![]() |
|
[Chwale się ] Custom shop ze starymi wiosłami - Gotowe:) - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: [Chwale się ] Custom shop ze starymi wiosłami - Gotowe:) (/thread-2601.html) |
RE: [Chwale się + Konkurs!] Custom shop ze starymi wiosłami - Majek - 11-17-2012 Jak powrót do przyszłosci Sam teraz remontuje/urzadzam studio, więc wiem ile pracy to kosztuje. Ale radość pewnie jest RE: [Chwale się + Konkurs!] Custom shop ze starymi wiosłami - Mateusz - 11-17-2012 No studiem bym tego nie nazwał, chciałem po prostu jako tako te basówki mikrofonem nagrywac. RE: [Chwale się + Konkurs!] Custom shop ze starymi wiosłami - Swits - 11-17-2012 Piotrowski Vintage Guitars Bass Hospital RE: [Chwale się + Konkurs!] Custom shop ze starymi wiosłami - SUVV - 11-17-2012 LRS Vintage Guitars Boutique *LRS - Land of the Rising Sun (Japonia) RE: [Chwale się + Konkurs!] Custom shop ze starymi wiosłami - paka - 11-17-2012 mialo cie tu nie byc SUVV RE: [Chwale się + Konkurs!] Custom shop ze starymi wiosłami - obserwacja - 11-17-2012 Tak na poważnie to najlepiej by było wpleść nazwisko i żeby to było po Angielsku byle to nie brzmiało gimbusiarsko. Coś w stylu "Piotrowski Guitars&Studio" Pomyśl też nad jakimś logo które na stronkach czy papierze można umieszczać. Np. Przerobić logo fendera pod twoją ksywę czy nazwisko RE: [Chwale się + Konkurs!] Custom shop ze starymi wiosłami - Bjorn - 11-17-2012 Te, a kiedy mogę Cię tam odwiedzić i poogrywać basy? RE: [Chwale się + Konkurs!] Custom shop ze starymi wiosłami - Mateusz - 11-17-2012 jutro weź tego hartke bom ciekaw. mozna wbijac kiedy sie chce i ogrywac ;d RE: [Chwale się + Konkurs!] Custom shop ze starymi wiosłami - Maciejeq - 11-17-2012 (11-17-2012, 12:01 PM)zakwas napisał(a): Maciejeq - idź z tego forum, pierdoło! O chuj Ci chodzi? Przecież tu nie pisałem ![]() ![]() Ja proponuję "Guitar ambulance" lub coś z wskrzeszaniem. "Guitar ressurectory" czy coś w tym rodzaju RE: [Chwale się + Konkurs!] Custom shop ze starymi wiosłami - markuz - 11-17-2012 może coś z lat 90? np Mateuszex, Gitarex? RE: [Chwale się + Konkurs!] Custom shop ze starymi wiosłami - Alekone - 11-17-2012 Nie dawała nic z nazwiskiem/imieniem, no bo tu chodzi o to zeby ludzie wiedzieli o co komon, nazwiska sie ma gdzieś i się ich nie zapamiętuje - przynajmniej ja nie mam pamięci do nazwisk Jak wklepujesz w wyszukiwarke, to nie szukasz juz zakładów w stylu "lutnik Zdzisiu"... no bo to mało oryginalne i mało "dzisiejsze", przez co staje się przestarzałe i brak nam zaufania do takich firm jednak.... mi wpadło takie cuś, z hasełkiem: GUITAR HOSPITAL - We care about Vintage ! RE: [Chwale się + Konkurs!] Custom shop ze starymi wiosłami - badkins - 11-17-2012 świetna kanciapa ![]() "Vintage Centre" by fajnie brzmiało, na dole szyld z jakimś chwytliwym hasełkiem a'la "znajdz swoje wlasne, klasyczne brzmienie" słowo "workout" też by dobrze oddalo klimat miejsca, ma wygląd pracowni Piotrowski Guitars Workout kombinuj, powodzenia! RE: [Chwale się + Konkurs!] Custom shop ze starymi wiosłami - zakwas - 11-17-2012 (11-17-2012, 12:49 PM)zee napisał(a):(11-17-2012, 11:54 AM)zakwas napisał(a): E, w takim razie raczej "Twoja Stara Gitara Basowa". Jeden docenił! RE: [Chwale się + Konkurs!] Custom shop ze starymi wiosłami - pytel - 11-17-2012 a to może po prostu, w skrócie "chuj" ? RE: [Chwale się + Konkurs!] Custom shop ze starymi wiosłami - unclefucker - 11-17-2012 Zajebista CanciapaBasowa !
|