Zdjęcia Sprzętu!
Zaraz będą bany za offtopa w mordce Big Grin
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410

Odpowiedz
[Obrazek: fShtYWLR3Adgb29.jpg]

Kawał fachowego sprzętu...
Odpowiedz
(06-27-2011, 10:43 PM)Bisq napisał(a):
(06-27-2011, 09:55 PM)herp napisał(a): Łe tam, LP Studio. Wolę Supreme Smile

[Obrazek: gibson-les-paul-supreme-1.jpg]

Ten? Stary, IMHO żeby się z nim bez obciachu pokazać trzeba być starym czarnym bluesmanem. W innym wypadku złoty osprzęt, wypasione markery podstrunnicy, kula ziemska z masy perłowej na główce i tona bindingu nie przejdą.

Bzdura. Wystarczy nazywać się Jakub Wiśniewski Big Grin
Odpowiedz
to ja sie pochwale jutro moim greco stratem 85Smile zdrada;p
Odpowiedz
a mi sie marzy jakis prosty projekt or RANa. zajebiscie wygodne gitary, a mieso idzie z nich wieksze w minute niz ze konspolu przez miesiac Big Grin moze pomecze gitarowego zeby mi swojego jakos odsprzedal, bo cos na fernandesa zaczyna chorowac

strzala, jeden pick emg81 pod most, plug&kill Smile

[Obrazek: ran-guitars-8-093-Invader.jpg]

w moro tez prezentuje sie spoko http://www.ranguitars.com/images/galeria..._03649.jpg
Odpowiedz
(06-27-2011, 08:43 PM)☼☼☼ napisał(a): No szkoda, że nie więcej tych strun Wink

Wiesz, tu nie chodzi o ilość strun, tylko o to jak potrafisz je wykorzystać, wiem że trochę ironizujesz Wink
Tosin Abasi robi to świetnie http://www.youtube.com/watch?v=PPpbekTXC2M
sprawdzać że w minucie 4:00. Gra na wspomnianym tutaj Ibanezie RG2228, świetne brzmienie, świetne łapy... a w 4:39 coś dla nas chytry
Ogólnie polecam jego kapelę Animals As Leaders.

Odpowiedz
Generalnie to moje słowa, nie Słoneczka Wink

Jasne, że można przy tym cuda wytworzyć, w sumie każda następna struna to kolejne możliwości. Sam brzdąkam na elektryku trochę jakichś niby-bluesujących tematów i czasami stwierdzam, że przydałaby się ta siódma struna.

Z drugiej strony koncepcja gitary nastrojonej do Dropped Low E jest ciutkę przerażająca. Tak jakby ktoś się wpieprzał w kompetencje basisty w zespole Wink

Tradycyjny J-BASS B-HOOD member no. 2
Broda B-hood #11

(03-11-2013, 11:07 PM)Brylant napisał(a): [Bisq_mode=on]
Ale wszystko jest chujowe...
[Bisq_mode=off]
Odpowiedz
Swego czasu miałem takie dwie gitarki. Telecaster (miał wymienione przetworniki) nie podchodził mi za bardzo to go sprzedałem teraz mam tylko Epiphone Supernova i jest to gitara której raczej nie sprzedam Smile
[Obrazek: 31485_1454594969610_1375384118_1215922_4248705_n.jpg]
Odpowiedz
robi mi sie niedobrze od tych cieńkostrunowców jeszcze troche i zaczniecie wrzucać Black Album metaliki w dziale zajebiste brzmienie basu...

1978 MIA Fender Jazz Bass Ash Maple BA II, 1973 MIA Fender Jazz Bass Fretless Alder Rosewood BA II, 1979 MIA Fender Precision Bass Alder Rosewood BA II, 1979 MIA Fender Precision Bass Ash Rosewood BA II, 1972/1988 Custom Fender/Ibanez Jazz Bass Fretless BA II-> Phil Jones, Monster and George'L Cables -> Futube Custom Preamp, Futube modified: DEMETER HBP-1 Tube Bass Preamplifier, SWR SM900, SWR GrandPrix, SWR Interstellar Overdrive; Ampeg SVT II Pro, Marshall JMP1, Fender MB1200 PowerAmp; Groove Tubes SE II, 1970 Hiwatt DR103, 1975 Sound City 50B Plus -> Aguilar GS 210, Aguilar GS 410, Aguilar GS 115, Hiwatt Custom 4x12, Fender ToneMaster Custom Shop 2x12 with Fane Spk, Fender Rumble Custom Shop 4x10, Ampeg SVT-810AV, SOS Audio Upgrades Buss Compressor

[Obrazek: 1218859243852_f.jpg]
Odpowiedz
Alfik +100
[Obrazek: 2gsir0w.jpg]

Odpowiedz
Może i wygląda "weselnie" ale mi się zajebiście podoba - Epi G400 Custom
[Obrazek: 50519.jpg],

ale wracając do oryginalnych założeń tematu:
[Obrazek: vd_gd_2.jpg]
Oprócz kluczy, reszta jak dla mnie przecudowna.
[Obrazek: 1yqvso.jpg]
G&L SB-1 85' => Maruszczyk Elwood 5a => Zoom B2.1u => Jean Paul Compressor => Ashdown Little Giant 350 => Ashdown MAG 410T
Trevor James Revolution II => Jupiter JAS-2069GL => Otto Link 6* => BG FRANCE Ligatura STANDARD

www.youtube.com/user/evolashu
Odpowiedz
[Obrazek: 0190560705_frt_wlg_001.jpg]

slina
Odpowiedz
Ino bez piuntej struny jakby Big Grin
[Obrazek: 2gsir0w.jpg]

Odpowiedz
[Obrazek: 0hfgL.jpg]
miałem kiedyś okazję mieć takiego w łapach będąc w jukej. kurwa, jakież to wygodne wiosło...
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
Nawet niebrzydkie Smile Co to za wiosło? Sądząc po pickach i chyba klonie na gryfie - brzmienie mi by odpowiadało. Kto mi go da? Wink
Gram na nerwach.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 44 gości