Zdjęcia Sprzętu!
3000 ? Jakoś tak
Odpowiedz
(03-16-2012, 01:46 PM)zwinny napisał(a): tak jak nie bardzo przepadam za prezencją g&lów sb-1/2, tak ten wygląda całkiem popitaśnie
[Obrazek: iBV40.jpg]

more pics plzzz! Uwielbiam małą ilość potów mających kilka funkcji!

Odpowiedz
http://www.talkbass.com/forum/f126/fs-us...ul-863696/
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
(03-16-2012, 05:32 PM)motyx napisał(a): 3000 ? Jakoś tak

A mojego nikt nie chce wziac za 3k :/
Odpowiedz
E tam. Mój precel ma nowy gryf Big Grin.

[Obrazek: 2012-03-16-027.jpg]
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
Gejoza. Purpurowy był lepszy Wink
Jabłanica (bułg.: Община Ябланица) − gmina w środkowej Bułgarii. Populacja wynosi 6600 mieszkańców. 

blue colander stompboxes

Odpowiedz
Panowie, że tak pojadę maksymalnym offtopem...
Czy w SR-e 4 ce jest zapadka w gałce bass ? Bo u mnie jest w treble i middle ale bass i volume już nie mają - to normalne czy ja mam tylko takie gały ? Bo podobno w 5ce są zapadki (nurtuje mnie to cholernie bo nigd nie moge ustawić eq w basie na flat bo nie wiem ile tego basu dać na przysłowiową 12tą).
Odpowiedz
(03-16-2012, 10:53 PM)bratekr napisał(a): E tam. Mój precel ma nowy gryf Big Grin.

[Obrazek: 2012-03-16-027.jpg]

Fajniucho. Zmień klucze i będzie super.
Odpowiedz
(03-16-2012, 11:05 PM)jb90 napisał(a): Panowie, że tak pojadę maksymalnym offtopem...
Czy w SR-e 4 ce jest zapadka w gałce bass ? Bo u mnie jest w treble i middle ale bass i volume już nie mają - to normalne czy ja mam tylko takie gały ? Bo podobno w 5ce są zapadki (nurtuje mnie to cholernie bo nigd nie moge ustawić eq w basie na flat bo nie wiem ile tego basu dać na przysłowiową 12tą).

U mnie jest.

Odpowiedz
(03-16-2012, 11:05 PM)jb90 napisał(a): Panowie, że tak pojadę maksymalnym offtopem...

W volume nie ma, bo po co?

W pozostałych są. Prawdopodobnie masz za mocno wciśniętą gałkę na potencjometr i nie pozwala trzpieniowi wpaść w zapadkę.
Zdejmij gałkę, sprawdź i zamontuj prawidłowo.

Tę "usterkę" Wink widziałem już w kilku SRach Smile
Odpowiedz
Pytalem motyxa za ile sprzedal Laklanda. I pisalem o swoim Laklandzie
Odpowiedz
Ekstra! daj mu jeszcze jakies w miare klucze, chociaz te z guitarproject za 80 zeta
Odpowiedz
Wilkinsony dają radę. A są tylko ciut droższe.
Odpowiedz
Oczywiscie, polecilbym wilkinsony gdyby nie ich brak w polsce

bo zlote i czarne nie bardzo pasja. sam poluje na te klucze, czekam az beda znow w gp
Odpowiedz
ja kiedys w przyplywie niepotrzebnej gotówki kupie sobie czarne klucze do g&la Smile
fender -> fender -> fender
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 131 gości