![]() |
|
[chwalę się skromnie] Perspecto - Cut the Riddle - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: [chwalę się skromnie] Perspecto - Cut the Riddle (/thread-2612.html) |
RE: [chwalę się skromnie] Perspecto - Cut the Riddle - zakwas - 11-21-2012 Po wypłacie nabędę - proszę mi sztukę odłożyć...
RE: [chwalę się skromnie] Perspecto - Cut the Riddle - paluch1986 - 11-21-2012 Przesłuchałem dwa utwory, chętnie posłucham reszty RE: [chwalę się skromnie] Perspecto - Cut the Riddle - citizenkane - 11-21-2012 (11-19-2012, 08:45 PM)3cina napisał(a): Moja ulubiona kapela na forum <3 Właśnie, obok Plum to moja ulubiona kapela w Polsce. Zajebista inicjatywa, szkoda że nie mam magnetofonu RE: [chwalę się skromnie] Perspecto - Cut the Riddle - barabas - 11-21-2012 Chciałem zacytować post nade mną i napisać "zapomniałeś o Searching For Calm", dopiero potem zczaiłem, kto ten post napisał ![]() Paka - po wypłacie zamawiam, mam nadzieję że jeszcze będą RE: [chwalę się skromnie] Perspecto - Cut the Riddle - Dex - 11-21-2012 Mi też odłóż RE: [chwalę się skromnie] Perspecto - Cut the Riddle - silent-scream - 11-21-2012 a mi nie odkładaj a. p.s. przy płatności paypalem to mógł by kod DDL przychodzić od razu RE: [chwalę się skromnie] Perspecto - Cut the Riddle - Hubert - 11-22-2012 Zamówiłem! RE: [chwalę się skromnie] Perspecto - Cut the Riddle - zakwas - 11-22-2012 Mi też nie trzeba odkładać, bo dzisiaj powinna dojść. No, może jutro. RE: [chwalę się skromnie] Perspecto - Cut the Riddle - paka - 11-23-2012 Ależ mi miło, że kupujecie. Kasa się przyda na nagrywki Wujek - i co, porobiło?:d Pinio - flanger lub phaser jakiś vst - o dokładna nazwę musiałbym podpytać, ale miksy robiliśmy 2 lata temu i teraz trudno takie rzeczy odtworzyć Pecu - dobrego ruchania, glaco ty moja:d Ps. Mi po czasie najbardziej podobają się pingwiny. Jestem ciekawy, jak to wygląda z waszej perspektywy
RE: [chwalę się skromnie] Perspecto - Cut the Riddle - unclefucker - 11-23-2012 Paka..własnie zaraz zacznę aplikację i odsłuch, tak nawiasem mówiąc troszke nie mogę się doczekać, jestem ciekaw gdzie mnie wyimaginowany świat pośle RE: [chwalę się skromnie] Perspecto - Cut the Riddle - silent-scream - 11-23-2012 dzie moja taśma? złodzieje! a. RE: [chwalę się skromnie] Perspecto - Cut the Riddle - Hubert - 11-23-2012 (11-23-2012, 06:01 PM)silent-scream napisał(a): dzie moja taśma? złodzieje! +zyliard! ja jósz kce sóhadź! RE: [chwalę się skromnie] Perspecto - Cut the Riddle - unclefucker - 11-23-2012 ..ale złoooooo, żrące aranże i harmonie robią kosmos w... i równocześnie koktajl z... mózgu! Aj,zajebiste!! Gratuluje!! Cut the Riddle, Pacific Scientific, The Cab, No One's Stories, Penguins in the Forest...a własciwie to reszta też RE: [chwalę się skromnie] Perspecto - Cut the Riddle - zakwas - 11-23-2012 Gdzie moja kaseta?
RE: [chwalę się skromnie] Perspecto - Cut the Riddle - citizenkane - 11-24-2012 A ja juz mam! Buhahahha! Mmmmm delicje |