Zdjęcia Sprzętu!
mały,zgrabny PJ

[Obrazek: mosaic-mojo-blue-full.jpg]
Odpowiedz
(02-23-2014, 11:46 PM)wahrocker napisał(a): mały,zgrabny PJ

[Obrazek: mosaic-mojo-blue-full.jpg]

Wow! Chyba zaczne szukac jakies fajnej czworki!
Odpowiedz
uuuuuu, fajniutki, szkoda tylko, że nie ma jazzowego gryfu.
Odpowiedz
(02-23-2014, 10:24 PM)Basstard napisał(a): I zmiana warty:

[Obrazek: FernandesiGeddy_zps89420e0e.jpg]

Zmieniłbym płytkie na białą.... Wink
Odpowiedz
Nie, lepiej na tortoise.

Odpowiedz
jeśli precel, to tylko:
[Obrazek: p1_uo1i5gnya_so.jpg]
Odpowiedz
Tak, ładnego miałeś, niepotrzebnie sprzedałeś Tongue
Odpowiedz
bardzo lubię precle, ale nie jako jedyny bas, poza tym jak dla mnie jednak średnio wygodny gryf.
Odpowiedz
(02-24-2014, 07:32 AM)PHANTOM napisał(a): Wow! Chyba zaczne szukac jakies fajnej czworki!

http://basscity.eu/thread-4866.html Emotka_2363

(02-24-2014, 08:29 AM)groza napisał(a):
(02-23-2014, 10:24 PM)Basstard napisał(a): I zmiana warty:

[Obrazek: FernandesiGeddy_zps89420e0e.jpg]

Zmieniłbym płytkie na białą.... Wink

Nie liczy się, ma klon Tongue
Odpowiedz
(02-24-2014, 08:29 AM)groza napisał(a): Zmieniłbym płytkie na białą.... Wink

Gryf na czarny przede wszystkim Wink

http://nagrywamy.com/
Squier Precision MiJ SQ '84, Lester Precision, Ibanez Soundgear MiJ '91, Harley Benton PB-20, Fender Bassman SP3100, Carvin R600, TC Electronic BG250, Boss CS2
Odpowiedz
Wiem, wiem gas mi sie zrobil ostatnio nieprzecietnie - ostatnio zaczalem troche wiecej plumkac. Niestety obawiam sie, ze jak urodzi mi sie dzieciak to moj wzgledy stan rownowagi tj co drugi wieczor moge olac wszystko i o 20tej przysiasc do muzyki znowu runie.
W sumie to i tak teraz jestem dosc splukany, bo przeprowadzka do duzego lokum i wieksze koszty z tym zwiazane daja o sobie znac. Poczekam moze do swiat, tylko ktorych... Smile
Basstard - cholernie zazdrosze i zycze usmiechu w czasie grania!
Odpowiedz
Ja bym sobie sam zazdrościł, gdybym nie musiał żenić Geddy'ego Tongue
Odpowiedz
(02-24-2014, 09:41 AM)Basstard napisał(a): Ja bym sobie sam zazdrościł, gdybym nie musiał żenić Geddy'ego Tongue

Pomysle o czyms jak wyjde na prosto, czyli panstwo odda mi podatki. Podciagne moze wtedy swietowanie pod jakis kalendarz muzulmanski Smile
Odpowiedz
(02-24-2014, 09:41 AM)Basstard napisał(a): Ja bym sobie sam zazdrościł, gdybym nie musiał żenić Geddy'ego Tongue

nie ma szans zostawić? Bo z nim Twój arsenał prezentuje się jak typowy zestaw uniwersalnego basisty sesyjnego - dobry jazz, dobry precel, dobra aktywna piątka, fretless. Brakuje jeszcze jakiegoś hipsterskiego półakustycznego zamulacza z krótką menzurą Tongue

[Obrazek: 17m.gif]
Odpowiedz
Niestety, finansowych szans brak. Gdybym nie musiał, nie sprzedawałbym (ale wtedy zapewne też nie jechałbym po Precla).

A do zamulacza z krótką menzurą mam dostęp praktycznie w każdej chwili Wink
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 53 gości