Zdjęcia Sprzętu!
(03-01-2012, 11:55 AM)Viking napisał(a): 300zł za zasilacz to nie jest "tyle siana"

dziwny masz sposób pisania, myślenia...
to ma być pro, robi robotę i jestem zadowolon, nie oszczędzam jak kiedyś: na zasilaczach, kablach, złączkach czy strunach
i na prawdę, zasilaczom za 50zł podziękuję Wink

Viking - tam ta wzmianka z "idiotą" była w kontekście - liczyłem na obczajkę tego faktu (nie obrażałem Cię mówiąc wprost). To tak odnosząc się do "dziwnego sposobu pisania", który mi wytknąłeś stary Emotka_2755
300 zł to JEST tyle siana - jak dla mnie, przeliczając moc na złotówki. Porównywalnie Tomanek model CASE-1 na 1800mA, ma 10 odseparowanych wyjść, wszystkie zabezpieczenia, porządną stabilizację... Kosztuje 199 zł, tylko jest mniej "egzotyczny" niż taki zagraniczny CIOKS 600mA za 300 zł Wink Co z tego wynika? Ano pewnie nic - nudzi mi się Big Grin

BTW - Tomanek jest czarny! Big Grin
Odpowiedz
A muszę z ciekawości zagadać z Tomankiem czy zrobi mi zasilacz:
4x 9V stabilizowane
2X 18V stabilizowane
2x 12V, NIESTABILIZOWANE

Jest w ogóle taka opcja, żeby "część" zasilacza była stabilizowana, a część nie?
Bo już mnie te baterie wkurzają...
Odpowiedz
(03-01-2012, 12:24 PM)mazdah napisał(a): A muszę z ciekawości zagadać z Tomankiem czy zrobi mi zasilacz:
4x 9V stabilizowane
2X 18V stabilizowane
2x 12V, NIESTABILIZOWANE

Jest w ogóle taka opcja, żeby "część" zasilacza była stabilizowana, a część nie?
Bo już mnie te baterie wkurzają...

Pewnie Ci zrobi - pytanie ile Cie to będzie kosztować? Big Grin
Odpowiedz
A czemu chcesz koniecznie niestabilizowane?
Jeżeli jest wymagane niestabilizowane, to stabilizowane będzie ok. gorzej w drugą stronę.
Nie będziesz tam jakimś poetą
Tylko najgorszym na świecie...

Polubcie Spare Bricks na fb Wink
Odpowiedz
(03-01-2012, 12:15 PM)OMSON napisał(a):
(03-01-2012, 11:55 AM)Viking napisał(a): 300zł za zasilacz to nie jest "tyle siana"

dziwny masz sposób pisania, myślenia...
to ma być pro, robi robotę i jestem zadowolon, nie oszczędzam jak kiedyś: na zasilaczach, kablach, złączkach czy strunach
i na prawdę, zasilaczom za 50zł podziękuję Wink

Viking - tam ta wzmianka z "idiotą" była w kontekście - liczyłem na obczajkę tego faktu (nie obrażałem Cię mówiąc wprost). To tak odnosząc się do "dziwnego sposobu pisania", który mi wytknąłeś stary Emotka_2755
300 zł to JEST tyle siana - jak dla mnie, przeliczając moc na złotówki. Porównywalnie Tomanek model CASE-1 na 1800mA, ma 10 odseparowanych wyjść, wszystkie zabezpieczenia, porządną stabilizację... Kosztuje 199 zł, tylko jest mniej "egzotyczny" niż taki zagraniczny CIOKS 600mA za 300 zł Wink Co z tego wynika? Ano pewnie nic - nudzi mi się Big Grin

BTW - Tomanek jest czarny! Big Grin

zrozumiałem twój kontekst Wink

A co z tego wynika ? Cioks zabiera mniej miejsca w pedalboardzie Wink ja mam wszystko starannie wyliczone, więc nie narzucisz mi żadnego argumentu mrgreen
A 300zł można spokojnie uzbierać odkładając trochę przez kilka miesięcy

A o dziwny sposób pisania chodziło mi, że piszesz do mnie zawsze w taki sposób, jakbyś chciał mnie ciągle do czegoś przekonywać, udowadniać rację i takie tam Tongue jak ze strunami było, sansampem czy z zasilaczem teraz Tongue mi pasi tak jak jest i tak zostanie, kupiłem taki zasilacz bo mi się podobał, jest kompaktowy, robi robotę i kosztuje 300zł, o !
Emotka_2755

Tomanek może być i różowy Tongue jest za duży !
Odpowiedz
Wlasnie nie wiem jak zachowa sie w tym wypadku zasilacz stabilizowany, efekt pracuje na 9V baterii lub na 12v niestabilizowanym - sam w srodku sobie dostosowuje to niestabilizowane 12 do swoich potrzeb. Nie wiem czy to sie jakos nie bedzie zarlo z zasilaczem stabilizowanym.
Odpowiedz
(03-01-2012, 12:10 PM)cuniek napisał(a): Dlatego się pozbyłeś tego jebutnie pomarańczowego phasera pewnie? Tongue

nie Tongue tęsknię za nim Smile ale na razie jego pora nie nadeszła Smile kiedyś znowu sobie kupię, tylko zastanawiam się pomiędzy dużym a małym
Odpowiedz
(03-01-2012, 12:40 PM)Viking napisał(a): A o dziwny sposób pisania chodziło mi, że piszesz do mnie zawsze w taki sposób, jakbyś chciał mnie ciągle do czegoś przekonywać, udowadniać rację i takie tam Tongue jak ze strunami było, sansampem czy z zasilaczem teraz Tongue mi pasi tak jak jest i tak zostanie, kupiłem taki zasilacz bo mi się podobał, jest kompaktowy, robi robotę i kosztuje 300zł, o !
Emotka_2755

Hehe, przecież nie zakładałem, że sprzedasz wpizdu Cioksa i kupisz se Tomanka, bo napisałem, że się nie opłacało... Przecież wiadomo, że napisałem to ku przestrodze innym Exclamation mrgreen Emotka_2755
(03-01-2012, 12:41 PM)Viking napisał(a): tylko zastanawiam się pomiędzy dużym a małym

Ja to bym się kurwa nie zastanawiał Big Grin
Odpowiedz
Mój pedalboard sieknięty komórkowcem:

[Obrazek: pedalboard]
Odpowiedz
(02-29-2012, 11:55 PM)Viking napisał(a): [Obrazek: DSCN0947.jpg]

Wink

Viking po co Ci PS3 w pedalboadzie?
Big Grin
Odpowiedz
Rainbow 
Nie rozumiem?
OMG
Odpowiedz
Ja też...

Za to napiszę, że konstruktorzy niektórych efektów to kuwara nie myślą, robiąc wejście na zasilacz z boku obok wejść sygnałowych... jakby nie można było ten jeden mały otwór zrobić z tyłu...
Odpowiedz
Rainbow 
Eee tam... mam tak w VT i jakoś nie jest to zbyt duży problem Wink
OMG
Odpowiedz
(03-02-2012, 09:40 AM)Brylant napisał(a): Nie rozumiem?
(03-02-2012, 09:53 AM)Viking napisał(a): Ja też...

[Obrazek: 7cae8b672caf2eb883c3e1ac92811e90.jpg]

Ta kaczka wygląda jak PlayStation! Wink
Odpowiedz
Rainbow 
Chyba żeście obaj kurwa PS3 nie widzieli...

[Obrazek: Main_PS3_Image_345w.png]
OMG
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 98 gości