Zdjęcia Sprzętu!
Żadna, może plastidip na czarny mat? Smile
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Co kto woli, ale bardziej podoba mi się to:

[Obrazek: gvr0nCJ.jpg]

Od tego:

[Obrazek: EHwCPXz.jpg]

Zdania będą podzielone, ale myślę, że jest to fajna opcja z której w każdej chwili można zrezygnować. Na pewno nie zeszpeciłem tego basu...

PS. 1550zł ze względu na oszpecenie to też chyba nie jest wygórowana cena za udaną kopie Fendera z jesionu i z dużymi kluczami.

W ogóle najlepsza histroria zwiazana z tym basem to jest to, że jak kupowałem te wiosło to kompletnie nie zwróciłem uwagi na ten wyryty napis, normalnie byłem w szoku jak ją rozpakowałem, a potem patrze na zdjęcia z aukcji i miałem niezłą polewkę. Liczyłem, że sprzedam ją za 1800, ale cóż.
Odpowiedz
Nieforemnie jakoś tak... Od czapy to wygląda. Gdyby była większa i przykrywała całe górna wybrzuszenie (sięgała wcięcia w "talii") mogłoby to wyglądać lepiej. Ale to tylko moja subiektywna opinia.
Odpowiedz
Każdy by to nakleił po swojemu, więc 2 naklejki dorzucę gratis do basu;d
Odpowiedz
Swoja droga trzeba byc zdrowo jebnietym zeby takie cos wyryc w basie..
Odpowiedz
Przyciąć ja tak aby wyglądała jakby wchodziła pod pickguard i idzie łyknąć Smile
[Obrazek: 2gsir0w.jpg]

Odpowiedz
Bez naklejki, to może bym wziął jakby ładnie grał... mrgreen
Odpowiedz
To se zdejmij i przykej krzywo;dddd
Odpowiedz
(03-21-2013, 05:28 PM)Mateusz napisał(a): To se zdejmij i przykej krzywo;dddd

Point taken! mrblue
Odpowiedz
Co tam w ogóle jest napisane?

Koic Hi

?? Smile
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410

Odpowiedz
Koichi, takie dżapańskie imię.
Odpowiedz
grazie Smile Emotka_2755
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410

Odpowiedz
koIchi the killer?
Odpowiedz
Rainbow 
Myślałem, że te naklejki będą miały transparentne tło... na białym wygląda to naprawdę słabo...
Odpowiedz
(03-21-2013, 03:53 PM)Mateusz napisał(a): Co kto woli, ale bardziej podoba mi się to:

[Obrazek: gvr0nCJ.jpg]

ROTFL mrgreen Mroku - moja siostra ma cekiny w pudełku na nici - mogę Ci wysłać... Big Grin
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 91 gości