednokrotnie to testowalem Moim zdaniem Kossy bardzo nadają charakter brzmieniu. Ale mimo to uważam, że to bardzo dobre słuchawki w dobrej cenie. |