![]() |
Konserwacja instrumentu - u kogo najlepiej? - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: Konserwacja instrumentu - u kogo najlepiej? (/thread-853.html) |
RE: Konserwacja instrumentu - u kogo najlepiej? - artur - 06-14-2011 WROCŁAW: Andrzej Góralski ![]() RE: Konserwacja instrumentu - u kogo najlepiej? - mrbass - 06-15-2011 (06-14-2011, 08:18 PM)artur napisał(a): WROCŁAW: Andrzej Góralski +1 polecam koledze gitarulowi naprawił złamaną główkę RE: Konserwacja instrumentu - u kogo najlepiej? - jb90 - 06-15-2011 Pan Krysiak w swojej pracowni ostatnio miał same popękane główki u wioseł (m.in w basidle Jacksona) - widziałem już naprawione instrumenty i nie widać praktycznie śladu uszkodzenia a i instrumenty stroją we wszystkich pozycjach i wogole naprawde polecam ! Nie moglem dac sobie rady z moim SR jezeli chodzi o setup zanioslem do niego i tak pieknie go ustawil i wystroil ze szok i to tylko za pomoca kamertonu ! RE: Konserwacja instrumentu - u kogo najlepiej? - OMSON - 06-15-2011 (06-15-2011, 03:53 PM)jb90 napisał(a): Nie moglem dac sobie rady z moim SR jezeli chodzi o setup zanioslem do niego i tak pieknie go ustawil i wystroil ze szok i to tylko za pomoca kamertonu ! Śrubki kręcił za pomocą kamertonu? Fucktycznie - szok! ![]() RE: Konserwacja instrumentu - u kogo najlepiej? - Muzz - 06-15-2011 Ja mam pełne zaufanie do niejakiego Leszka Głucha z Radomia, co prawda słyszałem o nim opinie, że maruda, drogi, itd. ale ja złego słowa nie powiem, mój bas tak wyrychtował, że szok. RE: Konserwacja instrumentu - u kogo najlepiej? - jb90 - 06-15-2011 (06-15-2011, 07:22 PM)OMSON napisał(a):(06-15-2011, 03:53 PM)jb90 napisał(a): Nie moglem dac sobie rady z moim SR jezeli chodzi o setup zanioslem do niego i tak pieknie go ustawil i wystroil ze szok i to tylko za pomoca kamertonu ! gee zaraz wiedzialem ze sie o to przypiertego ![]() ![]() ![]() RE: Konserwacja instrumentu - u kogo najlepiej? - OMSON - 06-15-2011 (06-15-2011, 07:55 PM)jb90 napisał(a): gee zaraz wiedzialem ze sie o to przypiertego Dzięki. Setup ustawiałem po roku od rozpoczęcia gry na basie (de facto jedyny mój wzorzec to kamerton był przy ustawianiu menzury). Dlatego sorry za szyderę ale sam rozumiesz... ![]() ![]() RE: Konserwacja instrumentu - u kogo najlepiej? - 3cina - 06-16-2011 (06-14-2011, 01:50 PM)miklo napisał(a):(06-14-2011, 01:30 PM)Pecu napisał(a):To w ogóle jakaś sekta jest. Na stanie, to się niebieskie tabletki kupuje, a nie basy ogrywa...(06-14-2011, 12:26 PM)3cina napisał(a): można ograć wszystkie basówki i gitary jakie aktualnie ma na stanie. Pecu nie wiem jak Ty ogrywasz basy. Rzucasz nimi? Rozkręcasz? Kręcisz potami z ogromną siłą? Nie sądzę że każdy mógłby tak przyjść z ulicy i sobie poogrywać (jeśli ograniem można sprawdzić to jak bas brzmi z deski). Uważam to za zalętę bo jest to naprawdę fajny człowiek z fajnym podejściem do muzyki i to że chce innym pokazać sprzęt wyższej klasy nie jest przecież dewastacją intrumentu. miklo przykro mi jeśli musisz w niebieskie tabletki się zaopatrywać i takie wyrażenie znasz tylko z takiego miejsca. RE: Konserwacja instrumentu - u kogo najlepiej? - miklo - 06-16-2011 @up: starość, nie radość ![]() |