P-BASS FANCLUB
(11-26-2011, 05:02 PM)maciek_lukas napisał(a): Mój ulubiony 1975. Wszystko oryginalne oprócz pickupów, siedzą Lindy Fralin.
[Obrazek: fender-precision-75.jpg]
(11-26-2011, 04:59 PM)JAACA napisał(a):
(11-26-2011, 02:47 PM)buli napisał(a): wala sprzedasz zeby miec na paliwo :p (fabian juz czeka)
Akurat na paliwo jeszcze mnie staćWink

To w dzisiejszych czasach rzadko spotykana cecha Wink

Niby tak - ale średniej wielkości auto z silnikiem 2l pali +/- 10 l/ 100 km. Mustang w mieście ssa 15 l / 100 km. 5 l to przy obecnej cenie benzyny 30 zł - moim zdaniem taka kwota to nie jest jeszcze dramat. A przynajmniej ma się satysfakcję z jazdy Smile
[Obrazek: masthead.jpg]

Dużo sprzętu - mało talentu Emotka_2403
Odpowiedz
15l? chyba 4ro cylindrowy 200konny silnk, a nie V8, a chyba dla teog silnika kupuje sie to autoBig Grin

teraz w zime moj scenic w porach szczytu pali 12l a ma 1,6 16v 115km, co dopiero taki mustang. mysle ze 20l w miescie bedzie ci palil. ile wlejesz tyle spaliBig Grin
Odpowiedz
Twój Scenic pali tyle co Mustang 3.8 V6 mojego klawiszowca. Latem mniej, schodzi do 8l/100km w trasie.

Tongue
Odpowiedz
na trasie mi pali 6, w miescie jak jest przejezdnie to 8 nie przekracza, ale caly jebany torun jest w remontach korki jak skurwysyn i mróz !!
Odpowiedz
(11-26-2011, 05:18 PM)Mateusz napisał(a): 15l? chyba 4ro cylindrowy 200konny silnk, a nie V8, a chyba dla teog silnika kupuje sie to autoBig Grin

teraz w zime moj scenic w porach szczytu pali 12l a ma 1,6 16v 115km, co dopiero taki mustang. mysle ze 20l w miescie bedzie ci palil. ile wlejesz tyle spaliBig Grin

Mateusz - mustanga nie mam - posiłkuje się jedynie opiniami użytkowników tego samochodu. Według raportów spalania auto pali koło 15 litrów na 100 km, dodatkowo na oficjalnym forum użytkowników tego auta również są takie opinie - oczywiście jak się przyciśnie v6 to może ona wypalić i ponad grubo ponad 20 litrów - ale ja mówię o normalnej jeździe. Co do modelu - v6 i v8 - w obu silniki chodzą podobnie - jest fajny bulgot 4 litrowego potworaWink v8ka jedynie ma większą moc której zapewne i tak nie wykorzystasz przy jeździe w mieście. IMO V6 zdecydowanie wystarcza. BTW - nie ma mustanga z 4 cylindorwym silnikiem...
[Obrazek: masthead.jpg]

Dużo sprzętu - mało talentu Emotka_2403
Odpowiedz
Może przeniesiecie się do samochodowego? Wink

A co do próbki, to cóż, kleić się to nie klei, ale może to kwestia nagrywania czy artykulacji, która na moje głuche ucho jest nierówna.
Odpowiedz
Greco '76

[Obrazek: obraz002rv.jpg]

Odpowiedz
A Lakland ?
Ni ma na pierwszym poście,to nie mogę dołączcć Sad
Odpowiedz
A pokaż no go tutaj Kowaliku drogi Smile
Bo z tego co pamiętam spełniał kryteria Smile
[Obrazek: 2gsir0w.jpg]

Odpowiedz
(08-07-2010, 07:48 AM)DEFENCE napisał(a): 2+2 lub 3+2 to nie są precle.

mrpink

Odpowiedz
Szanuję wasze reguły,
spadam stąd Big Grin

Emotka_2497
Odpowiedz
Pokaz mówię go tu.
Ja i Defence decydujemy więc niech sie spekulanci zamknom! Big Grin

Odpowiedz
On tu sprząta - vide pierwszy post.
Kurdę - może mój precelek będzie miał na główce Squier niedługo Tongue.
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
Dobra koniec dyskusji geje, Kowal dajesz foto to zrobimy naradę czy może być.
Odpowiedz
tajes!

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 30 gości