Zdjęcia Sprzętu!
Chwilę - czy to jest ta przerobiona Jamaszka? Do czego są w niej te pstryczki-elektryczki?
A te Ashdowny to bardzo fajne kolumny - pod dobrym tranzystorem są bardzo skuteczne.
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
Nie jest przerobiona, to zwykła 775tka Wink jeden pstryk załącza aktyw a drugi odpowiada za kombinacje pikapów Wink
Odpowiedz
(07-03-2011, 07:45 PM)Burning napisał(a): Bisq: jak zwykle czujny i gotowy! Telebass miał układ P, choć z blachą:
[Obrazek: 1266498121-1973_Fender_Tele_Bass_1.jpg]

\Nie wiem o co kaman z tymi blachami i dlaczego 50% uzytkownikow blache w telebassie przykreca odwrotnie (jak na tej focie) - przeciez to nawet wyglada okropnie...
-
Odpowiedz
a o której blaszce mowa? tej nad pickupem, czy nad mostem? zakładam, że tej nad pickupem, bo tamtej drugiej nie da się przykręcić odwrotnie, a ta na pickupie jest w te stronę, bo wtedy napis jest dobrze Wink
Odpowiedz
ja bym tam ją zdjął w pizdu i założył normalny mostek od Precla

Hubert - o mostkowej. Da sie na odwtór i powinna być odwrotnie:
[Obrazek: 68tele1.jpg]
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
(07-05-2011, 09:11 AM)barabas napisał(a): Ampega mam, MXRa miałem, Ashdowna kiedyś, kiedyś chciałem mieć. Całkiem fajne graty, chociaz ta gitara ni chu mi się nie podoba :piwko:

hjehje no fakt kolor troszke geyowski ale mruczy jak najbardziej.
:piwko:
Odpowiedz
(07-05-2011, 11:58 AM)Burning napisał(a): ja bym tam ją zdjął w pizdu i założył normalny mostek od Precla

[Obrazek: 68tele1.jpg]

u łał Smile nie wiedziałem Big Grin

Ale w drugą stronę IMHO wygląda ładniej Smile
Odpowiedz
(07-05-2011, 11:58 AM)Burning napisał(a): ja bym tam ją zdjął w pizdu i założył normalny mostek od Precla

http://www.fulltone.com/images/68tele1.jpg

Bo ma wplyw na 456,8 hz i zaokrągla dolną górę?

Ludzie, to kwestia estetyczna przeciez! "powinna byc" lol.

Na basie powinno sie grac palcami
fender -> fender -> fender
Odpowiedz
(07-05-2011, 12:59 PM)Bolem napisał(a):

pojebałło Tongue
Odpowiedz
(07-05-2011, 12:59 PM)Bolem napisał(a):

Bo ma wplyw na 456,8 hz i zaokrągla dolną górę?

Ludzie, to kwestia estetyczna przeciez! "powinna byc" lol.

Chodziło pewnie o "powinno być = tak wyszło z fabryki"
Ale ja się nie znam Wink
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410

Odpowiedz
Pecu: ostoja wiedzy tajemnej Emotka_2403
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
(07-05-2011, 01:39 PM)Pecu napisał(a): Chodziło pewnie o "powinno być = tak wyszło z fabryki"
Ale ja się nie znam Wink
Czyli ze jak ktos fendera bez blach, to powinien zalozyc "bo tak powinno byc" i "tak wyszlo z fabryki"? bez sensu Smile

z "palcami" pisalem na przekor-ja uznaje wszystkie techniki Smile
fender -> fender -> fender
Odpowiedz
Może po prostu chodziło o to, że na mostku od precla dokładniej ustawisz menzurę bo ma 4 siodełka zamiast 2.

A na forum trzeba pisać dosłownie.

Nie można napisać "zjadłem obiad" bo nikt nie uwierzy , trzeba napisać "zjadłem obiad widelcem"

Odpowiedz
Ba, trzeba nawet zrobić zdjęcie tego obiadu, bo nikt nie uwierzy, że żyjesz tak luksusowo. Ale lepiej tak cyknąć fotkę, by było widać, że wkładasz widelec do ust, bo jeszcze oskarżą Cię, że to fotomontaż albo obiad kolegi.
A tak w ogóle to oliwa z oliwek jest lepsza od oleju bo brzmi szlachetniej jak puszczasz bąka po kotlecie. Z kolei po smalcu strasznie jedzie środkiem Smile
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410

Odpowiedz
Na zdjęciu powinna też być data tego zdjęcia, najlepiej z kalendażem na nim widocznym, ponieważ mogą pojawić się głosy że to niedzielny obiad u mamy!
www.facebook.com/rustedbrain
www.rustedbrain.pl
www.rustedbrain.8merch.com

Fernandes BXB -> Ampeg SVT (już za chwileczkę, już za momencik) II PRO -> Ampeg SVT 810E = Thrashing Madness \m/
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 94 gości