06-04-2012, 01:59 AM
jak ktos potrzebuje basisty w okolicach Grudziadza to uderzac na prv
Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne)
|
06-04-2012, 01:59 AM
jak ktos potrzebuje basisty w okolicach Grudziadza to uderzac na prv
Oferta skierowana do osób z Bydgoszczy i okolic (bez przesady
![]() Popykam na basie w kapeli grającej muzykę w klimatach alternatywnego metalu/rock (Mudvayne, B.E.T.H, Brown, Ametria, Totentanz, Disturbed, Lipali itp.) Mogę również budować kapelę od podstaw, chociaż tutaj warunkiem jest obecny od ręki pałker. Sprzęt własny słusznych rozmiarów ( ![]() Kontakt: gg: 7366202 mail: darks86@o2.pl tel. 517-617-295
06-11-2012, 04:21 PM
Jakby ktoś potrzebował basowego na chałturkę, nie koniecznie wesele, to chętnie pomogę. Na stałe, czy na zastępstwo. Sprzęt mam, dojechać dojadę. W promieniu powiedzmy 100km od Staszowa. Ogólnie świętokrzyskie, małopolskie czy podkarpackie. Ewentualnie mogę mieć dowolnego muzyka, czy wokalistkę do pomocy.
06-12-2012, 12:17 PM
Szukam jakiejś roboty w Poznaniu na okres wakacji. jakby ktoś coś, to dać znać
![]()
Mega pilna sprawa, jeśli znacie kogoś kto by się nadawał to walić prosto z mostu:
Potrzebny pianista akompaniator na egzamin wstępny na AM w Katowicach. Jeżeli nie jest to osoba ze Śląska to zapewniam nocleg u siebie, miejsca jest dosyć. Za fatygę oferuję wynagrodzenie (choć skromne), za pozytywny wynik rekrutacji flaszka do spółki z garowym ![]() Kontakt: tel:504 829 881 (najlepiej sms, oddzwonię) lub PW.
06-13-2012, 04:45 PM
(06-12-2012, 06:19 PM)Magic napisał(a): Mega pilna sprawa, jeśli znacie kogoś kto by się nadawał to walić prosto z mostu: Na wstępne w Katowicach pianista z uczelni zawsze jest na miejscu ; ) Nie trzeba nikogo "taszczyć". Nie musisz nic płacić ani stawiać - wystarczy tylko dobrze zagrać - żeby się nie zbłaźnić przed owym pianistą, bo uczelnia zazwyczaj "wystawia" tych z górnej półki ;)
06-13-2012, 09:37 PM
(06-12-2012, 09:23 PM)low napisał(a): Na wstępne w Katowicach pianista z uczelni zawsze jest na miejscu ; ) Nie trzeba nikogo "taszczyć". Nie musisz nic płacić ani stawiać - wystarczy tylko dobrze zagrać - żeby się nie zbłaźnić przed owym pianistą, bo uczelnia zazwyczaj "wystawia" tych z górnej półki Niestety - w zeszłym roku pan akompaniator nie raczył nawet przyjść na uczelnię, byłem delikatnie mówiąc w dupie. Jest oczywiście opcja złapania kogoś na korytarzu przed, ale nie chce być w niepewności do samego finału.
06-13-2012, 09:54 PM
W Katowicach zawsze jest ktoś wyznaczony, gdy nawali jeden zaraz wyznaczą następnego, ale to nie jest tak, że ten wyznaczony siedzi na widoku i grzecznie czeka. Trzeba go (ją) poszukać i grzecznie ustalić formę standardu
![]() Inna sprawa, że pianista "obowiązkowym zestawem" nie jest. (06-13-2012, 09:54 PM)solartron napisał(a): W Katowicach zawsze jest ktoś wyznaczony, gdy nawali jeden zaraz wyznaczą następnego, ale to nie jest tak, że ten wyznaczony siedzi na widoku i grzecznie czeka. Trzeba go (ją) poszukać i grzecznie ustalić formę standardu Solartron, ja nie wątpię że tak powinno być, ale nie walę ściemy - to była wczesna godzina, żaden z dwóch wyznaczonych akompaniatorów nie dojechał, w podobnej sytuacji jak ja (tzn bez własnych muzyków) było jeszcze dwóch kolegów basistów na tym samym egzaminie. No ale dobra, koniec off topu. Sie znajdzie albo sie nie znajdzie i tyle.
06-14-2012, 09:31 PM
Luudziska!!!
Potrzebne zastępstwo (basista) na 2 wesółka. 18 i 25 sierpień. Szukam osoby z okolic Wrocławia PZDR
Szukam zespołu ze Szczecina grającego rock alternatywny/indie/brit pop (wszelkie odmiany wyżej wymienionych). Doświadczenie w graniu z zespołem posiadam, niewielkie doświadczenia sceniczne również. Dysponuje własnym sprzętem.
Jeśli jesteś/jesteście zainteresowani to piszcie: lipnickipatryk@gmail.com kom: 660535103 ![]()
07-02-2012, 10:27 PM
Czołem.
Moja poprzednia kapela - Hexengrund, szuka basisty (ja przeszedłem do zespołu Absynth). Materiał zrobiony, dużo rzeczy do zrobienia, własna sala prób, ludzie w porządku, polecam. Gdyby ktoś z Zabrza i okolic chciał się zmierzyć z wyzwaniem - proszę o kontakt, przekażę dalsze namiary. do posłuchania : www.myspace.com/hexengrund
07-03-2012, 09:58 AM
Jedzie ktoś może z Krakowa w czwartek na Bonamassę do Zabrza ? Szukam transportu jakby ktoś miał wolne miejsce w pojeździe
![]()
07-04-2012, 03:54 PM
Bardzo Pilne !
Poszukuje osoby ze Śląska, najlepiej z Katowic, która miałaby możliwość użyczenia gitary basowej 5-strunowej (jakiejkolwiek, byle te 5 strun było ew.4 ale ze strojeniem BEAD). Mam do zagrania koncert (potrwa to góra 30 min) 08.07 tj w niedziele w centrum Katowic właśnie. Co do szczegółów to dogadam się już z konkretną osoba, o ile taka dobroduszna i wspaniałomyślna osoba się znajdzie.
07-04-2012, 05:06 PM
(07-04-2012, 03:54 PM)Pasta626 napisał(a): Bardzo Pilne ! spytaj tutaj http://www.soundhouse.pl/ a. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|