![]() |
Basowa alchemia, czyli Alembic B-hood - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: Basowa alchemia, czyli Alembic B-hood (/thread-720.html) |
Basowa alchemia, czyli Alembic B-hood - Basstard - 04-01-2011 Tadaaam! Jako, że Sad się wyposaża, Gruby jednak nie sprzedaje, Marek HAGA używa z ukontentowaniem, Wujkojebca (chyba) jeszcze nie ożenił a ja mam zamiar trwać na posterunku po wsze (i pchłe) czasy, niniejszym otwieram forumowy braderhód alembicznych onanistów. Wielki to on raczej nie będzie ale chuj z tym ![]() Zapraszam! 1. Basstard (tym razem to ja będę prezesem bo Gruby chciał zdradzić :p) 2. sad 3. Gruby 4. marek HAGA 5. entwistle100 6. olacy 7. ziggor RE: Basowa alchemia, czyli Alembic B-hood - domelius - 04-01-2011 podawajcie jeszcze adresy i przykładowe pory, kiedy nie ma Was w domu;] RE: Basowa alchemia, czyli Alembic B-hood - Basstard - 04-01-2011 (04-01-2011, 04:28 PM)domelius napisał(a): podawajcie jeszcze adresy i przykładowe pory, kiedy nie ma Was w domu;] :p Masz, śliń się: ![]() To je moje: Essence 5, rocznik 2000. Top z vermillionu, czyli odmiany drewna padouk. Gada jak skurwysyn. ![]() RE: Basowa alchemia, czyli Alembic B-hood - domelius - 04-01-2011 (04-01-2011, 04:31 PM)Basstard napisał(a): :p ale one mnie wcale nie jarają;] RE: Basowa alchemia, czyli Alembic B-hood - sad - 04-01-2011 To ja chcę nr 2 ![]() Także Essence, także z 2000 roku, top z zebra wood. Ciekawe czy/jakie są różnice w brzmieniach obu instrumentów Szanowny Panie Jarku ![]() A fotki jak wróci od Nexusa i znajdę kogoś kto umie takowe robić ![]() Orion 6 niestety za kilka dni mnie opuści ![]() RE: Basowa alchemia, czyli Alembic B-hood - Basstard - 04-01-2011 Mówisz i masz ![]() A Orion przynajmniej zostaje w rodzinie? RE: Basowa alchemia, czyli Alembic B-hood - sad - 04-02-2011 Dziękować ![]() Oriona testował basista Golców, podobno ma trafić do jego ucznia, ale raczej nie ma go na forum. RE: Basowa alchemia, czyli Alembic B-hood - Basstard - 04-02-2011 A to szkoda. Braderhód by się powiększył... RE: Basowa alchemia, czyli Alembic B-hood - yarzenioova - 04-02-2011 Basstard dzięki za temat GAS ![]() Dołącze tu kiedys.Predzej lub później ale też sie swojego doczekam.Zdjecia,zamieszczenie zdjecia. RE: Basowa alchemia, czyli Alembic B-hood - Basstard - 04-02-2011 Yarzenioova - czekamy na Ciebie! ![]() Tym czasem pozwalam sobie dopisać Grubego, z którym gadałem przez telefon. ![]() A oto jego klonowa Esencja: ![]() RE: Basowa alchemia, czyli Alembic B-hood - unclefucker - 04-02-2011 ...a ja już łożeniłem swojego epica..chyba nie dostane numerka, co? ![]() RE: Basowa alchemia, czyli Alembic B-hood - sad - 04-02-2011 Co najwyżej honorowy, nieoficjalny ![]() Dziś odbyła się pierwsza próba z Essencem, jestem oczarowany (jak i reszta kapeli) ![]() RE: Basowa alchemia, czyli Alembic B-hood - Basstard - 04-03-2011 (04-02-2011, 07:04 PM)unclefucker napisał(a): ...a ja już łożeniłem swojego epica..chyba nie dostane numerka, co? Nie dostaniesz :p RE: Basowa alchemia, czyli Alembic B-hood - marek HAGA - 04-04-2011 Nie mam lepszej foty, niestety... ![]() Cytat:1. Basstard (tym razem to ja będę prezesem bo Gruby chciał zdradzić )4. marek HAGA RE: Basowa alchemia, czyli Alembic B-hood - Basstard - 04-04-2011 Witamy, witamy ![]() |