Nasze nagrania
dzieki za konstruktywna krytyke, nie ukrywam ze jestem zaskoczony Big Grin pierwszy raz w zyciu sie nagrywalem na kamere i srednio mnie to kreci. zwlaszcza zgranie video z tel + dzwieku do kupy to byla katorga, malo nie wywalilem lapa za okno.

zastanawialem sie czy nie nagrac tego troche 'naokolo' tzn jakis sansamp +mocna kompresja +glosniej podklad, ale chyba nie o to chodzi, a poza tym szanujmy sie hehehe ;D

trudny kawalek, rozgryzalem go 3 wieczory, okazuje sie, ze malo. posiedze nad nim moze jeszcze tydzien i zobaczymy co wyjdzie, tym razem poprobuje grac bardziej pod bebny niz pod gitare

robil ktos jeszcze z forum ten numer?
Odpowiedz
ja próbowałem, nie nadaje się do grania death metalu. O ile może ten bym jeszcze dał rade to nie chciałoby mi się uczyć kolejnych 30 takich Smile
fender -> fender -> fender
Odpowiedz
Tak sobie siedzialem wieczorkiem i wszedl jakis groove, temacik..

Moze sie spodoba, narazie jestem na etapie testowania nowego basu (niestety brzmi jak bas podpiety w karte dzwiekowa, bo i tak jest nagrany)

http://w460.wrzuta.pl/audio/3L8cwMSL5gS/tokai_probka
Odpowiedz
Mi się podoba na tyle, że mam w dupie brzmienie i się zasłuchuję kolejny raz Wink

Odpowiedz
Fajne granie, ale myslalem ze ten sound Ci nie leży Big Grin
Wysłane z mojego Leopard 2; masa bojowa 55,15t.

[Obrazek: fdan.jpg]
(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]Rolleyes
Odpowiedz
widzisz, po kilku dniach rzezania, okazuje sie ze raczej mi lezy.
Tylko jeszcze troche pocwiczyc trzeba, zeby sie nauczyc grac na jazzie, ale jak narazie zaskakuje mnie bardzo to wiosloWink
Odpowiedz
mostkowy singiel! mostkowy singiel! ZjobyZjoby

(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]Rolleyes
Odpowiedz
heh Wink cos w tym jest Wink

edit: chociaz na solowce jest jeszcze z 80% neck i troche zdjety colour Smile
Odpowiedz
W sumie nie tyle co 'mostkowy singiel', co gdybyś łapcię miał nad nim slina. Teraz tak brzmieniowo mi nie leży w 100%

Odpowiedz
no rozumiem. Tak jak mowilem, musze jeszcze sporo na nim pograc, zeby sie o nim wiecej dowiedziec Smile

w kazdym razie, mam nadzieje tez ze nastepne probki juz beda duzo lepszej jakosci, bo jednak bas prosto w karte traci charakter.
Odpowiedz
(06-21-2012, 09:10 PM)Paweł Wszołek napisał(a): Tak sobie siedzialem wieczorkiem i wszedl jakis groove, temacik..

Moze sie spodoba, narazie jestem na etapie testowania nowego basu (niestety brzmi jak bas podpiety w karte dzwiekowa, bo i tak jest nagrany)

http://w460.wrzuta.pl/audio/3L8cwMSL5gS/tokai_probka

Spodobał się! Lubię takie dłubanie...
Trochę jak leniwa, ale sympatyczna rozmowa w dobrym towarzystwie.
Emotka_2497
Odpowiedz
Odpowiedz
Skoro tak bardzo wam się podobał pierwszy filmik, że aż wszystkim mowę odjęło, to macie jeszcze jeden mrgreen

Odpowiedz
Odpowiem to co zwykle odpowiadam przy takich filmikach i co wszyscy ignorują, a moim zdaniem jest zajebiście ważne: przy takiej muzyce trzeba napierdalac, nie bedziesz napierdalał, to nie bedzie napierdalać publiczność. Nawet kosztem niedoskonałego zagrania.

Róbcie jak chcecie- nie posłuchacie to lepiej dla mnie Big Grin. Swoją drogą ten element zupełnie inaczej wygląda w damskich zespołach: one zawsze się fajnie ubiorą i mają jakis pomysł na siebie... Smile

Gitarzysta ciągle patrzący w gryf kiepsko wygląda.

Muzyka zeppelinowska mi się podoba, mysle ze poszedlbym na koncert
fender -> fender -> fender
Odpowiedz
(06-24-2012, 11:19 AM)Bolem napisał(a): Odpowiem to co zwykle odpowiadam przy takich filmikach i co wszyscy ignorują, a moim zdaniem jest zajebiście ważne: przy takiej muzyce trzeba napierdalac, nie bedziesz napierdalał, to nie bedzie napierdalać publiczność. Nawet kosztem niedoskonałego zagrania.

Róbcie jak chcecie- nie posłuchacie to lepiej dla mnie Big Grin. Swoją drogą ten element zupełnie inaczej wygląda w damskich zespołach: one zawsze się fajnie ubiorą i mają jakis pomysł na siebie... Smile

Gitarzysta ciągle patrzący w gryf kiepsko wygląda.

Muzyka zeppelinowska mi się podoba, mysle ze poszedlbym na koncert

Na napierdalanie przyjdzie jeszcze czas. To był nasz 3 występ live, więc można uznać, że dopiero się docieramy razem na scenie Smile Z drugiej strony w Dream Theater nikt nie napierdala, Myung stoi jak posąg cały koncert, a na brak publiczności nie narzekają.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 34 gości