Zdjęcia Sprzętu!
Jeśli kupię to na główce zmajstruję i nakleję logo z grubym , uśmiechniętym robakiem ze skrzydłami Smile
Lekcje gry na gitarze basowej - stacjonarnie i online. Dołącz do tysięcy zadowolonych klientów. Już dziś powiedz "tak" swej przyszłości! Smile 
e-mail: mgmg@poczta.onet.pl 
Odpowiedz
ale ten kloc musi wazyc! (i brzmiec!)
Odpowiedz
(02-05-2013, 09:57 PM)maRcin napisał(a): Jeśli kupię to na główce zmajstruję i nakleję logo z grubym , uśmiechniętym robakiem ze skrzydłami Smile

jesli chcesz zrobic tak zeby wygladalo jak fodera, to nie rob, bo wiocha

jesli chcesz przesmiewczo, to bardzo dobry pomysl!
fender -> fender -> fender
Odpowiedz
(02-05-2013, 09:57 PM)maRcin napisał(a): Jeśli kupię to na główce zmajstruję i nakleję logo z grubym , uśmiechniętym robakiem ze skrzydłami Smile

Biedronka!
Fender JB MIJ '92 -> BOSS ME50B/BOSS ODB-3 -> Digitech Jamman -> Markbass LittleMark 250 -> Hartke 410TP / David Eden RB1 (AMD Athlon)
Odpowiedz
Co do tego Nexusa to tutaj jest wiecej fot, na ktorych widac urok takiego basu, i wiecej danych.
http://www.nexus-guitars.com/bmsolidlectric1.html

Korpus nawet nie jest taki grubasny. Ogolnie jak sie patrzy pod innym katem to zgrabnie wyglada Smile
Odpowiedz
(02-05-2013, 10:06 PM)Bolem napisał(a):

jesli chcesz zrobic tak zeby wygladalo jak fodera, to nie rob, bo wiocha

jesli chcesz przesmiewczo, to bardzo dobry pomysl!
Tylko prześmiewczo.

Lekcje gry na gitarze basowej - stacjonarnie i online. Dołącz do tysięcy zadowolonych klientów. Już dziś powiedz "tak" swej przyszłości! Smile 
e-mail: mgmg@poczta.onet.pl 
Odpowiedz

[Obrazek: tumblr_ltr6bo4uPZ1qe07sgo1_400.png]

Dorob mu usmiech i skrzydla i masz robaka Big Grin
Odpowiedz
Ciekawe jakby taki Nexus wyglądał na wysokości jajec katowany kostką Big Grin
[Obrazek: masthead.jpg]

Dużo sprzętu - mało talentu Emotka_2403
Odpowiedz
Tak jak T-Bird pod broda Big Grin
Zle.
Odpowiedz
[Obrazek: 0264021810GDXXXWWW_01.jpg]

[Obrazek: 0264021810GDXXXWWW_04.jpg]

[Obrazek: 0264021810GDXXXWWW_05.jpg]
[Obrazek: 17m.gif]
Odpowiedz
yuck.. Emotka_2504
jest tylko jeden model basu Warwicka , który zezwalam im produkować. Reszta wchujwyjebaćtebrzydactwa
[Obrazek: 090461xx14gpfmt3ww_01.jpg]
SPRZEDAM:
- kolumna SWR Goliath III - lata 80/90 I edycja - 1.700 zł
- elektryk Strato Concorde - 350 zł
Odpowiedz
(02-06-2013, 12:41 AM)Alekone napisał(a): yuck.. Emotka_2504
jest tylko jeden model basu Warwicka , który zezwalam im produkować. Reszta wchujwyjebaćtebrzydactwa
[Obrazek: 090461xx14gpfmt3ww_01.jpg]

No jeszcze ten da radę:

[Obrazek: load.php?id=00000102689&width=760&qualit...quality=90]
Tradycyjny J-BASS B-HOOD member no. 2
Broda B-hood #11

(03-11-2013, 11:07 PM)Brylant napisał(a): [Bisq_mode=on]
Ale wszystko jest chujowe...
[Bisq_mode=off]
Odpowiedz
(02-05-2013, 09:57 PM)Rawhead napisał(a): Choc w sumie duzo ladniejszy jest Nexus. O taki Smile Z tego co pamietam, to ktos z forum go mial (albo tego, albo basoofki, nie jestem pewny). Potem wisial na allegro...

[Obrazek: el3.jpg]

Właścicielem tego basu (pewnie wielu forumowiczów pamięta), po w sumie niemałych perturbacjach, był Adazz. Spotkaliśmy się kiedyś na nexusoogrywanie i miałem przyjemność popykać trochę na tym wiośle. Jedna z najwygodniejszych szóstek, jakie kiedykolwiek miałem w łapach.
Adazz koniec końców go sprzedał bo coś-tam, a odkupił go chyba sam Nexus, ale mogę się mylić.

Odpowiedz
Stoi u Nexusa w gablotce.
Odpowiedz
Pewnie głuchy mrgreen. (Spełnia większość warunków.)
Wysłane z mojego Leopard 2; masa bojowa 55,15t.

[Obrazek: fdan.jpg]
(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]Rolleyes
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 122 gości