![]() |
|
Reaktywacja forum WD? - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: Reaktywacja forum WD? (/thread-121.html) |
Reaktywacja forum WD? - sokolasty - 05-06-2010 Yo Michałki!!!! Miło wy moje mordy czochrane widzieć was tutaj! Powiedzta (napiszta) mi jedno: ZTCP Olszak w pamiętnym wątku (o zakończeniu WDF et ceatera et ceatera et ceatera) oznajmił, że dnia 01.05 nastąpi uruchomienie nowego forum (ok., nie napisał, którego roku). Czy coś ktoś o tym aby wie kolwiek coś albo czy źle pamiętam? Pozdrawlaju łukasz s. RE: Reaktywacja forum WD? - Andrzejoff - 05-06-2010 pierwszy raz na tym forum: BYŁO!!! http://basscity.eu/thread-13.html RE: Reaktywacja forum WD? - Rumcayz - 05-06-2010 To oznacza że powraca normalność RE: Reaktywacja forum WD? - adazz - 05-06-2010 spoko, spoko, spoko .... Zapytanie było nie głupie .... wszak zaprawdę powiadam Wam Ja już bym adminów nakłaniał do przemianowania obecnego forum z "tymczasowego" na "forum basowe" po prostu Jak to mawiała moja Babcia "czekaj tatka latka" itp itd RE: Reaktywacja forum WD? - wtf - 05-06-2010 Mie się tu spodobało Jaja przednie odchodzą, smiesznie jest, swojsko i szata graficzna znajoma. Ludzie sobie fiuty na skype pokazują, wrzucają fotki nagich babek i w ogóle komjunity forumowe sie rozwinęło RE: Reaktywacja forum WD? - Hannibal - 05-06-2010 (05-06-2010, 08:07 PM)adazz napisał(a): spoko, spoko, spoko .... To tyle wie administracja. Adasiu, będziesz na koncercie Jacka 20? RE: Reaktywacja forum WD? - adazz - 05-06-2010 (05-06-2010, 08:17 PM)Hannibal napisał(a): Adasiu, będziesz na koncercie Jacka 20? będę, będę, będę, a nawet coś nie coś sprofanuję dźwiękowo RE: Reaktywacja forum WD? - sokolasty - 05-06-2010 (05-06-2010, 08:02 PM)Andrzejoff napisał(a): pierwszy raz na tym forum: Kuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrwaaaaaaaaaaaaaaaaa, pierwszy post na nowym forum i od razu pierwsze BYŁO. Chuj. Reputacja poszedła się jebać. OTOH tradycja: zero postu wprost odpowiadającego na pytanie. RE: Reaktywacja forum WD? - adazz - 05-06-2010 (05-06-2010, 08:25 PM)sokolasty napisał(a): OTOH tradycja: zero postu wprost odpowiadającego na pytanie. mylisz się! odpowiedziałem Ci wprost że uruchomienie nowego forum NIE nastąpi RE: Reaktywacja forum WD? - Buger - 05-06-2010 (05-06-2010, 07:52 PM)sokolasty napisał(a): Yo Michałki!!!! To jest info ze strony piliszewski.pl Pojawiło się, zaraz po opublikowaniu na WD informacji o zamknięciu. Cytat:KONIEC FORUM WOOBIE DOOBIE RE: Reaktywacja forum WD? - Asmo - 05-06-2010 (05-06-2010, 08:31 PM)Buger napisał(a): To jest info ze strony piliszewski.pl Cooooooooooooo?..... RE: Reaktywacja forum WD? - sokolasty - 05-06-2010 (05-06-2010, 08:30 PM)adazz napisał(a):(05-06-2010, 08:25 PM)sokolasty napisał(a): OTOH tradycja: zero postu wprost odpowiadającego na pytanie. Nie było wewprost. Dobra, niech Ci byndzie, angielska wóda mnie zmogła. Nawet ciężkow wklaisze trfić. Forumisiowi Bugerowi serdeczne dzięki również. (05-06-2010, 08:33 PM)asmo napisał(a):(05-06-2010, 08:31 PM)Buger napisał(a): To jest info ze strony piliszewski.pl Kolega się nalewa z pewnej organizatorki jednej z edycji ZTCP BNB. RE: Reaktywacja forum WD? - demanufacture - 05-06-2010 ale sracie ogniem RE: Reaktywacja forum WD? - SUVV - 05-06-2010 Pany... ja się skromnie wypowiem... uważam, że twór, który powstał dzięki inicjatywie Paki zaczyna przeobrażać się w coś sensownego, z jajem i chyba rezygnacja z niego na rzecz przeniesienia do Pilicha mija się z celem. Nie mam nic przeciwko powstaniu forum u P. Wojtka P. jednak jestem za tym, aby te nasze raczkujące dziedzictwo dalej dorastało i się rozwijało. Należałoby znaleźć stabilny serwer, zmienić nazwę (co by google pokazywało z sensem) i tworzyć coś zupełnie nowego, bez patronów...coś tylko naszego o co sami byśmy dbali... to pisałem ja, Suvv RE: Reaktywacja forum WD? - Kowal - 05-06-2010 Ja nawet mogę dwie dychy cegiełki przelać żeby to tutaj forum ładnie się rozwinęło i nikt nam odgórnych reguł nie będzie dawał na Pilichowym wikcie Działajmy sami dalej,a ci ludzie którzy będą zainteresowani sami do nas przyjdą i będą chcieli dołączyć w nasze szranki. |