Przykłady zajebistego brzmienia basu

W ogóle Fbassy fajne są. I w przeciwieństwie do warwoli warte swej ceny mrgreen
Przynajmniej te co były w bassmencie.
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
[Obrazek: 5oTDjh4.png]
Odpowiedz
(07-07-2013, 04:35 PM)Doman napisał(a):

W ogóle Fbassy fajne są. I w przeciwieństwie do warwoli warte swej ceny mrgreen
Przynajmniej te co były w bassmencie.

slina
Odpowiedz
(07-07-2013, 12:16 PM)Viking napisał(a):
(07-07-2013, 11:34 AM)Fabian napisał(a): To sie zaskoczylem. Bardzo ciekawy sound.
A tutaj?
http://www.youtube.com/watch?v=29KwBCgGlCY

Też Sadowsky

A nie przypadkiem Alembic?
Cytat:Prymy, srymy, septymy, kostka, palce, precel, patriot, ampeg, swr - chuj mnie to wszystko obchodzi, i tak zagram to tak, ze będzie słyszalne moje podejście do basu i muzyki i to jakim jestem człowiekiem.
trade comfort for identity
drown me in kerosene
Odpowiedz
(07-07-2013, 11:58 PM)Tommi napisał(a):
(07-07-2013, 11:34 AM)Fabian napisał(a): To sie zaskoczylem. Bardzo ciekawy sound.
A tutaj?

Też Sadowsky

Wystarczy odpalić DVD z koncertu-Jason cały koncert grał tam na SadowskymWink
[Obrazek: masthead.jpg]

Dużo sprzętu - mało talentu Emotka_2403
Odpowiedz
(07-07-2013, 11:58 PM)Tommi napisał(a):
A tutaj?

Też Sadowsky

Nie
Odpowiedz
Nagrywal cos na Alembicu?
Swietnie gada ten Sad.
Odpowiedz
(07-08-2013, 08:15 AM)Fabian napisał(a): Nagrywal cos na Alembicu?
Swietnie gada ten Sad.

Po trasach z ery ...And Justice... i Czarnego Albumu (którego w większości nagrał na Specorze NS-2) odkrył wyroby pana Sadowskiego i od ery Load gra aż do tej pory.

Na Alembicach nagrywał ...And Justice... + trasy koncertowe aż do ery przed Load.
Odpowiedz

Szkoda, że mute zadziałało na tej płycie - bo to co pan zagrał było bardzo OK, dla mnie ugrał 3 ligi wyżej od poprzednika.
Odpowiedz
(07-08-2013, 01:02 PM)groza napisał(a):

Szkoda, że mute zadziałało na tej płycie - bo to co pan zagrał było bardzo OK, dla mnie ugrał 3 ligi wyżej od poprzednika.

Choć Cliff to był basowy Hendrix, to jednak technicznie i brzmieniowo Jason go zjadł.
Małpę też mrgreen
Odpowiedz
No truhijo to jest basistą 200 razy lepszym od poprzedników, co nie zmienia faktu, że mie tam się najlepiej zgadzał prosty chłopak z kostką.
Odpowiedz
(07-08-2013, 12:45 PM)Viking napisał(a):
Swietnie gada ten Sad.

Po trasach z ery ...And Justice... i Czarnego Albumu (którego w większości nagrał na Specorze NS-2) odkrył wyroby pana Sadowskiego i od ery Load gra aż do tej pory.

Na Alembicach nagrywał ...And Justice... + trasy koncertowe aż do ery przed Load.

Czytałem w jakimś wywiadzie, że mu Ale kręgosłup łamały Wink
Odpowiedz
(07-08-2013, 01:24 PM)groza napisał(a): No truhijo to jest basistą 200 razy lepszym od poprzedników, co nie zmienia faktu, że mie tam się najlepiej zgadzał prosty chłopak z kostką.

Jest lepszym, ale w Mecie nie bardzo ma gdzie pokazać te swoje umiejętności i wg mnie się tam marnuje Smile brakuje Jasonowego brzmienia, scenicznej charyzmy i kurwa śpiewania !
Te "chórki" małpy i Kirka to... Wink
(07-08-2013, 01:28 PM)Basstard napisał(a):
(07-08-2013, 12:45 PM)Viking napisał(a):
Swietnie gada ten Sad.

Czytałem w jakimś wywiadzie, że mu Ale kręgosłup łamały Wink

A Spectory były ponoć bardzo awaryjne Wink

Podejrzewam, że Sadowszczaki były (i są) o połowę lżejsze od Ali i Speców.
Odpowiedz
Tak na marginesie to bym przytulił jakiegoś Sadowsky'egoslina
Cytat:Prymy, srymy, septymy, kostka, palce, precel, patriot, ampeg, swr - chuj mnie to wszystko obchodzi, i tak zagram to tak, ze będzie słyszalne moje podejście do basu i muzyki i to jakim jestem człowiekiem.
trade comfort for identity
drown me in kerosene
Odpowiedz
Panowie - na AJFA Mety to co grało (oczywiście na nagraniach później udostępnionych z basem) ? Na trasie AJFA Jason grał na Walach - może to waldek ?
[Obrazek: masthead.jpg]

Dużo sprzętu - mało talentu Emotka_2403
Odpowiedz

nie tylko basu
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 23 gości