01-14-2012, 07:46 AM
twisted_evil sprzedaje przecież tego squierka...zgadza się ?
![[Obrazek: masthead.jpg]](http://s18.postimg.org/esnsftsp5/masthead.jpg)

ALLEGRO - prośby, pytania, kwiatki - BEZ OGŁASZANIA SIĘ
|
01-14-2012, 07:46 AM
twisted_evil sprzedaje przecież tego squierka...zgadza się ?
![]() ________________________________ Dużo sprzętu - mało talentu ![]()
01-14-2012, 08:49 AM
Greco tbird, który poszedł do elteha był przecież tutaj wystawiany z Twojego konta, podobnie jak precel Tokaia w czeni z klonem na podstrunicy - a sprzedawał go niejaki Benedykt Bartczak - wystarczy kliknąć tutaj ->
https://plus.google.com/u/0/photos/11313...8298801825 jest to również galeria tego człowieka - stąd taki mój wniosek... PS http://allegro.pl/fender-jazz-bass-jb-62...16354.html Opis przedmiotu również jest bardzo podobny - bas również z kolekcji traktowany jak oczko w głowie ![]() ![]() ________________________________ Dużo sprzętu - mało talentu ![]()
01-14-2012, 09:17 AM
(01-14-2012, 08:57 AM)JAACA napisał(a): Greco tbird, który poszedł do elteha był przecież tutaj wystawiany z Twojego konta, podobnie jak precel Tokaia w czeni z klonem na podstrunicy - a sprzedawał go niejaki Benedykt Bartczak - wystarczy kliknąć tutaj -> Detektywi w pracy, nic się nie ukryje hehehe :]]
01-14-2012, 09:22 AM
Dla mnie takie podejście nie jest śmieszne - wystawianie przedmiotów na kilku kontach - wporzo - ale odcinanie się od sprzedaży w momencie gdy potencjalni klienci - forumowicze zaczynają krytykować podejście sprzedającego do klienta - to nie jest poważne...a ja się w detektywa nie bawię, ale ślepy nie jestem...
01-14-2012, 09:31 AM
(01-14-2012, 09:22 AM)JAACA napisał(a): Dla mnie takie podejście nie jest śmieszne - wystawianie przedmiotów na kilku kontach - wporzo - ale odcinanie się od sprzedaży w momencie gdy potencjalni klienci - forumowicze zaczynają krytykować podejście sprzedającego do klienta - to nie jest poważne...a ja się w detektywa nie bawię, ale ślepy nie jestem... Mnie osobiście też się takie podejście nie podoba, ale mimo wszystko chyba bym tego nie zauważył ![]()
01-14-2012, 09:33 AM
ale ten bass serio nie jest mój i ja go nie sprzedaję ...
wszystkie gitary które ja sprzedaję są wystawione w dziale Kupię/Sprzedam.
Być może za rzadko zerkasz na allegro i forum
![]() (01-14-2012, 09:33 AM)twisted_evil napisał(a): ale ten bass serio nie jest mój i ja go nie sprzedaję ... Nie będę tego oceniać, niech każdy sam wyciągnie wnioski. Pozdro ![]() ________________________________ Dużo sprzętu - mało talentu ![]()
01-14-2012, 05:03 PM
Jaca ale to nie jest bass Twisted evil, mi tutaj nikogo interes nie jest bronić po prostu to nie jego tylko Yacooba.
Swoją drogą jestem ciekaw dlaczego skoro na forum próbki to brzmienia to baza jakichkolwiek dywagacji, zamieszczasz info "nie rozumiem pytania o próbki"
Ibanez Blazer-Maruszczyk Elwood--AMP BH420--112 NoisyBox(Fatailpro)--Aphex Punch factory-Chaos Hotcake drive.
01-14-2012, 05:38 PM
ej.. to nie jest mój bas
![]() ![]() Ja mam na sprzedaz fendera jazz bassa który równiez jest w dziale KS ![]() ![]() (01-14-2012, 05:38 PM)yacoob napisał(a): ej.. to nie jest mój bas Ten fender którego pchasz na allegro i w KSZ również ma przypadkowo fotki w galerii, w której można obejrzeć squiera z 4 kafle ? Zbieżność nazwisk również przypadkowa ? Miejscowość Bełchatów również ? https://plus.google.com/u/0/photos/11313...7504130609 ![]() ________________________________ Dużo sprzętu - mało talentu ![]()
01-14-2012, 06:20 PM
(01-14-2012, 06:16 PM)JAACA napisał(a): Ten fender którego pchasz na allegro i w KSZ również ma przypadkowo fotki w galerii, w której można obejrzeć squiera z 4 kafle ? Zbieżność nazwisk również przypadkowa ? Miejscowość Bełchatów również ? hehe, ale wtopa ![]() a.
01-14-2012, 06:51 PM
lol, niech chlopina sprzedaje nawet za 5 jego sprawa. yacoob a twisted evil to nie twoj tato:p? a benek blues? tez z belchatowa. bralem struny i mostek do kontrabasu i wszystko bylo zacne i w dobrej cenie, nie wiem co sie tak kryjecie z tym wszystkim, przeciez gitary sa ok.
01-14-2012, 06:53 PM
Ja nie mówię niczego złego o gitarach - chodzi jedynie o to, że jak zrobił się szum o niefortunnym opisie aukcji - to okazało się, że nikt nie ma nic wspólnego ze sprzedażą gitary z tej aukcji...tylko o to chodzi.
01-14-2012, 06:58 PM
no mogę podpisać się pod tym powyżej.
P.s Nie jestem wielokrotnym kontem użytkownika JAACA bo by musieli mi Walla robić leworęcznego
Ibanez Blazer-Maruszczyk Elwood--AMP BH420--112 NoisyBox(Fatailpro)--Aphex Punch factory-Chaos Hotcake drive.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|