Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne)
jak ktos potrzebuje basisty w okolicach Grudziadza to uderzac na prv
Odpowiedz
Oferta skierowana do osób z Bydgoszczy i okolic (bez przesady Wink)

Popykam na basie w kapeli grającej muzykę w klimatach alternatywnego metalu/rock (Mudvayne, B.E.T.H, Brown, Ametria, Totentanz, Disturbed, Lipali itp.) Mogę również budować kapelę od podstaw, chociaż tutaj warunkiem jest obecny od ręki pałker. Sprzęt własny słusznych rozmiarów (Wink) posiadam. Zmotoryzowany jestem. Elastyczny czasowo - również, pod warunkiem, że wszystko jest ustalane z rozsądnym wyprzedzeniem.

Kontakt:
gg: 7366202
mail: darks86@o2.pl
tel. 517-617-295
Odpowiedz
Jakby ktoś potrzebował basowego na chałturkę, nie koniecznie wesele, to chętnie pomogę. Na stałe, czy na zastępstwo. Sprzęt mam, dojechać dojadę. W promieniu powiedzmy 100km od Staszowa. Ogólnie świętokrzyskie, małopolskie czy podkarpackie. Ewentualnie mogę mieć dowolnego muzyka, czy wokalistkę do pomocy.
Odpowiedz
Szukam jakiejś roboty w Poznaniu na okres wakacji. jakby ktoś coś, to dać znać Wink

Odpowiedz
Mega pilna sprawa, jeśli znacie kogoś kto by się nadawał to walić prosto z mostu:

Potrzebny pianista akompaniator na egzamin wstępny na AM w Katowicach.
Jeżeli nie jest to osoba ze Śląska to zapewniam nocleg u siebie, miejsca jest dosyć.
Za fatygę oferuję wynagrodzenie (choć skromne), za pozytywny wynik rekrutacji flaszka do spółki z garowym Wink

Kontakt:
tel:504 829 881 (najlepiej sms, oddzwonię) lub PW.
Odpowiedz
(06-12-2012, 06:19 PM)Magic napisał(a): Mega pilna sprawa, jeśli znacie kogoś kto by się nadawał to walić prosto z mostu:

Potrzebny pianista akompaniator na egzamin wstępny na AM w Katowicach.
Jeżeli nie jest to osoba ze Śląska to zapewniam nocleg u siebie, miejsca jest dosyć.
Za fatygę oferuję wynagrodzenie (choć skromne), za pozytywny wynik rekrutacji flaszka do spółki z garowym ;)

Kontakt:
tel:504 829 881 (najlepiej sms, oddzwonię) lub PW.

Na wstępne w Katowicach pianista z uczelni zawsze jest na miejscu ; ) Nie trzeba nikogo "taszczyć". Nie musisz nic płacić ani stawiać - wystarczy tylko dobrze zagrać - żeby się nie zbłaźnić przed owym pianistą, bo uczelnia zazwyczaj "wystawia" tych z górnej półki ;)
Odpowiedz
(06-12-2012, 09:23 PM)low napisał(a): Na wstępne w Katowicach pianista z uczelni zawsze jest na miejscu ; ) Nie trzeba nikogo "taszczyć". Nie musisz nic płacić ani stawiać - wystarczy tylko dobrze zagrać - żeby się nie zbłaźnić przed owym pianistą, bo uczelnia zazwyczaj "wystawia" tych z górnej półki Wink

