Liczba postów: 24876
Liczba wątków: 29
Reputacja:
10
Fabian: ma być obleśnie.. trochę tak, jak zombie ma jelita na wierzchu
bratekr: Hipshot
zakwas: wie
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Reputacja:
10
zbieram na Wal'a ;P
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Liczba postów: 3224
Liczba wątków: 27
Reputacja:
1
(10-22-2012, 09:26 PM)Fabian napisał(a): Cholera Bur, nie wyglada to dobrze.
Jego Dżez jest niefotogeniczny  Na żywo wygląda znacznie lepiej
Liczba postów: 1062
Liczba wątków: 4
Reputacja:
6
(10-22-2012, 09:58 PM)OMSON napisał(a): Trochę shitu [...]
"OMSON", jako prawie emeryt informuję Cię, że musisz popracować nad "imidżem" swoim! Przecież ja się Ciebie w ogóle nie boję! 
Powinieneś na scenie wyglądać tak, żebym bał się podejść bez ochroniarza, a Ty z gołymi łydkami wyglądasz jakbyś się właśnie od grila oderwał na moment...
Liczba postów: 418
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
Fajne zejscie okolo 2:10, masz gdzies caly kawalek wrzucony? Super sound ogolnie : ]
(10-23-2012, 01:08 PM)norko napisał(a): Fajne zejscie okolo 2:10, masz gdzies caly kawalek wrzucony? Super sound ogolnie : ]
Super sound to był live - tutaj to jest pierdzący shit co najwyżej hehehe  Ale dzięki  Jest nagrany album ze studia ale to w tonacji C było jeszcze (zanim doszedłem do nich). Teraz, poza zmiana tonacji sporo kawałków rearanżowaliśmy dodatkowo... Krótko mówiąc, nie mamy tego po "liftingu" jeszcze
Liczba postów: 418
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
no jakosc nie powala, ale cos tam mozna wylapac
Liczba postów: 149
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
z październikowego pleneru / Phonic Control
(10-24-2012, 12:35 PM)Fabian napisał(a): http://www.youtube.com/watch?v=XGOMugA1sQ4
Tutaj troche widac.
Fajne - tylko szkoda, że się tak spinasz przy tym...  A i widzę, że tez Ci aspekt zjebało po renderowaniu...
Liczba postów: 16401
Liczba wątków: 6
Reputacja:
3
Fajne fajne, choć po drugiej minucie film mi się urwał  Słyszę tylko na jedno ucho, a w drugim mam pisk i szum (zapalenie ucha), więc może mi się tylko wydaje, ale mam wrażenie, że opanowałeś granie za i przed beatem jednocześnie - czyli nieco krzywo tam bywało
Gram na nerwach.
(10-24-2012, 01:15 PM)Fabian napisał(a): Znaczy, nie wiem czy zartujesz, czy nie, ale zauwazylem to juz jakis czas temu, ze granie 'krzywo', mi sie zgrywa. Potrafie to rowniez zagrac z metronomem pewnie, ale tak mi naturalniej lezy.
Bo Ty w ogóle jesteś wyjątkowy...
Liczba postów: 16401
Liczba wątków: 6
Reputacja:
3
(10-24-2012, 01:15 PM)Fabian napisał(a): Znaczy, nie wiem czy zartujesz, czy nie, ale zauwazylem to juz jakis czas temu, ze granie 'krzywo', mi sie zgrywa. Potrafie to rowniez zagrac z metronomem pewnie, ale tak mi naturalniej lezy. Serio pisałem. Jest krzywo, ale jakoś płynie. Jako, że jesteśmy na forum, to próbowałem się przy okazji ponabijać nieco
Gram na nerwach.
Reputacja:
10
fajnie gada ten drozd, po ile?
|