![]() |
|
Bo rozmiar nie ma znaczenia, czyli Short Scale B-HOOD - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: Bo rozmiar nie ma znaczenia, czyli Short Scale B-HOOD (/thread-6232.html) |
RE: Bo rozmiar nie ma znaczenia, czyli Short Scale B-HOOD - Husky - 08-25-2016 A grasz na nim chociaż?
RE: Bo rozmiar nie ma znaczenia, czyli Short Scale B-HOOD - Ramcel - 08-26-2016 No pewnie. W obu składach w których gram co prawda niekoniecznie sprawdza się brzmieniowo (w większości materiału), ale w domu bardzo lubię sobie pomulić. Zwłaszcza, że wygodny jest w chuj. RE: Bo rozmiar nie ma znaczenia, czyli Short Scale B-HOOD - gientki - 03-19-2018 Pany!! Czy te najtańsze hofnery dają radę? RE: Bo rozmiar nie ma znaczenia, czyli Short Scale B-HOOD - Husky - 03-19-2018 Mają nieco inną budowę niż wyższe modele (mówimy o ignition), inne pickupy, ale wrzucisz flaty i będzie ok RE: Bo rozmiar nie ma znaczenia, czyli Short Scale B-HOOD - citizenkane - 08-21-2019 Spontanicznie kupiłem Rumblekata, i trochę się zakochałem. Elo. Edyta: Może po 5 latach forumowej absencji będę teraz częściej tu zaglądał, więc poproszę o numerek
RE: Bo rozmiar nie ma znaczenia, czyli Short Scale B-HOOD - sokolasty - 03-23-2021 Witam po długiej nieobecności Z nadmiaru wolnego czasu sobie zakupiłem chwilę temu (przyjdzie za parę dni) Fender Mustang MN SSB PJ Wczoraj przyszedł - dla zabawy w sumie i że Fendera nie mieli na stocku - Harley Benton Shorty Precel, i kurna powiem panowie, że jak na nowy bas za cztery stówy, to ja nie mam pytań (choć i tak idzie z powrotem, bo właśnie Zderzak nadciąga) RE: Bo rozmiar nie ma znaczenia, czyli Short Scale B-HOOD - Husky - 03-23-2021 Numerek w elitarnym gronie przydzielony Jak będziesz miał okazję, strzel im jakieś wspólne zdjęcie RE: Bo rozmiar nie ma znaczenia, czyli Short Scale B-HOOD - sokolasty - 03-29-2021 Jak bardzo wam nie stroją wasze gitary na progach? Jak gram do podkładów na popelinowo - pościelowych z klawiszem i czystą gitarą, to już to słyszę i mnie to wku...a. Moje dziwki jebią do dziesięciu setnych półtonu, w Mustangu mam C o cztery setne na plusie. Poza tym do siódmego progu jest nieźle, ale potem już dzieją się cyrki - w wysokich pozycjach bez bendingu nie podchodź, na jednym progu -0.1, na sąsiednim +0.1. W Harleyu na G i D mam bubel na siodle, czyli jak nastroję na pustej, to już na pierwszym progu mam +0.05. Teoretycznie do wyprowadzenia za pomocą pilnika, ale siodła może nie być wystarczająco szerokie. To jest standard w króciakach? Edit: menzura oczywiście wyregulowana. Tuner mam z pieca. RE: Bo rozmiar nie ma znaczenia, czyli Short Scale B-HOOD - ANTonio - 03-29-2021 (03-29-2021, 10:16 PM)sokolasty napisał(a): (...) ja to tylko tak zostawię
RE: Bo rozmiar nie ma znaczenia, czyli Short Scale B-HOOD - sokolasty - 03-30-2021 Chcieli fotę, jest fota ![]() Now turn around, on your fours, nice... ![]() Podsumowując: Tarpan i Heniek Zenton stroją chujowo Tarpan ładniejszy, polakierowany na bogato remis Tarpan ładniej brzmi + dla Tarpana Tarpan ma zbyt czułe klucze + dla Heńka Tarpan ma węższą szyjkę + dla Tarpana Heniek kosztuje 13.5% tego, co Tarpan RE: Bo rozmiar nie ma znaczenia, czyli Short Scale B-HOOD - szymam - 03-30-2021 ale ten mustang śliczny RE: Bo rozmiar nie ma znaczenia, czyli Short Scale B-HOOD - sokolasty - 04-14-2021 Do tymczasowej kolekcji doszlusował Sterling ![]() Sterling ma jedno brzmienie, czyli totalnie bez góry, za to to brzmienie pasuje do każdej sekcji, a atak zabija |