![]() |
SWR B-HOOD - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: SWR B-HOOD (/thread-588.html) |
RE: SWR B-HOOD - Sebastian-J - 02-01-2011 Aroniusz: odpowiedź jest jedna -> GOLIATH ![]() bassq: tak właśnie widzę że to jedyna opcja, dla mnie jest to ostateczność. Po prostu wolę z łańcuszka gitara->wzmak usuwać zbędę urządzenia. RE: SWR B-HOOD - bassq - 02-01-2011 tak lecz jest jedno ale tzn tunery czy to korg czy behringer fender ito z toru audio sa odlaczane przekaznikiem jak w dobrej klasy sterownikach truebypass wiem bo mialem octaswitch carl martin ( 8 petli efektów) - kiedys mialem manie na punkcie ebs i mialem oprócz phazer wszystkie efekty z kosci ebs i kaczke :0 szkoda ze nie mam zdjecia z duzego pedalboarda chyba gdzies mam malego ) ale nie waze czyli tuner nie wprowadza ci rzadnych zakłucen i innych swinstw tylko tru sygnal ![]() ![]() RE: SWR B-HOOD - Sebastian-J - 02-01-2011 Zgadza się, jednak nie wiadomo ile taki True ByPass ma w sobie True. Najważniejsze, ze wiem już na czym stoję. ![]() RE: SWR B-HOOD - bassq - 02-07-2011 witam mam pytanie do uzytkownika macieq widzialem na allegro zdjecie jak sprzedawal swr ze posiada w swoim gear malego swr headlite . mam nadzieje ze moglby szczegolowo i rzetelnie opisac jego wady i zalety oraz porownac np do sm-ki pozdrawiam RE: SWR B-HOOD - herp - 03-14-2011 Czy LA-15 da rade na jamach/próbach z bluesrockowym składem? RE: SWR B-HOOD - hennoh - 03-14-2011 miałem i na moich próbach nie dawało rady, ale my dość głośno gramy ![]() RE: SWR B-HOOD - dudi999 - 03-14-2011 Ja też słyszałem, że to jest dość ciche combo. RE: SWR B-HOOD - BigKahunaBurger - 03-24-2011 mam pytanie do SWR-owców ile było wersji kolumny Golitah III bo maja różne loga i od kiedy zostały produkowane i czy te różne wersje się czymś różnią skutecznością mocą brzmieniem ? RE: SWR B-HOOD - rob - 03-24-2011 gralem ostatnio probe (chalturka) na LA 15 i dalo rade a cicho nie bylo,bebny akustyczne...bylem rozkrecony na 75%,bardzo proste w obsludze,galy na pierwsza i bylo bardzo fajnie.W bluesrockowym skladzie na pewno sobie poradzi.Kumpel kupil dla syna w promocji w thomann za osiemset z groszami,tak ze za ta cene brac bo brzmienie naprawde bardzo dobre... RE: SWR B-HOOD - drebin - 03-24-2011 W końcu przyszedł ![]() ![]() Teraz tylko paczka jakaś... RE: SWR B-HOOD - dr Szelma - 03-24-2011 drebin - pomysl o Aguilarze, odradzam SWR-a paki... a jak nie masz kasy na Aggie to Hartke na alu ![]() RE: SWR B-HOOD - drebin - 03-24-2011 Myślałem właśnie nad GS410, mam teraz problem bo na dzień dzisiejszy mam paczkę od mańka 2*12 na 4 ohmach i : Czy to sprzedać i kupić jedną 4*10 na 8 ohm? Czy dokupić 4*10 na 4 ohmach i jechać na dwa kanały? RE: SWR B-HOOD - dr Szelma - 03-24-2011 sprzedaj ta 2x12 i kup jakas 4x10 na 8ohm - wtedy bedziesz mial twardszy dół ![]() ps - gratulejszyn wyboru SWR! ![]() RE: SWR B-HOOD - WoRW - 03-25-2011 W końcu znalazłem jakieś zdjęcie swojego wzmaka. ![]() Też poprosze numerek! Drebin - Szelma dobrze gada, 8ohm nie jest gorsze ![]() Poza tym, sam słyszałeś jak wypadł ten NB przy moim edenie ![]() - nie mówie, że źle, ale dla mnie muliło za mocno. RE: SWR B-HOOD - drebin - 03-25-2011 Powiem wam że nie jest tak źle z tym połączeniem 2*12 + sm900. WoWR jeśli chodzi o mulenie, o którym mówisz to raczej wynikało to z tego że przy tych samych ustawieniach 4*10 nie miała wcale basu a 2*12 grała miodzio i odwrotnie, jak ustawisz dobry bas na 4*10 to wtedy 2*12 muli bo wali samym basem, to kwestia do wyregulowania. Inna kwestia to taka że ja lubię takie tłuste misiowate brzmienie ![]() ![]() ![]() |