A może by tak każdy pokazał swoją gębę podczas gry!
Co za moda, teraz to kazdy ma precla.... Sad

Odpowiedz
(10-14-2013, 05:26 PM)macius napisał(a): Co za moda, teraz to kazdy ma precla.... Sad

mrgreenmrgreenmrgreenmrgreen

Ja też, ja też!
Odpowiedz
ja mam 3 JB chytry
Wysłane z mojego Leopard 2; masa bojowa 55,15t.

[Obrazek: fdan.jpg]
(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]Rolleyes
Odpowiedz
(10-14-2013, 05:26 PM)macius napisał(a): Co za moda, teraz to kazdy ma precla.... Sad

E tam, ja mam tylko Twojego ibazeza
(01-06-2012, 11:05 AM)miklo napisał(a): Jak muzyka płynie i włos się na mosznie stroszy, to nie ważny na czym i jak szybko grasz.

Odpowiedz
Moze nie w trakcie gry, ale jest mi milo, bo nawiazala sie miedzy mna a Birdlandem wspolpraca.
Jest radosc! Wink

[Obrazek: 2j32xhj.jpg]
Odpowiedz
Ta główka to tak, jak rysy w Stradivariusach mrgreen?
Odpowiedz
Czasami jest tak, ze te dziewczyny, ktore sa specyficzne, sa ladniejsze od modelek.
Mi sie podoba.
Odpowiedz
Pasuje Ci, mi się podoba!Przy okazji, dawno nie słyszłem takiej nuty w tym klimacie, żeby mnie zaciekawiła do tego stopnia, aby udało się przebrnąć przez kolejne 2 numery..a Wam sie udało bez problemu!Gratuluje! świetna nuta! Powodzenia..bo jest dobrzeee! Big Grin
Odpowiedz
Emotka_2755
Odpowiedz
(10-15-2013, 05:40 PM)Fabian napisał(a): Czasami jest tak, ze te dziewczyny, ktore sa specyficzne, sa ladniejsze od modelek.
Mi sie podoba.

Nie przeczę :-). Tak czy inaczej, jeśli brzmi solidnie, to najważniejsze.
Odpowiedz
(10-15-2013, 04:58 PM)Fabian napisał(a): Moze nie w trakcie gry, ale jest mi milo, bo nawiazala sie miedzy mna a Birdlandem wspolpraca.
Jest radosc! Wink

Ale wiesz, że nie wypada tego teraz sprzedawać? mrgreen
Odpowiedz
(10-15-2013, 05:40 PM)Fabian napisał(a): Czasami jest tak, ze te dziewczyny, ktore sa specyficzne, sa ladniejsze od modelek.
Mi sie podoba.
mrgreen
"Powaznie chciales taka glowke?"
Odpowiedz
ale cwaniacka mina Tongue
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
(10-15-2013, 04:58 PM)Fabian napisał(a): Moze nie w trakcie gry, ale jest mi milo, bo nawiazala sie miedzy mna a Birdlandem wspolpraca.
Jest radosc! Wink

Oho kolego! Chyba Ci się przybyło o jakieś 10 kg? Big Grin
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Odpowiedz
Piatalek, troche silkuje i jakos nie mam sily sie odchudzac Wink
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 56 gości