basscity.eu
Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - Wersja do druku

+- basscity.eu (https://basscity.eu)
+-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html)
+--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html)
+--- Wątek: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) (/thread-622.html)

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - herp - 09-18-2013

Niebasowo

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - zwinny - 09-18-2013

mógłbym to oglądać godzinami

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - Mstaniul - 09-18-2013

(09-18-2013, 12:52 PM)herp napisał(a):

Niebasowo

Rewelacja!

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - Doman - 09-20-2013

Coś dla OMSONa i jego ampegowskiego fretlessa:

Btw, laska to Olivia Scemama

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - miklo - 09-20-2013

Obserwuję gości od jakiegoś czasu (tego basmena ze 3-4 lata). Rozwijają się całkiem fajnie. To w sumie straszne - jest tylu fajnych grajków, którzy przy tym się dobrze bawią, że dla nas nie ma już miejsca Wink

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - yarzenioova - 09-20-2013

A ja wczoraj 2h przesiedzialem z Elwoodem grajac z :

Chcę grać z Kamilem! Poszukam go na gumtree na pewno nie ma zadnego zespolu Big Grin

Dodatkowo przyznaje ze passive mode w tym basie to jakis kosmos. Brzmi tak w dole, i tak pelnym dzwiekiem ze nie wiem po co mi ten aktyw Wink

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - herp - 09-23-2013

Napierają chopy.

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - Pufex - 09-26-2013

Super. Szczególnie pasuje mi brzmienie jakie jest mniej więcej od 13:20 .

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - miklo - 09-26-2013

Widziałem ten koncert już wcześniej. Mam nadzieję, że to wypadek przy pracy. Hellborg na nim - JAK DLA MNIE - gra fatalnie. Nieprecyzyjnie, niepunktualnie, brzmienie kompletnie z dupy. Nie jestem w stanie tego słuchać. Serio.

Na odtrucie proponuję ten band. Znowu Barański i znowu zrywa gacie.

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - groza - 09-26-2013

On zawsze trochę niechlujny był. O brzmieniu nie ma co gadać, słychać, że to jakiś słaby zrzut śladów ze stołu.

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - Pufex - 09-26-2013

Kurcze, mi się podoba, ale może jestem nieosłuchany, albo po prostu mamy inny gust. W każdym razie Barański mi gaci nie zedrze, bo film zablokowany. Skoro to jest słabe, to może dajcie coś z podobnych klimatów, a o brzmieniu lepszym.

edyt: a nie przepraszam, nie mogłem obejrzeć z poziomu forum, ale na YT film jest. Chyba jednak ten Hellborg bardziej mi się podobał.

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - yarzenioova - 09-26-2013

Hellborg mi sie nie spodobal na tym filmiku, w ogole zawsze mi sie wydaje ze jak sie jest ze skandynawii i gra sie pod nazwiskiem Hellborg to mozna grac tylko Black lub Death.

Barański mi sie tez nie podoba. Przestalo mi sie podobac granie wszystkiego naraz. Szukam melodii i akordow sensu jakiegos.

Tu starcza pierwsze 3 dzwieki zeby zrozumiec ze tu to jest. Pare dzwiekow w time z fajnym groove i starczy. jeden zmyslny chromatyczny pattern, ktorego sie naucze w ten weekend i tez kilkoma dzwiekami w niedalekiej przyszlosci bede szokowal forum Tongue

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - miklo - 09-26-2013

Barański w tym kawałku zasunął jak Linley Marthe. Dźwięków dużo, ale z sensem. Potrafi też dźwięki bardzo cedzić.

Dane z powyższego filmu słyszałem. Słuszne granie.

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - Fabian - 09-26-2013

Tez mi sie podoba to co Hellborg rzezbi. Nie lubie czysciutkich funkowych pitu pitu.

RE: Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :) - yarzenioova - 09-26-2013

Granie duzo naraz jest fajne jak ktos umie wyposrodkowac,jak to ladnie Scott Devine ujal,licks i noise. Jak jest 80% noise mnie nie podoba.Jak 20% to juz bardziej.