Przykłady zajebistego brzmienia basu
Ja nie krece ani tu, ani tu. Sam teraz jestes inwalida.
Odpowiedz
(07-09-2012, 07:29 AM)Bolem napisał(a):
(07-09-2012, 01:01 AM)OMSON napisał(a): To chyba pasyw?

a jakie to ma znaczenie?Tongue

Nie wymądrzaj się Tongue Big Grin
Odpowiedz
Raczy pasyw Wink

Ale brzmi fatalnie.
Odpowiedz
(07-09-2012, 08:18 AM)Brylant napisał(a): Ja nie krece ani tu, ani tu. Sam teraz jestes inwalida.

bo sprzedajesz bas, to nie masz czym krecic! Tongue

ja zazwyczaj gram na 3 preampach naraz i w każdym coś trochę pokręcone, generalnie środek i dół do góry o jedną "godzinę", treble w dół o "godzinę"

jak ktoś lubi sobie kręcić gałami to niech ma aktywa i equalizer 20 suwakowy, dopóki brzmi dobrze to bez różnicy. Powinniśmy patrzeć (a raczej słuchać) na efekt końcowy a nie na drogę. Obawiam się, że w tej kwestii mam rację ;p

co do filmiku: zupełnie nie podoba mi się brzmienie (guma) i nie podoba mi sie drim fjeter. Ale kto co lubi Smile
fender -> fender -> fender
Odpowiedz
(07-09-2012, 08:28 AM)Bolem napisał(a): co do filmiku: zupełnie nie podoba mi się brzmienie (guma) i nie podoba mi sie drim fjeter. Ale kto co lubi Smile

Gruba struna też mi średnio podchodzi... Ale ogólnie nie jest całkiem fajnie. Drim Fjeter też nie lubię Big Grin
Odpowiedz
!! OFFTOP !!:

Po tym jak grisza przestał się udzielać, to chyba jestem jedyną osobą na tym forum, która lubi DT Tongue
Odpowiedz
(07-09-2012, 08:51 AM)motyx napisał(a): !! OFFTOP !!:

Po tym jak grisza przestał się udzielać, to chyba jestem jedyną osobą na tym forum, która lubi DT Tongue

nieprawda! Tongue

lubię jeszcze ja i Bratker! Tongue
Odpowiedz
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
(07-10-2012, 08:46 AM)Burning napisał(a):

Fajny sound kolego Smile A te blachy, to chyba w rewersie puszczone, czy co?
Odpowiedz

Kocham takie granie...
Gram na nerwach.
Odpowiedz
O tak Smile
Odpowiedz
http://www.youtube.com/watch?v=ugEIcDlU044 jak było to usunąć,ale tu mi wszystko pasi a ten riff otwierający jest rewelacyjny.
Odpowiedz
\m/
genialny numer
ale całościowo jeśli chodzi o materiał to wolę "Oddech.." ale brzmienie tutaj to faktycznie rewelka.. z kasety nie brzmiało tak dobrze Big Grin
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Jak usłyszałem pierwszy raz, to mi szczena opadła. A słuchałem z kasety dwa dni po premierze.
Odpowiedz
Szacun i tyle,szkoda że się pochłapały chłopaki itd.Kurde tylko raz byłem na koncercie kata w oryginalnym składzie ale kto wie może się pogodzą.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 96 gości