Zdjęcia Sprzętu!
[Obrazek: l8sq.jpg]

Takiego sprzęta mam od soboty i cholera, taką robotę to ja rozumiem Big Grin
I co tu robi moje Bongo? Nie po to sprzedawałem żeby teraz na nie patrzeć.
Odpowiedz
Ale dyskoteka!
A zespoły ludowe rlz!
Odpowiedz
(11-11-2013, 10:37 PM)Kowal napisał(a): I co tu robi moje Bongo? Nie po to sprzedawałem żeby teraz na nie patrzeć.

Gunia sie zastosował do kartki którą mu napisałeś i mi oddał. Rzucił granie.

Wink
Odpowiedz
To nie tylko ja pisałem kartkę dla niego? Big Grin
Odpowiedz
Big Grin
Odpowiedz
[Obrazek: 66b6ys.jpg]
Odpowiedz
narzedzia lewaka
Odpowiedz
eeee po prostu sie wysypały Big Grin
Wysłane z mojego Leopard 2; masa bojowa 55,15t.

[Obrazek: fdan.jpg]
(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]Rolleyes
Odpowiedz
Obstrukcja efektywna Wink

mrgreen

Policzyłem dzisiaj efekty - kuźwa, nadaję się do b-hood of "więcej sprzętu niż talentu" Wink. Wyszedło szydło z worka mosznowego...
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
Na bogato, czyli prawie "dream team".

[Obrazek: 67131c6072646aeb.jpg]
[Obrazek: b541f553a5e51431.jpg]
[Obrazek: f36eccf7c24e04ab.jpg]
Odpowiedz
(11-16-2013, 02:59 PM)mariotd napisał(a): Na bogato, czyli prawie "dream team".

O skubańcu - kupiłeś sobie ten model Epiphone'a, co sam miałem chrapkę... Emotka_2755 I jak Ci się spisuje?
Odpowiedz
(11-16-2013, 04:02 PM)OMSON napisał(a):
(11-16-2013, 02:59 PM)mariotd napisał(a): Na bogato, czyli prawie "dream team".

O skubańcu - kupiłeś sobie ten model Epiphone'a, co sam miałem chrapkę... Emotka_2755 I jak Ci się spisuje?

Wink Tak to jest, jak się ma na coś gas i ma się pod ręką pożyczki.. eh.

Emotka_2755

Tongue

A sprawuje się bardzo dobrze, ma jedno obicie tylko koło 12 progu na gryfie, lekko zdeformowaną maskownicę.. ale tak to po wyregulowaniu śmiga aż miło Smile Jeno nie podoba mnie się brzmienie struny B.. Z resztą, po tym, jak mi brzmi ta struna na Langowskim, to teraz tylko Dingwall może mi ładnie zabrzmieć..

Smile)

Planuję to T-birda wrzucić jeszcze albo białą albo whitepearl maskownicę, coby bardziej kozak był Smile
Odpowiedz
(11-16-2013, 04:18 PM)mariotd napisał(a): Planuję to T-birda wrzucić jeszcze albo białą albo whitepearl maskownicę, coby bardziej kozak był Smile

Eeee, no to ja chyba z innego filmu jestem... Po mojemu to tak, jakbyś do auta spoiler dołożył, żeby większy kozak był, albo białe kozaki do dresu ubrał Wink
Odpowiedz
Jak chcesz sie zamienic na plytki to wal na pw.szukam czarnej.
outreband.com

Odpowiedz
(11-16-2013, 05:58 PM)OMSON napisał(a):
(11-16-2013, 04:18 PM)mariotd napisał(a): Planuję to T-birda wrzucić jeszcze albo białą albo whitepearl maskownicę, coby bardziej kozak był Smile

Eeee, no to ja chyba z innego filmu jestem... Po mojemu to tak, jakbyś do auta spoiler dołożył, żeby większy kozak był, albo białe kozaki do dresu ubrał Wink

A widziałeś czonrego Tbirda gibola z białą płytką? :O Piękny. BTW, białe NEONY już mam założone.. temu by biała płytka tak pięknie pasowała ;P

A biały kozak do dresa jest kozak!! Big Grin
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 90 gości