Niestety - w zeszłym roku pan akompaniator nie raczył nawet przyjść na uczelnię, byłem delikatnie mówiąc w dupie. Jest oczywiście opcja złapania kogoś na korytarzu przed, ale nie chce być w niepewności do samego finału.
Odpowiedz
W Katowicach zawsze jest ktoś wyznaczony, gdy nawali jeden zaraz wyznaczą następnego, ale to nie jest tak, że ten wyznaczony siedzi na widoku i grzecznie czeka. Trzeba go (ją) poszukać i grzecznie ustalić formę standardu Wink. Ogólnie to jest tak, że takie egzaminy to żadna radocha dla pianistów, więc raczej się nie wychylają ...
Inna sprawa, że pianista "obowiązkowym zestawem" nie jest.
Odpowiedz
(06-13-2012, 09:54 PM)solartron napisał(a): W Katowicach zawsze jest ktoś wyznaczony, gdy nawali jeden zaraz wyznaczą następnego, ale to nie jest tak, że ten wyznaczony siedzi na widoku i grzecznie czeka. Trzeba go (ją) poszukać i grzecznie ustalić formę standardu Wink. Ogólnie to jest tak, że takie egzaminy to żadna radocha dla pianistów, więc raczej się nie wychylają ...

Solartron, ja nie wątpię że tak powinno być, ale nie walę ściemy - to była wczesna godzina, żaden z dwóch wyznaczonych akompaniatorów nie dojechał, w podobnej sytuacji jak ja (tzn bez własnych muzyków) było jeszcze dwóch kolegów basistów na tym samym egzaminie. No ale dobra, koniec off topu. Sie znajdzie albo sie nie znajdzie i tyle.
Odpowiedz
Luudziska!!!
Potrzebne zastępstwo (basista) na 2 wesółka.
18 i 25 sierpień.
Szukam osoby z okolic Wrocławia
PZDR
Odpowiedz
Szukam zespołu ze Szczecina grającego rock alternatywny/indie/brit pop (wszelkie odmiany wyżej wymienionych). Doświadczenie w graniu z zespołem posiadam, niewielkie doświadczenia sceniczne również. Dysponuje własnym sprzętem.
Jeśli jesteś/jesteście zainteresowani to piszcie:

lipnickipatryk@gmail.com

kom: 660535103

Big Grin
Odpowiedz
Czołem.

Moja poprzednia kapela - Hexengrund, szuka basisty (ja przeszedłem do zespołu Absynth).

Materiał zrobiony, dużo rzeczy do zrobienia, własna sala prób, ludzie w porządku, polecam.
Gdyby ktoś z Zabrza i okolic chciał się zmierzyć z wyzwaniem - proszę o kontakt, przekażę dalsze namiary.

do posłuchania : www.myspace.com/hexengrund

GMRs - sansamp PSA 1.1 - TC G-Major - Taurus TH-Cross -TN410
Absynth
Odpowiedz
Jedzie ktoś może z Krakowa w czwartek na Bonamassę do Zabrza ? Szukam transportu jakby ktoś miał wolne miejsce w pojeździe Smile
Odpowiedz
Bardzo Pilne !

Poszukuje osoby ze Śląska, najlepiej z Katowic, która miałaby możliwość użyczenia gitary basowej 5-strunowej (jakiejkolwiek, byle te 5 strun było ew.4 ale ze strojeniem BEAD). Mam do zagrania koncert (potrwa to góra 30 min) 08.07 tj w niedziele w centrum Katowic właśnie.

Co do szczegółów to dogadam się już z konkretną osoba, o ile taka dobroduszna i wspaniałomyślna osoba się znajdzie.
Odpowiedz
(07-04-2012, 03:54 PM)Pasta626 napisał(a): Bardzo Pilne !

Poszukuje osoby ze Śląska, najlepiej z Katowic, która miałaby możliwość użyczenia gitary basowej 5-strunowej (jakiejkolwiek, byle te 5 strun było ew.4 ale ze strojeniem BEAD). Mam do zagrania koncert (potrwa to góra 30 min) 08.07 tj w niedziele w centrum Katowic właśnie.

Co do szczegółów to dogadam się już z konkretną osoba, o ile taka dobroduszna i wspaniałomyślna osoba się znajdzie.

spytaj tutaj
http://www.soundhouse.pl/

a.
[Obrazek: sss6.jpg]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości