11-24-2011, 12:42 PM
4 palniki są, więc to pewnie kuchenka. jest miejsce na butlę z gazem albo podłączenie jakieś, czy coś?
Zdjęcia Sprzętu!
|
11-24-2011, 12:42 PM
4 palniki są, więc to pewnie kuchenka. jest miejsce na butlę z gazem albo podłączenie jakieś, czy coś?
11-24-2011, 12:46 PM
Spróbuję, z tyłu są jakieś otwory.
11-24-2011, 12:48 PM
stary, dwubassreflexowy Eden!
cuuudo - jedyna szybka paczka jaką robili! \m/
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
11-24-2011, 12:57 PM
11-24-2011, 12:59 PM
Ty Zakwas nie wpadłem na to. To nie może być kuchenka.
Kurwa, a jak to jest jakiś transformers...ten...e... Decepticon? Podstępnie piszczy i wzbudza litość, a potem zmieni się w robota i mnie zabije?
11-24-2011, 12:59 PM
Ciebie zabije? Zobacz jaki on/ona/ono jest mały/mała/małe w porównaniu do Ciebie...
mały? DAWID mały? i co z tego... goliata zajebał, ze mną da radę.
Poszturchałem patykiem i nic, może śpi? Dam mu zaraz miseczkę z wodą. Jak zacznie chłeptać to może koooootek jest? Ale obok położę też kartę jakąś vga, jak zacznie jeść to transformers...
11-24-2011, 01:54 PM
kurwa, nie strasz mnie bo u mnie cos podobnego w pokoju stoi!
11-24-2011, 04:43 PM
Groza - czekam na relacje z testów
![]()
Fender Highway One P Bass Custom - G&L Tribute L2500 - Ibanez SR 305DX - Ampeg SVT 2 Pro - Ashdown Little Giant 1000 - Ashdown MAG 414T - ART PS 4x4 PRO - MXR M80 - EBS MultiComp - EHX Steel Leather - Planet Waves CT 04 - Klotz FunkMaster
Ampeg B-HOOD # 23 P-BASS FANCLUB # 46 http://www.zbigniewforysband.pl/
Testy wypadły następująco:
Wody z miseczki nie wypiło. Nie jest zatem kotkiem, zresztą podejrzewałem to już wcześniej bo mam dwa kotki w domu i wyglądają inaczej - są mniejsze i mają łapki i ogonki i uszy i przewracają krzesła i wazony. To coś tego nie robi i jest prostokątne. Karty graficznej nie znalazłem, ale położyłem mu stary modem pci - nie zjadł, więc albo nie jest transformersem, albo się czai dalej skurwysyn i czeka na odpowiednią chwilę. Postawiłem mu obok kolege prostokątnego i podłączyłem ogonkiem i podpiąłem na moment imitację gitary basowej marki mayones. Z tym czymś na pewno bas brzmi dużo głośniej niż nie podpięty do niczego, tego jestem (prawie) pewien. Odgłos przypomina złego dzika. Nie zauważyłem nigdzie żadnej płytki do odkręcania.
11-25-2011, 08:29 AM
Groza... nie wiem co bierzesz ale... załatw mi ze dwa opakowania tego specyfiku
![]() ![]()
...mO_Om...
Cytat:"...I ujrzał Pan pracę naszą i był zadowolony,
11-25-2011, 08:53 AM
(11-25-2011, 08:13 AM)groza napisał(a): Testy wypadły następująco: Słyszałem, że lepiej gra ja się ściągnie tą kratę z przodu (konstrukcja jest mniej obciążona ![]() ![]() Jest też inna zaleta. Gdy zimą siądzie Ci ogrzewanie możesz ze środka wyciągnąć watę i zrobić kołderkę. A i trzeba ją stawiać na specjalnych granitowych podkładkach (na gumowych kółkach ani nóżkach nie wolno) bo wtedy lepiej przenosi pasma infra i ultradźwiękowe... Polecam, też zrobić doświadczenie - wyciągnąć głośniki - od razu zyskujemy 4 bass refleksy i nie mamy problemu z furkotaniem membran. Zostawiamy jedynie gwizdek, bo ten ma ultraliniową metalową kopułkę. Moim zdaniem będzie to najbardziej przezroczysta paczka na świecie (pomijając te z pleksi) ![]()
To wszystko co proponujesz brzmi bardzo rozsądnie.
Ostatnio - analogicznie do wyjęcia głośników - wymyśliłem rodzaj przetwornika gitarowego. Nazywa się nobucker, składa się z puszki złotej na humbuckera i dwóch (lub 4) przewodów (bez pickupa w środku) - nie sprawdzałem jeszcze, ale jestem na 99,99% pewien, że jego zastosowanie znacznie polepszy brzmienie większości zespołów rockowych z młodym zakkiem wylde, zwłaszcza jeśli ów adept Wkurwialnictwa Stosowanego nie ma jeszcze wyłamanego pokrętła bass w swoim piecu i może nim kręcić. Podjąłbyś się wykonania i dostrojenia puszki do gitary dzipson koloru białego? ps. - Granit to oczywiste, bas nagrywa się w usa wyłącznie przez arbuza postawionego na granitowej płytce - sound jest soczysty i zarazem twardy i masywny.
11-25-2011, 09:13 AM
(11-25-2011, 09:04 AM)groza napisał(a): bas nagrywa się w usa wyłącznie przez arbuza postawionego na granitowej płytce - sound jest soczysty i zarazem twardy i masywny.wykorzystam ten tekst na warsztatach ![]()
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|