![]() |
|
[ankieta] licznik postow - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: [ankieta] licznik postow (/thread-64.html) |
RE: [ankieta] licznik postow - pea - 04-09-2010 Licznik postów motywuje do pisania postów. Dlatego jestem na niewiem. RE: [ankieta] licznik postow - Hannibal - 04-09-2010 Uwaga! Jak zdążyliście już pewnie zauważyć, pod awatarem pojawiło się pole "Skąd:". W imieniu administracji proszę o NORMALNE uzupełnienie tego pola. Nie używamy określeń "dziki wschód" , "Greater Poland" czy "cipa twojej starej". Pojawiło się te pole, proszę o jego normalne uzupełnienie. RE: [ankieta] licznik postow - pea - 04-09-2010 (04-09-2010, 06:59 AM)Hannibal napisał(a): Uwaga! Dlaczego uważasz że "Greater Poland" za nienormalne ? To po angielskiemu. Jak ktoś pisze "dziki wschód" to wiadomo że chodzi Białystok i okolice RE: [ankieta] licznik postow - Hannibal - 04-09-2010 Tak uważam i basta. Proszę o wpisywanie normalnych nazw miejscowości czy województw. Nic Wam się nie stanie, kiedy zamiast "bliski wschód" napiszecie "Białystok/okolice" RE: [ankieta] licznik postow - Bobromir - 04-09-2010 (04-09-2010, 07:06 AM)pea napisał(a):(04-09-2010, 06:59 AM)Hannibal napisał(a): Uwaga! nie poza tym, "dziki wschód" brzmi southern metalowo RE: [ankieta] licznik postow - Sebastian-J - 04-09-2010 (04-09-2010, 07:06 AM)pea napisał(a): Jak ktoś pisze "dziki wschód" to wiadomo że chodzi Białystok i okolice No niestety, nie każdy może na to wpaść Edyta: jak wpisać to, skąd się jest? Widzę miejsce, a nie widzę jak to zedytować???? RE: [ankieta] licznik postow - Hannibal - 04-09-2010 Ze względu na fakt, iż "cipa twojej starej" rozpieprzała szerokość forum, zostało to wyedytowane. RE: [ankieta] licznik postow - Bajur - 04-09-2010 Zaznaczyłem, że jest mi to obojętne, sam nie nabijam sobie postów i się nie jaram ich ilościa, dwa raz myślę zanim coś napiszę i z reguły nie piszę nic. Ale niektórzy może na to patrzą I dzięki za "Skąd:" Szybka edyta och, czyżby nie działąay takie znaki jak "<" lub ">" ? RE: [ankieta] licznik postow - pea - 04-09-2010 (04-09-2010, 07:47 AM)Hannibal napisał(a): Ze względu na fakt, iż "cipa twojej starej" rozpieprzała szerokość forum, zostało to wyedytowane. Akurat z tym się zgadzam. Jak ktoś tam wypisuje głupoty to inna sprawa. Z tym dzikim wschodem żartowałem Nie wiem natomiast w czym Ci przeszkadza nazwa miasta/województwa pisana w innym języku ? RE: [ankieta] licznik postow - Hubert - 04-09-2010 SeBas napisał(a):Edyta: jak wpisać to, skąd się jest? Widzę miejsce, a nie widzę jak to zedytować???? No, powinno się dać wpisać w panelu użytkownika, w zakładce "edytuj profil" w polu "dodatkowe informacje", zaraz pod polem, w którym wybierasz płeć. RE: [ankieta] licznik postow - Sebastian-J - 04-09-2010 Podziękował RE: [ankieta] licznik postow - Hannibal - 04-09-2010 (04-09-2010, 08:08 AM)pea napisał(a):(04-09-2010, 07:47 AM)Hannibal napisał(a): Ze względu na fakt, iż "cipa twojej starej" rozpieprzała szerokość forum, zostało to wyedytowane. Zacznę pisać porty po ukraińsku. W czym Ci to przeszkadza? Ja niemieckiego nie znam. I musiałem zajrzeć do wikipedii żeby sobie przypomnieć, że Twoje uzupełnienie profilu skąd oznacza górny śląsk. LUDZIE! To naprawdę ułatwia rozeznanie się skąd. Jeżeli do popołudnia nie zostanie to wyedytowane do poziomu języka polskiego, to będzie ostrzeżenie. Koniec, kropka. Rzecz trudna nie jest, a może wiele ułatwić. RE: [ankieta] licznik postow - Bobromir - 04-09-2010 żarty żartami, Hanni ma rację z tym skąd. ale licznik postów nadal nie zniknął, a chyba nikt nie przytoczył rozsądnego argumentu który by przemawiał za zostawieniem go. RE: [ankieta] licznik postow - Poisoned - 04-09-2010 W sumie mogę zmienić, aż tak mi nie zależy. Nie będę się kopał z koniem RE: [ankieta] licznik postow - pea - 04-09-2010 (04-09-2010, 08:42 AM)Hannibal napisał(a):(04-09-2010, 08:08 AM)pea napisał(a):(04-09-2010, 07:47 AM)Hannibal napisał(a): Ze względu na fakt, iż "cipa twojej starej" rozpieprzała szerokość forum, zostało to wyedytowane. W niczym. Z całym szacunkiem, ale niespeclajnie obchodzi mnie z jakiego portu przypływasz, a już tym bardziej w jaki sposób zapisujesz jego nazwę. |