![]() |
|
Basowe: recenzje, artykuły, wywiady, spotkania, wydarzenia etc. - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: Basowe: recenzje, artykuły, wywiady, spotkania, wydarzenia etc. (/thread-289.html) Strony:
1
2
|
Basowe: recenzje, artykuły, wywiady, spotkania, wydarzenia etc. - Hannibal - 08-21-2010 Czyli jak wyżej. Żeby później się nie zgubiło. Zapraszam do pisania. RE: Basowe: recenzje, artykuły, wywiady, spotkania, wydarzenia etc. - jabłecznik - 08-21-2010 Obecnie na Canalplus transmisja live koncertu Możdżer+. Podobno odkodowany, nie wiem mam abonament. Właśnie skończył grać z Marcusem Millerem. Replay jutro na Canalplus Film o 16.30. RE: Basowe: recenzje, artykuły, wywiady, spotkania, wydarzenia etc. - rob - 08-22-2010 koniecznie trzeba ten koncert obejrzec,a szczegolnie wystep Marcusa!polecam RE: Basowe: recenzje, artykuły, wywiady, spotkania, wydarzenia etc. - herp - 08-22-2010 Ja byłem w Gdansku Totalna miazga! Jedynie orkiestra kameralna i Motion Trio mi nie podeszły RE: Basowe: recenzje, artykuły, wywiady, spotkania, wydarzenia etc. - Hubert - 08-22-2010 a co z tym wywiadem dzisiaj? bo odpaliłem sobie TOK Fm i na razie tylko Olszak gada, na przemian z muzyką... RE: Basowe: recenzje, artykuły, wywiady, spotkania, wydarzenia etc. - herp - 08-22-2010 Marcus mnie pozamiatał! Jak dojebali 'Blast' z ostatniej płyty w kwartecie z Możdżerem to myslalem ze tam sie zesram, dobrze ze Mozdzer z nimi grał - marcus był dzieki temu mniej plastikowy, baardziej jazzowy, szorstki, trudniejszy RE: Basowe: recenzje, artykuły, wywiady, spotkania, wydarzenia etc. - Hubert - 08-22-2010 aha RE: Basowe: recenzje, artykuły, wywiady, spotkania, wydarzenia etc. - Hubert - 08-22-2010 ale jakoś Olszak w roli spikera mi nie pasuje... za dużo tych "yyy", "mmm"... ciężko się tego słucha. RE: Basowe: recenzje, artykuły, wywiady, spotkania, wydarzenia etc. - Hubert - 08-22-2010 ale muzyka bardzo fajna tutaj leci RE: Basowe: recenzje, artykuły, wywiady, spotkania, wydarzenia etc. - bratekr - 08-22-2010 (08-22-2010, 06:55 PM)hubertgal napisał(a): ale muzyka bardzo fajna tutaj leci Zaiste! Chyba zaraz włączę Stalkera i radyjko w tle RE: Basowe: recenzje, artykuły, wywiady, spotkania, wydarzenia etc. - Hubert - 08-22-2010 tak, dokładnie to. a teraz "come together"... wymiękłem RE: Basowe: recenzje, artykuły, wywiady, spotkania, wydarzenia etc. - bratekr - 08-22-2010 Blaaaaaaaaast! RE: Basowe: recenzje, artykuły, wywiady, spotkania, wydarzenia etc. - Hubert - 08-22-2010 fajny wywiad. marcus jest naprawdę mega basistą i świetnym gościem! a teraz fajne kawałki lecą RE: Basowe: recenzje, artykuły, wywiady, spotkania, wydarzenia etc. - Pecu - 08-22-2010 Jo, jakby ktoś miał nagrany cały ten wywiad to zarzuci niech i podzieli się. PS. Proponuję bieżące komentowanie ów audycji przenieść do mordki RE: Basowe: recenzje, artykuły, wywiady, spotkania, wydarzenia etc. - low - 08-23-2010 Niech już to komentowanie zostanie tutaj, co wy wszyscy tak z tą mordką? :/ ;] Chętnie też przyjąłbym link z wywiadu. |