Zdjęcia Sprzętu!
Zakwas - jestem pod wrażeniem, sam ostatnio chcialem cos podobnego zrobic, ale nie wpadlbym na pomysl ze mozna to takim komiksem okleićBig Grin

Tym bardziej chetnie ci uzycze sprzetu do wykonczeniaSmile

zapraszam na pizzeBig Grin
Odpowiedz
(07-18-2013, 06:28 PM)Misio napisał(a): zakwas, tryśnij kontrolnie na kartkę przyklejoną wikolem na kawalek deski, żebyś nie spierdzielil calej roboty, a byloby żal, bo wygląda świetnie c:

Wiem, zaraz będę test robił. Wink

(07-18-2013, 06:34 PM)Mateusz napisał(a): Zakwas - jestem pod wrażeniem, sam ostatnio chcialem cos podobnego zrobic, ale nie wpadlbym na pomysl ze mozna to takim komiksem okleićBig Grin

Tym bardziej chetnie ci uzycze sprzetu do wykonczeniaSmile

zapraszam na pizzeBig Grin

A nie mogłeś w Łodzi mieszkać? Tongue Zobaczymy jak będzie szła robota chałupniczymi metodami, jak będzie ciężko, to pomyślę o wycieczce. Wink

Pomysł na komiks urodził się już w antykwariacie przy samym zakupie. Wcześniej myślałem o "Kajko i Kokosz", ale jak wpadł mi do ręki Tytus z umuzykalnianiem, to wybór okazał się prosty! Big Grin

Trzymta kciuki za lakierowanie, żebym nie spierdolił, bo tu jest największe prawdopodobieństwo... ;(
Pije lakier ten papier... :oburzony:

Trzeba będzie coś wymyślić, idę w gogle! Tongue
Odpowiedz
a nie lepiej jakimś małym wałkiem ten lakier nakładać zamiast pędzlem?
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
Jeden chuj, papier pije ten lakier i się odbarwia, muszę go najpierw zabezpieczyć, nie wiem, czy nie najlepszy będzie lakier do włosów.

Albo jutro mam kursa do Łodzi do sklepu dla plastyków po fiksatywę... Tongue

EDIT: chociaż w Zgierzu w sumie też mam sklep dla plastyków... Big Grin
Odpowiedz
Może werniks? Wink
Odpowiedz
Z cyklu Niesamowite Okazje Allegro.pl: EBS Valve Drive

[Obrazek: 20130718398_zpsb40a6baf.jpg]

[Obrazek: 20130718395_zpsfea1f8ed.jpg]

[Obrazek: 20130718396_zpsa8df00c2.jpg]

Oczywiście trafo ujarane.

Oczywiście towar zgodny z opisem - "diody się świecą, nie jestem muzykiem, nie mam jak sprawdzić"

Kurwa :/
Odpowiedz
Werniksem to chyba się mazia po fiksatywie jeżeli już, nie? Wink
Odpowiedz
Mazdah, trzeba było prosić foty przed zakupem i pytać o zdanie...
Odpowiedz
(07-18-2013, 02:33 PM)zakwas napisał(a): Done!

[Obrazek: 4x9w.jpg]

[Obrazek: 2rpcvx1.jpg]

Jutro pierwsza warstwa lakieru! Smile

P.S.: z tyłu banany dla Zwinnego! Emotka_1864

Genialne! Jak coś mogę w mayo podpytać jak swoje gazetowe finishe robią - kiedyś pamiętam pierdolnęli nawet na targi gitkę z zalakierowanymi liściami jesiennymi Smile
Odpowiedz
(07-18-2013, 07:39 PM)pinio napisał(a): Mazdah, trzeba było prosić foty przed zakupem i pytać o zdanie...

Ano było było, mądry jak zwykle po szkodzie.
Jesteś w stanie wstępnie to ocenić fachowym wzrokiem?

Śmietnik czy da się ratować? Szukam kogoś, kto się podejmie.
Odpowiedz
A nie wiem stary oleje maluje, kładzie werniks na farbe i daje dożywotnią gwarancjęSmile temu basu brakuje autografu papcia chmiela!
Odpowiedz
Można też tak:

Odpowiedz
No ta, tylko tutaj to są naklejki... Sad
Odpowiedz
Albo nie zabezpieczaj, z biegiem czasu będziesz miał wintydż jak ze starego kiosku. c:
Odpowiedz
(07-18-2013, 07:29 PM)mazdah napisał(a): Z cyklu Niesamowite Okazje Allegro.pl: EBS Valve Drive

Oczywiście trafo ujarane.

Oczywiście towar zgodny z opisem - "diody się świecą, nie jestem muzykiem, nie mam jak sprawdzić"

Kurwa :/

Trafko wygląda ogólnie na przelutowane + chyba bocznik na bezpieczniku mrgreen

Masz jakieś oznaczenia na trafie?

"Some people like cupcakes better. I for one care less for them!"
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 160 gości