basscity.eu
Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - Wersja do druku

+- basscity.eu (https://basscity.eu)
+-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html)
+--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html)
+--- Wątek: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) (/thread-622.html)

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - Doman - 08-11-2019

Ok kawałek toola.

Tylko i aż. Więcej w tym gatunku nie wymyślą mrgreen

Z toolem jest trochę jak ze slayerem. Ludzie się tym jarają bo trzeba.

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - Fab - 08-11-2019

Z tym Slayerem to bez przesady, wiadomo, kawal historii ale np mnie on nie jara w ogole. Tak samo AC/DC.
Troche zaluje, ze raczej Tool nie wroci w te surowsze wpierdole, jak na Opiate - tylko ida w 10 minutowe tripy, ale i tak bdb.

Justin soundowo bardzo fajnie, jest dol, jest grid - ale jestem ciekawy czy bedzie cos swiezego. Chociaz na chwile.

„Fear Inoculum” to długo wyczekiwany nowy album TOOLa i pierwsza płyta zespołu od 13 lat. Krążek będzie dostępny cyfrowo oraz w specjalnej limitowanej wersji CD, w skład której wchodzą:
  • składane na trzy części opakowanie z 4 calowym ekranem z eksluzywnym nagraniem wideo

• przewodem USB do ładowania urządzenia

• 2 watowym głośnikiem

• 36 stronicową książeczką

• kodem do pobrania plików mp3.

Ostro.

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - MrPapaBear - 08-11-2019

Dla mnie porażka, brzmieniowo cofnęli się wręcz w rozwoju. Odgrzewana formuła bez żadnego pomysłu i bez pasji, głos Maynarda brzmi zupełnie bez jaj. Nędza, inne kawałki z tego co z koncertów słyszałem podobną stęchlizną wieją. Wydawali 13 lat płytę brzmiącą jakby była sprzed 20.

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - zwinny - 08-11-2019

(08-11-2019, 11:25 AM)MrPapaBear napisał(a): bez pasji

o to to. te dwa słowa w pełni oddają moje odczucia. bardzo nie chciałem dołączać do grona jojczących, ale kurde no. 13 lat czekania i dostajemy przeciętność. co prawda toolowa przeciętność to nadal poziom nieosiągalny dla większości i dlatego nie zamierzam mieszać ich z błotem, ale nie zmienia to faktu, że jestem zwyczajnie zawiedziony. na początku myślałem, że to taki grower, że po kilku przesłuchaniach kliknie. nie kliknęło. mam nadzieję, że zrobili na opak i na pierwszy rzut zapodali albumową średniawkę, a reszta będzie sztos. zobaczymy.

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - groza - 08-12-2019

Bez Cliffa to już nie to samo.

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - Doman - 08-12-2019

(08-12-2019, 10:21 AM)groza napisał(a): Bez Cliffa to już nie to samo.

Łojezu moje boczki

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - Paweł Wszołek - 08-18-2019

Wiem że może treści mogą wam nie przypaść do gustu, ale chciałbym się z wami podzielić radością ze skończenia pracy nad moją 3 płyta!

Mega się cieszę ze udało się nagrać 7 z 9 piosenek razem z wideo. Pierwsza piosenka wyszła wczoraj. Można jej posłuchać i pooglądać tutaj:

https://youtu.be/f-qefFqg4-0

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - bartek86xxx - 08-20-2019

Oglądać zanim usuną.

EDIT:
No i wywalili.

Ale jest wersja w j. rosyjskim Tongue

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - bratekr - 08-26-2019

Strasznie mi ten gość imponuje. Aż mam ochotę zrobić coś podobnego, ale ze starych okien.
BTW - idealny bas dla syna Basstarda Big Grin.

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - UmrzyjOŚwicie - 08-27-2019

Ktoś już coś nagrał? 

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - zakwas - 08-28-2019

Nie da się tych filmów oglądać. Mógłby gość zostać przy graniu. Big Grin

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - bratekr - 08-28-2019

Wiecej subów. Ale to na swój sposób ciekawie pokazuje to, jak wygląda "rynek" muzyczny w internecie.

Nie no, to jeset typowy "kątęt". Mało wartości, prosta rozrywka związana z jakimś tematem. Ale kliki są, gość pewnie rachunki opłaci za wypłatę z YT, więc czemu miałby tego nie robić? Bo mi się nie podoba? Big Grin

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - bratekr - 08-28-2019

Chyba się starzeję, bo takie coś do mnie absolutnie nie trafia. Chociaż temat fivera jest bardzo ciekawy - podobnie podszedł do tematu inny gość (samuraiguitarist) i też ciekawe rzeczy wyszły.

To nie są filmy dla naszych roczników. Wink