Przykłady zajebistego brzmienia basu
Dotam, że:

fascynacji trashem nigdy nie przechodziłem, nigdy nie słuchałem takiej muzy, ale to własnie brzmienie basu wydaje się być dla niej wzorcowe.
Odpowiedz
Dodam, ze:
Przechodziliscie slaba fascynacje, bo to thrash, nie trash.
Odpowiedz
Poprawianie ludzi jak się pisze trash jest nudne i passe. Tongue
Odpowiedz
Nie kłóć się Smile

"Określenia "trash" (ang. śmieci) i "trash metal" powstały z nieznajomości języka angielskiego i są uznawane za błędne, a używanie tego zwrotu w środowisku metalowym jest odczytywane jako nieznajomość tematu."

http://pl.wikipedia.org/wiki/Thrash_metal
Odpowiedz
oczywiście jest thrash nie trash, ale niezmiernie mnie bawi

Cytat:a używanie tego zwrotu w środowisku metalowym jest odczytywane jako nieznajomość tematu

'Środowisko metalowe', po latach brzmi tak żenująco, choć dziesięć lat temu mnie taka stylówa i 'kultura' jarała jak nie wiem Smile
Odpowiedz
white trash metalSmile
Odpowiedz
(10-31-2013, 09:42 PM)low napisał(a): 'Środowisko metalowe', po latach brzmi tak żenująco, choć dziesięć lat temu mnie taka stylówa i 'kultura' jarała jak nie wiem Smile

Mnie nigdy nie jarała żadna subkultura, ale tzw. "środowisko metalowe", stanowi chyba najbardziej lojalną grupę pośród innych. I to jest fakt. Wink
Odpowiedz
Gram metal, ale nie nazywam sie metalem. Nigdy. W sumie, bawi mnie srodowisko metalowe mowiace, 'tylko KILLEM ALL, reszta sie sprzedala'.
A ja lubie Phila Collinsa zapodac sobie po sieczce...
Odpowiedz
(10-31-2013, 09:53 PM)Fabian napisał(a): Gram metal, ale nie nazywam sie metalem.

Otóż to Emotka_2755

Zajebisty fretless sound:

Odpowiedz
Dobre!!!
Odpowiedz
Dobre i na czasie Wink
Odpowiedz

Tu fajnie fretless chodzi.
Odpowiedz
I tutaj też:

Odpowiedz
Fajne Smile

Odpowiedz
Rex w koncu wyglada jak zdrowy czlowiek.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 16 gości