![]() |
|
Tajna Melina of Spector B-hood - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: Tajna Melina of Spector B-hood (/thread-26.html) |
RE: Tajna Melina of Spector B-hood - Alfik - 10-05-2011 (10-05-2011, 08:13 PM)OMSON napisał(a):(10-05-2011, 08:05 PM)Alfik napisał(a): Kosztuje dwa razy drożejNo tak - przecież Fodera to, ogólnie rzecz ujmując, niezłe gówno... przynajmniej wszystkie te, które słyszałem w polsce... nie są warte nawet połowy kasy za którą zakupili je cierpiący na kompleks NY Sound ich właściciele. RE: Tajna Melina of Spector B-hood - OMSON - 10-05-2011 (10-05-2011, 08:16 PM)Alfik napisał(a): zakupili je cierpiący na kompleks NY Sound ich właściciele. Alfik, a jaki jest Twój kompleks (oświeciłbyś przynajmniej połowę tego forum)?
RE: Tajna Melina of Spector B-hood - Rumcayz - 10-05-2011 To ja wam się wyspowiadam Ja mam takiego kompleksa, że grając z palucha chciałbym brzmieć jak z kostki, o! I nie, nie zacznę grać kostką bo nie umiem, za dużo zachodu, palcyma jest wygodnie
RE: Tajna Melina of Spector B-hood - OMSON - 10-05-2011 (10-05-2011, 08:29 PM)Rumcayz napisał(a): Ja mam takiego kompleksa, że grając z palucha chciałbym brzmieć jak z kostki, o! A ja jestem łysy RE: Tajna Melina of Spector B-hood - Viking - 10-05-2011 (10-05-2011, 07:49 PM)Alfik napisał(a):(10-05-2011, 02:47 PM)Burning napisał(a): poproszę o wypisanie, paczka czeka na kuriera wiesz, że nie jesteś mile widziany w tym temacie ![]() ja się to tematu z Jazzami nie wpierdalam RE: Tajna Melina of Spector B-hood - OMSON - 10-05-2011 (10-05-2011, 08:52 PM)Viking napisał(a): wiesz, że nie jesteś mile widziany w tym temacie Viking, z grubej rury dajesz (Widocznie posiadanie pięciu jazz basów jeszcze nie wystarczająco zaspokaja ego...) RE: Tajna Melina of Spector B-hood - Viking - 10-05-2011 jak widzę, że Alfik coś napisał, to już wiem, że nawet jakby nie wspomniał o Jazz Basie, to i tak o niego chodzi nie można się całe życie masturbować nad Jazz Basami RE: Tajna Melina of Spector B-hood - OMSON - 10-05-2011 (10-05-2011, 09:56 PM)Viking napisał(a): jak widzę, że Alfik coś napisał, to już wiem, że nawet jakby nie wspomniał o Jazz Basie, to i tak o niego chodzi A ja uważam, że ma pełne prawo do masturbacji jazz basowych... Najlepiej w dziale temu poświęconym i nie nachalnie. Natomiast, jestem zażenowany, jak wiele osób ślepo i czasem bezkrytycznie ulega nastrojom propagowanym przez gostka o emocjonalności 12-latka... Wstyd. RE: Tajna Melina of Spector B-hood - Burning - 10-05-2011 ja tam jeszcze sobie spectora kupię może, gdy mnie będzie stać
RE: Tajna Melina of Spector B-hood - OMSON - 10-05-2011 (10-05-2011, 10:25 PM)Burning napisał(a): ja tam jeszcze sobie spectora kupię może, gdy mnie będzie stać Uderz w stół...
RE: Tajna Melina of Spector B-hood - Burning - 10-05-2011 OMSON: zawsze jarałem się Timem Comem, Stevem DiGiorio, Nickiem Oliveri, Alexem Websterem oraz Justinem Chancellorem. LTD serii F nie podeszły mi.. aczkolwiek mahoniowe ESP to może być inna bajka Precla mam od kilku lat i miał iść na sprzedaż, ale okazało się, że to na tyle fajna sztuka, że jakiś czas zostanie... (a pewnie zostanie za zawsze, do grania bluesa przy kominku, gdy będę już dziadkiem). Na Spectora GASowałem jeszcze w 2005 roku (co może potwierdzić Majek Teraz po prostu czas na kolejne z wioseł marzeń - padło na Jazz'a, bo Wal'a jak na razie nie dało rady upolować na znośną kasę RE: Tajna Melina of Spector B-hood - OMSON - 10-05-2011 (10-05-2011, 10:50 PM)Burning napisał(a): OMSON: zawsze jarałem się Timem Comem, Stevem DiGiorio, Nickiem Oliveri, Alexem Websterem oraz Justinem Chancellorem. Burn - luzik! ![]() Wszak przy rodzinie trza mieć szczyptę rozsądku. A do Speca pewnie i tak kiedyś wrócisz (jak mój stary kumpel - zagorzały Fendero/Ampegowiec).
RE: Tajna Melina of Spector B-hood - Burning - 10-05-2011 OMSON - chętnie bym go zostawił jako koncertowe wiosło: lekki, mały, wygodny, aktywny (brak szumów) i od biedy można go było wpinać prosto w linię, a na dodatek wybacza więcej niż jazz. Ale na chwile obecną chcę opanować 'panią Żyletę', zaś 'pan Kapeć' jest... cholera.. jest uosobieniem GASu we własnej osobie RE: Tajna Melina of Spector B-hood - abc123 - 10-06-2011 powiem tak, jak wieloletni posiadacz spectorow, w koncu pozbylem sie ich i kupilem fendery - i co? i tak warwick rzadzi RE: Tajna Melina of Spector B-hood - Criswell - 10-07-2011 Rebop z kropkowanymi markerami zamiast prostokątów to jaki rocznik może być? |