![]() |
|
Lubelskie Forumisiów Spotkanie - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: Lubelskie Forumisiów Spotkanie (/thread-83.html) Strony:
1
2
|
Lubelskie Forumisiów Spotkanie - Bajur - 04-14-2010 No to tak, dzwoniłem właśnie do Szelmy ze starego forum. Jak kto chętny, to niech wbija na 17 do Lublina Szelma mówi, że będziemy siedzieć do oporu, więc będzie się działo Ja będę na pewno !!
RE: Lubelskie Forumisiów Spotkanie - Bobromir - 04-14-2010 na 17 czy 17stego RE: Lubelskie Forumisiów Spotkanie - MozarT1338 - 04-14-2010 Ja też zarezerwowałem sobie już dawno tą sobotę na spotkanie Jakaś konkretna godzina, adres? RE: Lubelskie Forumisiów Spotkanie - low - 04-14-2010 lol, ja o niczym nie mówiłem ;] Godzinę proponuję 15-16 max. RE: Lubelskie Forumisiów Spotkanie - Bajur - 04-14-2010 No tak Szelma ma próbę, że ją o 17 kończy, tak więc 17stego o 17 będzie, ale siedzieć będzie można ile nam się tylko podoba. RE: Lubelskie Forumisiów Spotkanie - barabas - 04-15-2010 Ja też wpadnę, nie wiem jeszcze o której i czym, ale postaram się przyjechać. Biorę ze sobą Basa i Bossa RE: Lubelskie Forumisiów Spotkanie - demanufacture - 04-15-2010 uwaga! spotkanie będzie trwało tylko od 17 do 21. także jak chcecie posiedzieć to lepiej o 17 przyjść. RE: Lubelskie Forumisiów Spotkanie - Bajur - 04-17-2010 Wyruszam wq drogę, mam nadzieję, że trafię RE: Lubelskie Forumisiów Spotkanie - barabas - 04-17-2010 Trafiliśmy jakoś wszyscy, no może poza Low'em który miał przynieść szisze, a go nie było i nie paliliśmy, a naszykowany był pięknie pachnący wiśniowy tytoń Ale pomijając to, było bardzo sympatycznie, miło było poznać na żywo ludzi których od kilku lat się tylko czyta na forum i widzi na zdjęciach. Dodatkowo było tam parę zajebistych basów, jeden zajebisty wzmacniacz i 3 niezłe pizze. Generalnie bardzo spoko i mam nadzieję, że kiedyś jeszcze takie spotkanko powtórzymy @Mozart miał ze sobą aparat, więc mam nadzieję, że wrzuci tu parę fotekEDYTA: No i zdjąłem płytkę w swoim jazzie. Faktycznie brzmi lepiej, zwłaszcza struna E, ale sorry, jestem estetą i płytka grzecznie wraca na swoje miejsce. Jak w przyszłości zdarzy mi się coś nagrywać, to w studiu płytka będzie zdjęta, ale na co dzień zostaje. I chuj RE: Lubelskie Forumisiów Spotkanie - low - 04-17-2010 No tak chujowo wychodzi czasem, ale co ja poradzę :/// RE: Lubelskie Forumisiów Spotkanie - MozarT1338 - 04-17-2010 No to Barabas będziesz miał przesrane u Szelmy :p. Nie no żartuję sobie. (też bym ją zatrzymał, ale nie mam na szczęście żadnej płytki) Bardzo miło było poznać kilku z Was A zdjęć kilka wstawię w najbliższym czasie, ale zaledwie jest ich kilka. RE: Lubelskie Forumisiów Spotkanie - demanufacture - 04-17-2010 Spotkanie możemy powtórzyć w przyszłości (Dr Szelma sam proponuje żeby je powtórzyć). Dzięki za to spotkanie jeszcze raz miło było was poznać Barabas: lame RE: Lubelskie Forumisiów Spotkanie - Bajur - 04-18-2010 Zdjęcia Zdjęcia!! Dzięki wam, fajne to spotkanie było, czegoś nowego się dowiedziałem, poznałem parę nowych osób, z którymi tylko do tej pory pisałem I dowiedziałem się, że mam zbyt dobry bass na Fat Fingera Na kolejne spotkanie (mam nadzieję, że w większym gronie[ i z jakąś bassbabką, albo chociażby babką]) jestem również chętny RE: Lubelskie Forumisiów Spotkanie - barabas - 04-18-2010 (04-17-2010, 09:37 PM)MozarT1338 napisał(a): No to Barabas będziesz miał przesrane u Szelmy :p. (04-17-2010, 09:58 PM)demanufacture napisał(a): Barabas: lame Oj tam oj tam A spotkanie mam nadzieję, że powtórzymy w większym składzie i z sziszą;p RE: Lubelskie Forumisiów Spotkanie - Bobromir - 04-18-2010 wrzucać zdjęcia, nie mogłem przyjść |