![]() |
|
Forum Pilicha nie będzie - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: Forum Pilicha nie będzie (/thread-136.html) |
RE: Forum Pilicha nie będzie - Pecu - 05-14-2010 (05-14-2010, 07:53 AM)DEFENCE napisał(a): Dla mnie baza danych to namiary na użytkowników, bo "wiedza" zawarta w starym forum to w 75% bzdury.+pierdyliard Marek: Fajnie, że jesteś
RE: Forum Pilicha nie będzie - yarzenioova - 05-14-2010 Igora juz nie ma na forum i z tego co mi wiadomo ze zrodla nie chcielibyscie zeby wyargumentowal czemu sie wypisal z forum RE: Forum Pilicha nie będzie - Aga - 05-14-2010 (05-14-2010, 07:41 AM)Pecu napisał(a): Chłopaki, co wy pierdolicie. Jaka baza danych? Setki tematów, tysiące postów pierdzielenia o dupie maryni to waszym zdaniem baza danych, za którą ktoś wam powinien zapłacić? Dobrze prawi. Liczy się wiedza, którą macie w głowach (ja nie mam, więc nie piszę my RE: Forum Pilicha nie będzie - Bobromir - 05-14-2010 witam po przerwie tak z innej paki, nie wkurwia Was, że założyciel forum topbass ciągle powołuje się na wd w celu rozreklamowowania swojego forum? jakoś ciągle trafiam w różnych mediach na informacje, że mam się radować bo rusza kontynuacja najlepszego forum dla basistów i mowa jest nie o tym miejscu a właśnie top-bass. (może jestem przeczulony a wzmaga to moja awersja do gazet gitarowych Cytat:Ex-Forumowiczów z WDF oraz wszystkich, którzy chcieliby zacząc tworzyć nową muzyczną społeczność internetową, uspokoję, że już niedługo przy portalach TopGuitar i TopBass powstaną jedyne iw swoim rodzaju fora, dla gitarzystów, basistów i wszystkich sympatyków tych instrumentów. WTF? proponuję ustanowienie plebiscytu na nazwę forum i umożliwienie wyszukania go przez pana goooogle, po to aby nowym łatwo było je znaleźć. osobiście uważam, że nie koniecznie powinniśmy się odcinać od korzeni forum czyli FWD pzdr (05-14-2010, 08:59 AM)I.Q. napisał(a): Igora juz nie ma na forum i z tego co mi wiadomo ze zrodla nie chcielibyscie zeby wyargumentowal czemu sie wypisal z forum obraził się i wyszedł trochę ekscentrycznie się zachowywał i był pewien swojej nieomylności, w takim wypadku nie wyrażając co mu leżało na duszy wybrał najlepsze rozwiązanie bo większość ludzi powiedziała by mu $&)(*#%&$@ szkoda, że musiał zamanifestować to, że nie podoba mu się to forum przydały by się niektóre jego rady RE: Forum Pilicha nie będzie - DEFENCE - 05-14-2010 (05-14-2010, 10:05 AM)elnett napisał(a): witam po przerwie Olać topbass, po prostu się tam nie rejestrujcie, będą mieli WD po chuju, jak wszyscy z WD będą tutaj RE: Forum Pilicha nie będzie - marek HAGA - 05-14-2010 (05-14-2010, 08:50 AM)Pecu napisał(a): /.../ Też się cieszę. Jakoś łyso było przez te kilka tygodni
RE: Forum Pilicha nie będzie - mazdah - 05-14-2010 Brand New Forum Postprzez Maciek Warda » 19 Kwi 2010, 13:17 No to startujemy :-) Powstawanie tego forum to ciekawa historia. Od wielu miesięcy nosiliśmy się w Redakcji z zamiarem stworzenia portalu stricte dla basistów, który "wyposażony" byłby również w forum. Oczywiste było jednak, że dopóki trwało WDF, żadna konkurencja nie mogła mu zagrozić, a ja sam pewnie więcej czasu poświęcałbym na WDF niż własne... Ale czas leciał, http://TopGuitar na przekór kryzysom stał się miesięcznikiem, basowa idea rosła w siłę, w między czasie Wojtek Olszak ogłosił to, co wydawało się niemożliwe - likwidację swojego forum i... stało się. Mamy nowe, mam nadzieję, że w przyszłości najlepsze, TopBass Forum!!! :twisted: Powstało ono aby połączyć siły wszystkich zainteresowanych tematem basówki, w tym "sierot po WDF" i pozostałych basmanach, rozproszonych do tej pory po innych miejscach w sieci. Także na dobry początek mój apel: wciągajcie w to przedsięwzięcie swoich znajomych i łączcie siły na TopBassForum! Postaram się (mocno się postaram! ;-)) aby to miejsce było spójnym i w miarę możliwości tolerancyjnym panelem wymiany Waszych mądrości, ale oczywiście nie zabraknie tu miejsca na "brechty", "mordki" i inne "donaldy". Jak Was trochę przybędzie, wybierzemy modów (heloł G.M.O.D. ;-)) i ostro ruszymy z tematem. Wszelkie uwagi i sugestie piszcie w dwóch ostatnich działach TBF Stay in touch! Maciek Warda -- Wydaje mi się, że nie jest to "żerowanie na sławie WDF". W sumie MA rację, żadne forum nie miało większych szans na przetrwanie kiedy WD działało Ja tam się chyba zarejestruję. Jeszcze mnie tam nie znają to będę mógł przykozaczyć . RE: Forum Pilicha nie będzie - Gruby - 05-14-2010 (05-14-2010, 01:05 PM)mazdah napisał(a): Brand New Forum + pińcet RE: Forum Pilicha nie będzie - low - 05-14-2010 Żeby było jasne, to ja naśmiewałem się z tego pomysłu apropo bazy danych. Tak więc 'chłopaki co wy pierdolicie' to nie do mnie :] A to topbass.pl skromniutkie, oj skromniutkie. Ale na pewno konkurencja już nam tu przesiaduje. ;]]] RE: Forum Pilicha nie będzie - Kowal - 05-14-2010 Ja się stąd nie wynoszę,nawet nie będę zakładał konta na innych forach,mieszkam tu i chuj Fajnie że Jacop zadziałał,ale większość chyba woli stary porządek,duch WD pozostał tutaj. RE: Forum Pilicha nie będzie - DEFENCE - 05-14-2010 (05-14-2010, 01:55 PM)Kowal napisał(a): Ja się stąd nie wynoszę,nawet nie będę zakładał konta na innych forach,mieszkam tu i chuj +fchuj RE: Forum Pilicha nie będzie - unclefucker - 05-14-2010 Zgadzam się, to forum stworzyliśmy "My" społeczność WD, wiec po co nam szukać nowego, wydaje mi się, że duch WD jest z nami RE: Forum Pilicha nie będzie - Pecu - 05-14-2010 Co do ducha WD... Mi cały czas chodzi po głowie "Forum fanów zespołu Woobie Doobie" i pozostawienie działów z poszczególnymi instrumentami. Ba! Może by nawet pogadać z chłopakami z WD czy nie zechcieliby objąć honorowym patronatem każdego z tych działów. No ale to nawet nie jest propozycja z mojej strony tylko takie luźne przemyślenia RE: Forum Pilicha nie będzie - baton - 05-14-2010 No bez przesady, w życiu nie byłem żadnym "fanem zespołu Woobie Doobie" (jak i pewnie większość forumowiczów) RE: Forum Pilicha nie będzie - Gruby - 05-14-2010 Wątpię. Jakby tak było to by WD nie zamknęli. Ale zawsze mogę się zapytać Olszaka. |