![]() |
WARWICK b-hood, pokazujemy Wacki - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: WARWICK b-hood, pokazujemy Wacki (/thread-113.html) |
RE: WARWICK b-hood, pokazujemy Wacki - artur - 08-13-2012 yo ostatni nabytek (kupiony jakies 5 miechów temu). Po dopieszczeni u pana Góralskiego (miszczu!) daje to baardzo rady. Ma fajne niskie pasmo, slapik jak marzenie chodzi. Przed lutnikiem myslałem, że z powodu 5strunowego zboczenia jakiego nabyłem się katując thumba, odsprzedam korwetke, ale chyba zostanie - moze założyć piccolo struny? ![]() http://www.gitarion.pl/galeria/warwick_corvette_ash/warwick_corvette_ash.html RE: WARWICK b-hood, pokazujemy Wacki - bibok - 08-16-2012 Ładna gitarka. Mam nadzieję, że nie żałujesz zakupu? RE: WARWICK b-hood, pokazujemy Wacki - Swits - 08-17-2012 ładny! graty! RE: WARWICK b-hood, pokazujemy Wacki - artur - 08-17-2012 Niestety, z dnia na dzien coraz bardziej sie lubimy - to chyba dobrze ![]() RE: WARWICK b-hood, pokazujemy Wacki - bibok - 08-22-2012 (08-17-2012, 07:19 PM)artur napisał(a): Niestety, z dnia na dzien coraz bardziej sie lubimy - to chyba dobrze Doskonale rozumiem ![]() RE: WARWICK b-hood, pokazujemy Wacki - Radolinho - 10-11-2012 pochwalę się i poproszę o numerek nowa blondyna ![]() ![]() ![]() Dane techniczne: Dwuczęściowy korpus wykonany z amerykańskiego jesionu bagiennego, przestrzenie rezonansowe w środku korpusu Płyta wierzchnia o grubości 3/8" wykonana z klonu wzorzystego o stopniu wyrazistości słojów AAA Przekładki z drewna ekanga pomiędzy płytą wierzchnią i dolną częścią korpusu Gryf i podstrunnica z klonu wzorzystego, na podstrunnicy ozdobne inkrustacje typu "planet", 24 progi Promień łuku podstrunnicy: 640 mm (25,5") Menzura: 34" aktywne przetworniki MEC H/H w modelu Wykończenie lakierowe Osprzęt w kolorze czarnym 3-pasmowy aktywny układ korekcji MEC System blokady zaczepów paska - Warwick security locks Własnoręczny podpis Hansa-Petera Wilfera, metalowa tabliczka z nazwą serii i numerem seryjnym umiejscowiona z tyłu główki gryfu nie będę pisał jak gada bo bym musiał czyścić monitor z nabiału ![]() RE: WARWICK b-hood, pokazujemy Wacki - zakwas - 10-11-2012 Ładny! ![]() Poka te inkrustacje z bliska, bo nie wiem jak to ma wyglądać... (Planet?) RE: WARWICK b-hood, pokazujemy Wacki - Radolinho - 10-11-2012 (10-11-2012, 02:48 PM)zakwas napisał(a): Ładny! ![]() RE: WARWICK b-hood, pokazujemy Wacki - zakwas - 10-11-2012 Łe, to mi się nie podobają... ![]() Ale ogólnie z daleka wiosło się zajebiście prezentuje! RE: WARWICK b-hood, pokazujemy Wacki - Brylant - 10-11-2012 Świetny zakup! Jakby to była czwórka, to sam bym kombinował kasę, aby sobie go zakupić, gdyż ogólnie seria Hot Rod czochrała i to srogo. RE: WARWICK b-hood, pokazujemy Wacki - Radolinho - 10-11-2012 wiosło jest fenomenalne, przede wszystkim lekkie jak piórko - waży ze 4 kg a przy tym nakurwia zdrowo i klarownie - po prostu wyrywa z kapci, mój drugi bas to customowy nexus aligator , najcięższa gitara jaką miałem w łapie, nie wiem dokładnie ile waży ale będzie 7-8kg solidnego brzmienia, w przeciwieństwie do Wacka ma rewelacyjnie wygodny gryf, ale powoli się przyzwyczajam do Hot Roda - Ten bas został tak zrobiony ,że faktycznie można na nim urządzać wyścigi, łapa sama lata po gryfie,aha no i zajebiście wyrywa z kapci , ![]() RE: WARWICK b-hood, pokazujemy Wacki - artur - 10-12-2012 WOOW jedna z najladniejszych kurwet jaka widzialem! Jak wroce do Polski to bede musial ograc! porzadek z numerkami zrobie na dniach - bez obaw RE: WARWICK b-hood, pokazujemy Wacki - Radolinho - 10-12-2012 kolejny cel to Thumb 6 Bo ![]() RE: WARWICK b-hood, pokazujemy Wacki - crazy - 10-12-2012 Myślałem że tam siedzą picki Bartolini. RE: WARWICK b-hood, pokazujemy Wacki - Radolinho - 10-12-2012 (10-12-2012, 11:34 AM)crazy napisał(a): Myślałem że tam siedzą picki Bartolini. siedzą aktywne MEC-e, i gada tak,że nie widzę potrzeby jakiegokolwiek upgrade'u. Btw -w Nexusie mam tripla Bartolini 72MM5E. |