Liczba postów: 2206
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
dzieki za konstruktywna krytyke, nie ukrywam ze jestem zaskoczony  pierwszy raz w zyciu sie nagrywalem na kamere i srednio mnie to kreci. zwlaszcza zgranie video z tel + dzwieku do kupy to byla katorga, malo nie wywalilem lapa za okno.
zastanawialem sie czy nie nagrac tego troche 'naokolo' tzn jakis sansamp +mocna kompresja +glosniej podklad, ale chyba nie o to chodzi, a poza tym szanujmy sie hehehe ;D
trudny kawalek, rozgryzalem go 3 wieczory, okazuje sie, ze malo. posiedze nad nim moze jeszcze tydzien i zobaczymy co wyjdzie, tym razem poprobuje grac bardziej pod bebny niz pod gitare
robil ktos jeszcze z forum ten numer?
Liczba postów: 3856
Liczba wątków: 9
Reputacja:
2
ja próbowałem, nie nadaje się do grania death metalu. O ile może ten bym jeszcze dał rade to nie chciałoby mi się uczyć kolejnych 30 takich
fender -> fender -> fender
Liczba postów: 1060
Liczba wątków: 34
Reputacja:
1
Tak sobie siedzialem wieczorkiem i wszedl jakis groove, temacik..
Moze sie spodoba, narazie jestem na etapie testowania nowego basu (niestety brzmi jak bas podpiety w karte dzwiekowa, bo i tak jest nagrany)
http://w460.wrzuta.pl/audio/3L8cwMSL5gS/tokai_probka
Liczba postów: 4767
Liczba wątków: 17
Reputacja:
1
Mi się podoba na tyle, że mam w dupie brzmienie i się zasłuchuję kolejny raz
Liczba postów: 7717
Liczba wątków: 12
Reputacja:
1
Fajne granie, ale myslalem ze ten sound Ci nie leży
Wysłane z mojego Leopard 2; masa bojowa 55,15t.
(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]
Reputacja:
1
widzisz, po kilku dniach rzezania, okazuje sie ze raczej mi lezy.
Tylko jeszcze troche pocwiczyc trzeba, zeby sie nauczyc grac na jazzie, ale jak narazie zaskakuje mnie bardzo to wioslo
Reputacja:
1
Reputacja:
1
06-21-2012, 09:44 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-21-2012, 09:45 PM przez Paweł Wszołek.)
heh  cos w tym jest
edit: chociaz na solowce jest jeszcze z 80% neck i troche zdjety colour
Reputacja:
1
W sumie nie tyle co 'mostkowy singiel', co gdybyś łapcię miał nad nim  . Teraz tak brzmieniowo mi nie leży w 100%
Wysłane z mojego Leopard 2; masa bojowa 55,15t.
(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]
Reputacja:
1
no rozumiem. Tak jak mowilem, musze jeszcze sporo na nim pograc, zeby sie o nim wiecej dowiedziec
w kazdym razie, mam nadzieje tez ze nastepne probki juz beda duzo lepszej jakosci, bo jednak bas prosto w karte traci charakter.
Liczba postów: 1062
Liczba wątków: 4
Reputacja:
6
(06-21-2012, 09:10 PM)Paweł Wszołek napisał(a): Tak sobie siedzialem wieczorkiem i wszedl jakis groove, temacik..
Moze sie spodoba, narazie jestem na etapie testowania nowego basu (niestety brzmi jak bas podpiety w karte dzwiekowa, bo i tak jest nagrany)
http://w460.wrzuta.pl/audio/3L8cwMSL5gS/tokai_probka
Spodobał się! Lubię takie dłubanie...
Trochę jak leniwa, ale sympatyczna rozmowa w dobrym towarzystwie.
Liczba postów: 2409
Liczba wątków: 10
Reputacja:
2
Reputacja:
2
Skoro tak bardzo wam się podobał pierwszy filmik, że aż wszystkim mowę odjęło, to macie jeszcze jeden
Liczba postów: 3856
Liczba wątków: 9
Reputacja:
2
06-24-2012, 11:19 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-24-2012, 11:20 AM przez Bolem.)
Odpowiem to co zwykle odpowiadam przy takich filmikach i co wszyscy ignorują, a moim zdaniem jest zajebiście ważne: przy takiej muzyce trzeba napierdalac, nie bedziesz napierdalał, to nie bedzie napierdalać publiczność. Nawet kosztem niedoskonałego zagrania.
Róbcie jak chcecie- nie posłuchacie to lepiej dla mnie  . Swoją drogą ten element zupełnie inaczej wygląda w damskich zespołach: one zawsze się fajnie ubiorą i mają jakis pomysł na siebie...
Gitarzysta ciągle patrzący w gryf kiepsko wygląda.
Muzyka zeppelinowska mi się podoba, mysle ze poszedlbym na koncert
fender -> fender -> fender
Reputacja:
2
(06-24-2012, 11:19 AM)Bolem napisał(a): Odpowiem to co zwykle odpowiadam przy takich filmikach i co wszyscy ignorują, a moim zdaniem jest zajebiście ważne: przy takiej muzyce trzeba napierdalac, nie bedziesz napierdalał, to nie bedzie napierdalać publiczność. Nawet kosztem niedoskonałego zagrania.
Róbcie jak chcecie- nie posłuchacie to lepiej dla mnie . Swoją drogą ten element zupełnie inaczej wygląda w damskich zespołach: one zawsze się fajnie ubiorą i mają jakis pomysł na siebie... 
Gitarzysta ciągle patrzący w gryf kiepsko wygląda.
Muzyka zeppelinowska mi się podoba, mysle ze poszedlbym na koncert
Na napierdalanie przyjdzie jeszcze czas. To był nasz 3 występ live, więc można uznać, że dopiero się docieramy razem na scenie  Z drugiej strony w Dream Theater nikt nie napierdala, Myung stoi jak posąg cały koncert, a na brak publiczności nie narzekają.
|