basscity.eu
Restauracja Gitar - Wersja do druku

+- basscity.eu (https://basscity.eu)
+-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html)
+--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html)
+--- Wątek: Restauracja Gitar (/thread-3909.html)

RE: Restauracja Gitar - yarzenioova - 02-16-2014

Mateusz wszyscy wiemy, że robisz to dla grozy,którego bardziej lubisz niż innych na forum,a poza tym dałeś właśnie do zrozumienia,że poddałeś się lobby popierającemu buforowanie.

A tak serio to fakt może podaj spis treści to każdy przewinie na co będzie chciał.

RE: Restauracja Gitar - paluch1986 - 02-16-2014

Przy niektórych filmikach były linki, "od tego czasu na tym wzmaku, od tego czasu na tym". To dobry pomysł był. W ogóle to dobre jest to, że nie ma zbędnego gadania na tych wideo, tak jak na wielu prezentacjach sprzętu. Jest konkret i to chodzi, czasem sobie zapuszczam na słuchawkach twoją playlistę w robocie. Emotka_2755

RE: Restauracja Gitar - Mateusz - 02-16-2014

Tak też zrobię! :*

RE: Restauracja Gitar - yarzenioova - 02-16-2014

Pomyslalem ze faktycznie ta Twoja wizja ma sens.Masz fajna salke o dobrych walorach akustycznych,swietne wzmaki a my tu chcemy zebys nagrywal przez preamp i promowal takie wlasnie brzmienie na wstepieBig Grin Troche glupie.Twoja firma,Twoj pomysl moim zdaniem trafiony,wiec masz chyba prawo robic co uwazasz za stosowne,a wszystkich i tak nie zadowolisz.Reasumujac jak ktos nie kupi od Ciebie gitary bo musi przewijac filmiki nagrane na yt to pewnie tez nie pogra na basie bo musialby go wyciagnac z futeraluBig Grin

RE: Restauracja Gitar - Alfik - 02-16-2014

(02-16-2014, 04:27 PM)yarzenioova napisał(a): Reasumujac jak ktos nie kupi od Ciebie gitary bo musi przewijac filmiki nagrane na yt to pewnie tez nie pogra na basie bo musialby go wyciagnac z futeraluBig Grin

Made My Day mrgreen mrgreen mrgreen

RE: Restauracja Gitar - Burning - 02-16-2014

dokładnie, mnie interesuje np. tylko sound z ampega Wink
a gdybym miał kupić wiosło, to i tak bym po nie przyjechał, bo możliwe, że wyszedłbym z innym Emotka_2755

RE: Restauracja Gitar - zwinny - 02-16-2014

pewnie zresztą często się tak zdarza

Tak sie zdarza w 90% przypadkow jak ktos przyjezdzal po fendera;d

RE: Restauracja Gitar - Bjorn - 02-16-2014

Ja przyjechałem po explorera, wyszedłem z PJ Wink

RE: Restauracja Gitar - Misio - 02-16-2014

Ja wpadłem popatrzeć, a wyjechałem z basem.

I jeszcze mnie nakarmiłeś pizom! :*

RE: Restauracja Gitar - herp - 02-17-2014

Też przyjechałem po Fendera... Big Grin

RE: Restauracja Gitar - Dex - 02-17-2014

(02-17-2014, 12:21 AM)herp napisał(a): Też przyjechałem po Fendera... Big Grin

Taaa Fendera... mrgreen

RE: Restauracja Gitar - herp - 02-17-2014

Po Fendera. A z czym wyjechalem to insza inszość.

RE: Restauracja Gitar - Zbychoo - 02-17-2014

z fenderem. przynajmniej takie logo Big GrinTongue

co do filmiku porównawczego: miazga. po prostu miazga. Wiadomo, że to wiosło za 1000zł więc 2 krotnie tańsze od standardu z RG ale tak czy siak różnica kolosalna. A co do pierdolenia, żeby testować na gorszym sprzęcie, to całkowicie tego nie rozumiem. Mateusz ma pokazać, co z tego wiosła można wyciągnąć, a nie "zobacz jak zabrzmisz jak je kupisz".
Rozróżnijmy marketing sieciówek etc, od marketingu Mateusza który jest jednak butikowy. Coraz więcej osób ma coraz lepszy sprzęt co warto zauważyć.

pozatym jak zacznie nagrywać na hartke 3500 + tp410 ludzie się oburzą, że nie nagrywa na Kustomie z 1x15 i tak dalej i tak dalej.
Mroku Emotka_2755 bo robisz świetną robotę, a mi przegigantyczne GASy