Zdjęcia Sprzętu!
Są, tylko inaczej się nazywają. ER-20 Etymotic Research.
IMHO 20dB jest optymalne.
Odpowiedz
(03-22-2014, 12:28 PM)Stanislav. napisał(a): masz może jakieś zdjęcia jego środka? mój dźwiękowiec strasznie się podniecił mrgreen

Nie kuś losu, zaraz będę musiał to rozkręcać :oburzony:
Odpowiedz
(03-22-2014, 03:49 PM)Maciejeq napisał(a):
(03-22-2014, 12:28 PM)Stanislav. napisał(a): masz może jakieś zdjęcia jego środka? mój dźwiękowiec strasznie się podniecił mrgreen

Nie kuś losu, zaraz będę musiał to rozkręcać :oburzony:

tak tylko zapytałem... mrgreen
obrazki się zesrały.

Odpowiedz
Oo dzięki. Nawet nie padł cień podejrzeń co do orientacji ani nie odwracano zdjęcia na prawo Big Grin
Ibanez Blazer-Maruszczyk Elwood--AMP BH420--112 NoisyBox(Fatailpro)--Aphex Punch factory-Chaos Hotcake drive.
Odpowiedz
(03-22-2014, 03:15 PM)obserwacja napisał(a): Jak wam się podoba ? W końcu gotowy, teraz tylko czekać aż Adrian go sprawdzi i wysyła do mnie.
Przystawki to Delano JC 4 HE i most hipshot
[Obrazek: pn2pe.jpg]
no stanąłem z lapkiem przed lustrem i mogę powiedzieć, że jestem zazdrosny jak jasny chuj i stu milicjantów. :oburzony:
Odpowiedz
Dla mnie jakoś "tanio" wyglądaTongue

Nie podoba mi się czarny osprzęt i ten lakier;d Te gniazdo na jacka to już mogli też czarne daćSmile

Plus za próg zerowy, za to, że to jazz i fajny most!
Odpowiedz
Bas z budyniu Big Grin
Tradycyjny J-BASS B-HOOD member no. 2
Broda B-hood #11

(03-11-2013, 11:07 PM)Brylant napisał(a): [Bisq_mode=on]
Ale wszystko jest chujowe...
[Bisq_mode=off]
Odpowiedz
(03-22-2014, 03:29 PM)MrPapaBear napisał(a): Ale maślana Big Grin

Też mam earlove nie wiem ile lat już mają chyba na basoofce było jakieś zamówienie zbiorcze miliard lat temu i sprowadzaliśmy z zagramanicy

mam z tego samego przemytu! piona!! mrbeard

edit: a to nie było na łubidubi przypadkiem?

a.
[Obrazek: sss6.jpg]
Odpowiedz
(03-22-2014, 03:15 PM)obserwacja napisał(a): Jak wam się podoba ? W końcu gotowy, teraz tylko czekać aż Adrian go sprawdzi i wysyła do mnie.

Zajebongo! Tylko trochę nie w tę stronę co trzeba. mrgreen
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
[Obrazek: 5oTDjh4.png]
Odpowiedz
(03-22-2014, 03:09 PM)Dex napisał(a): Bo tak sobie czytam o różnych zatyczkach i niektórzy twierdzą, że te tańsze "tną pasmo i są dla budowlańców". Chciałem kupić Alpine MusicSafe Pro ale obecnie jakoś krucho z kasą.

Też tną pasmoSmile Zostaje głównie "duubuuu muuu" - wbrew temu co twierdzą lewacko-liberalne mediaWink
Odpowiedz
piękny ten jazz! Emotka_2497
Odpowiedz

Fajny!!! Gratulacje, super sprzęcior. Ale jeśli pochwalisz się na jakimś angielskojęzycznym forum, spodziewaj się pytań typu "does it play like butter" mrgreen
Odpowiedz
Tłuste brzmienie! mryellow
Cytat:Prymy, srymy, septymy, kostka, palce, precel, patriot, ampeg, swr - chuj mnie to wszystko obchodzi, i tak zagram to tak, ze będzie słyszalne moje podejście do basu i muzyki i to jakim jestem człowiekiem.
trade comfort for identity
drown me in kerosene
Odpowiedz
(03-23-2014, 12:04 AM)groza napisał(a):
(03-22-2014, 03:09 PM)Dex napisał(a): Bo tak sobie czytam o różnych zatyczkach i niektórzy twierdzą, że te tańsze "tną pasmo i są dla budowlańców". Chciałem kupić Alpine MusicSafe Pro ale obecnie jakoś krucho z kasą.

Też tną pasmoSmile Zostaje głównie "duubuuu muuu" - wbrew temu co twierdzą lewacko-liberalne mediaWink

w takim razie jakie stopery polecacie?
fender -> fender -> fender
Odpowiedz
nie wiem czy sa jakies lepsze, mi alpine starcza - przyzwyczailem sie. na pewno są lepsze od gąbeczek z apteki i czerwonych słuchawek BHP Wink

ale najlepsza opcja to ciszej grajacy bebniarz i wieksze pomieszczenie - właśnie Dziada co numer zacząłem błagać i prosić by ciszej grał, zobaczymy, może to coś daWink
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 26 gości