Zdjęcia Sprzętu!
zakwas - słyszeć słyszę, ale w domu to mam to w dupie
Fabian - bo stare i chujowe?
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
a widzisz - u mnie za krótkie teraz są (większe odstępy między potami po zmianie płytki)

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
mostek bleeeeeh

a poza tym niezly pazdzierz, z 5 kawalkow posklejany mrgreen
Odpowiedz
roundy zmieniam, więc wolę mieć QR
stroję w B, więc wole mieć cięższy
ten z żeza trafi do Pana Kapcia (pan Kapeć ma identyko most, ale przerdzewiały i z zapieczonymi śrubkami, więc nie mogę ustawić menzury :S dlatego nie stroi...)

Odpowiedz
wez sie tato. nie wolno miec takiego mostka w basie fendera;D to tak jakbys spinal wlosy rozowa gumka mrpink

tym bardziej, ze zwisa ci czy stroisz czy nie, wiec moglbys chociaz na prezencje postawicBig Grin
Odpowiedz
szczerze? Hipshot jest śliczny!
a mój fendah jest nowoczesny - ma nawet regulacje pręta na główce, a za jakiś czas dostanie duże progi...

Odpowiedz
Fab: Twój ma nieoryginalne pickupy Big Grin
ja lubię stare drewno, ciężkie klucze, ciężki mostek duże progi
ten bas ma być żyletą, kapciem jest precel

PS:
paka: z czterech Big Grin tak samo jak P z 83
Mateusz: garowy poprzednio nie zrobił mi zakupów, więc dopiero teraz mam graty z USA.. z kasą się też nie przelewa, żebym w Polsce kupował.. a większość czasu i tak stoi na sali Sphere.
Płytkę i tak dostenie dopiero po nowym roku.. jeszcze mosiężne siodełko i na razie szlif, ale gdy przemycę fullerplast'a to i wymiana progów..
zejdzie się z robotą do następnej płyty świrów Wink

Odpowiedz
(12-13-2011, 11:30 PM)Fabian napisał(a): Dziecko mu do ucha krzyczało, nie słyszał.

Spoo, jeszcze z rok, to córa zacznie płakać w 440Hz i nie będzie problemu ze strojeniem Wink
Odpowiedz
(12-13-2011, 11:54 PM)Burning napisał(a): szczerze? Hipshot jest śliczny!
a mój fendah jest nowoczesny - ma nawet regulacje pręta na główce, a za jakiś czas dostanie duże progi...

a dlaczego nie np badass..? mrgreen
no i osłony przystawek mogłoby być kremowe... Tongue
ale wiesło i tak zacne Emotka_2755
Fender Highway One P Bass Custom - G&L Tribute L2500 - Ibanez SR 305DX - Ampeg SVT 2 Pro - Ashdown Little Giant 1000 - Ashdown MAG 414T - ART PS 4x4 PRO - MXR M80 - EBS MultiComp - EHX Steel Leather - Planet Waves CT 04 - Klotz FunkMaster

Ampeg B-HOOD # 23
P-BASS FANCLUB # 46

http://www.zbigniewforysband.pl/

Odpowiedz
Burn - widzę też sklejankę na korpusie Smile. Grunt że tnie.
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
(12-12-2011, 05:18 PM)paka napisał(a): a jak podlaczysz sie do wzmacniacza, to gacie dupy sie trzymaja?Big Grin musi ostro wiac przy takim srodkuBig Grin

Ło laboga..ależ te wiosło żre..Zagrałem wczoraj próbe na orendzu i hlf410, takiej poduchy dawno nie słyszałem, ależ mi się cudownie grało mrgreen takiego brzmienia szukałem.
Odpowiedz
<3 slina

jeszcze ten wyglad, ja pierdole, piekny basBig Grin
Odpowiedz
Nawet mógłbym zaryzykować i wyznać, że poszukiwania zakonczone Smile
Odpowiedz
He lata 70te górą Emotka_2755
..i żeby offtopa nie było, fota z blachamy mrgreen

[Obrazek: jazz2k.jpg]

Uploaded with ImageShack.us
Odpowiedz
Thumbrest psuje mi tu całą koncepcję. Śliczny kolor, z blachami wygląda bardzo ładnie. Smile

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 71 gości