P-BASS FANCLUB
Bardzo ładny jest ten vikingowy precelek, gratki! Smile Emotka_2755
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410

Odpowiedz
(07-11-2013, 12:14 PM)Pecu napisał(a): Bardzo ładny jest ten vikingowy precelek, gratki! Smile Emotka_2755

Chciałem zamawiać takiego lutnika właśnie: czarny mat, klon na podstrunnicy. A tu jeb: na tablica.pl taki wyskoczył Big Grin

Ale jak pięknie rzęzi slina jak się zbiorę to nagram coś
Odpowiedz
Marudzą, marudzą, a porządku nie zrobią... neutral2

[Obrazek: sgolf9.jpg]
Odpowiedz
Karny kutas, herp już zrobił. ;P
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
[Obrazek: 5oTDjh4.png]
Odpowiedz
Gdzie? Sad

Chyba w innym temacie?
Odpowiedz
W zdjęciach naszego sprzętu chyba Wink
Fender Jazz Bass Special PJ '86 / Yamaha AES-620 - Zoom B3 - Fulltone BassDrive by Pinio - linia/wzmak na salce

Chroń lasy - kupuj używane gitary mrgreen

[Obrazek: 39977_2f374124b3b1.gif]

Odpowiedz
Trudno, chociaż tu porządek też jest! Tongue
Odpowiedz
tu porządek jest zawsze, bo ja pilnuję
Odpowiedz
no, teraz sam mogę ze spokojem patrzeć na te zdjęcie mrgreen
Odpowiedz
Ale teraz etykiety piw nie pasują :/
Fender Jazz Bass Special PJ '86 / Yamaha AES-620 - Zoom B3 - Fulltone BassDrive by Pinio - linia/wzmak na salce

Chroń lasy - kupuj używane gitary mrgreen

[Obrazek: 39977_2f374124b3b1.gif]

Odpowiedz
(07-12-2013, 09:47 AM)zakwas napisał(a): Marudzą, marudzą, a porządku nie zrobią... neutral2

[Obrazek: sgolf9.jpg]

Pisałem w zdjęciach sprzętu, napiszę i tutaj: Precel zniszczył. Wszystko.

Spector całą próbę spędził w pokrowcu. Chłopaki z kapeli nie lubią mnie jeszcze bardziej.

mrgreen
Odpowiedz
Viking, przyznaj się, ile taka przyjemność kosztuje?
Cytat:Prymy, srymy, septymy, kostka, palce, precel, patriot, ampeg, swr - chuj mnie to wszystko obchodzi, i tak zagram to tak, ze będzie słyszalne moje podejście do basu i muzyki i to jakim jestem człowiekiem.
trade comfort for identity
drown me in kerosene
Odpowiedz
używkę kupił z tablica.pl
Odpowiedz
No tak, wiemWink
Cytat:Prymy, srymy, septymy, kostka, palce, precel, patriot, ampeg, swr - chuj mnie to wszystko obchodzi, i tak zagram to tak, ze będzie słyszalne moje podejście do basu i muzyki i to jakim jestem człowiekiem.
trade comfort for identity
drown me in kerosene
Odpowiedz
Też poproszę tu numerek - opis w sygnaturce.

[Obrazek: 402516_395684907125425_1429717155_n.jpg]
http://nagrywamy.com/
Squier Precision MiJ SQ '84, Lester Precision, Ibanez Soundgear MiJ '91, Harley Benton PB-20, Fender Bassman SP3100, Carvin R600, TC Electronic BG250, Boss CS2
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości