Zdjęcia Sprzętu!
(07-01-2011, 11:20 AM)wtf napisał(a): ME WANTS!

Już to widzę, jakbym walił paznokciem w tego P... W moim GSR200 miałem całkiem podobnie umiejscowionego P i waliłem po nim miłosiernie kiedy uskuteczniałem Slapping & Popping. Mimo to basik ładny, wyglądem mnie się podoba. Co to za model?
Odpowiedz
macius: na preclu to mam tyle dołu, że gdy gramy w E to używam 7progu na A Wink
a żeza stroić będę BEAD - tak jak Spectora..
wymusza to większą ilość slide'ów i - po nabraniu odrobiny praktyki - brzmi przekozak Smile
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
(07-01-2011, 11:51 AM)Burning napisał(a): bratekr - dużo korzystasz z tych 2 dodanych strun? Wink
mi czasem tęskno za 5tką, bo jednak łatwiej i wygodniej mieć 2 oktawy w jednej pozycji, ale nie dajmy się zwariować - 4ka wystarcza do rockerki

Tak, widziałeś przeca Wink. Z B rzadziej, chociaż ostatnio coraz częściej. Najwyższa struna przydaje się bardzo do "przeszkadzającego" tappingu.
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
(07-01-2011, 12:12 PM)Maciejeq napisał(a):
(07-01-2011, 11:20 AM)wtf napisał(a): ME WANTS!

Mimo to basik ładny, wyglądem mnie się podoba. Co to za model?

BB2004
[Obrazek: 2gsir0w.jpg]

Odpowiedz
(07-01-2011, 12:21 PM)Burning napisał(a): macius: na preclu to mam tyle dołu, że gdy gramy w E to używam 7progu na A Wink
a żeza stroić będę BEAD - tak jak Spectora..
wymusza to większą ilość slide'ów i - po nabraniu odrobiny praktyki - brzmi przekozak Smile

Tak samo nastroilem swojego aerodyne'a. Duzo miejsca do napierdalania kostka. Tez zakladasz set do "piatki"?

outreband.com

Odpowiedz
Macie tutaj białą Yamachę Wink

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-a...4710_n.jpg

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-a...6307_n.jpg
Odpowiedz
Gdzie? Nie widzę Tongue
Odpowiedz
mrrrrr.............. slina
Wink

Odpowiedz
elteha: Roto Swing66 Custom 65-80-105-130

bratekr: też gram tappingiem - wbrew pozorom progi powyżej 12 nie gryzą Wink
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Wiem Wink. Niemniej - wolę mieć więcej miejsca na palce - małych paluszków nie mam, łapy raczej sporawe.
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
(07-02-2011, 09:53 AM)macius napisał(a): mrrrrr.............. slina
Wink

Nie śliń się, zajęta. :p Woli kopaczy od basiarzy - widać nie chce by ktoś jej wchodził w kompetencje Wink
Odpowiedz
masz na myśli kopaczy rowów czy piłek? mrwhite
Odpowiedz
Piłek.
Odpowiedz
Do metalu.
Odpowiedz
tzn. brzeszczotów ?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 50 gości