Zdjęcia Sprzętu!
Są na allegro, dzięki. Jak wpadnie jakaś kasa to sprawdzę.
Odpowiedz
Dokładnie o tych mazdah pisał, to rzeczywiście to samo co Earlove?
Warwick->Warwick->Warwick.

[Obrazek: sFxH1j7l.png]
Odpowiedz
Wygląda tak samo, łącznie z tą ściętą rurką w "komorze akustycznej" Wink
Odpowiedz
Earlove'y polecam
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Podobne stopery robi jeszcze Elastin i ACS. Pewnie wszystkie dzialaja tak samo. Smile
Odpowiedz
A te różowe gluty z apteki, co się je formuje w uchu to zdają egzamin wyciszania i upierdalania siarzących gitar? Pomijam jakość dźwięku, chodzi mi, żeby było ciszej i nie dzwoniło we łbie po godzinie próby.

Odpowiedz
Nie pomijaj jakości dźwięku. Ona jest bardzo ważna do dobrego grania. 20zł + przesyłka to nie majątek, kup chociaż te co ja mam.
Odpowiedz
Jak gitary same z siebie brzmią jak kupa to i dobre zatyczki się nie zdadzą. Big Grin W przyszłym miesiącu kupię jakieś fajne zatyczki, ale chciałem użyć tego różowego wynalazku na najbliższe próby jedynie.

Odpowiedz
jo te z apteki zostawiają w sumie jeno sam subbass - słabo się wtym gra, buczenie i tyle.
Odpowiedz
Jak najtańsze z apteki, to nie plastelinowe ino takie już z "grzebykiem", gumowe. Tłumią sporo i nic więcej w zasadzie, czyli to co chcesz. Wink
Odpowiedz
może po prostu nie przychodź na próby?
Odpowiedz
Dzięki za porady, ostatnia szczególnie wartościowa. Wink

Odpowiedz
(03-26-2014, 09:00 PM)zwinny napisał(a): może po prostu nie przychodź na próby?

jak nie będzie przychodził na próby to jeszcze zacznie w domu ćwiczyć... pamiętaj, ćwicząc wbijasz nóż w plecy kolegów z zespołu!
Odpowiedz
po bardziej wartościowe zapraszam do odpowiedniejszego tematu Wink

-------------------------------------

edyta:
tak jak nie lubię tego typu basów, tak ten jest ok:
[Obrazek: dfy0xxrzdrummhpreoov.jpg]

[Obrazek: sf1wdmwi6xiqazm3dvdy.jpg]

[Obrazek: ikng7amkycimwqil2yf8.jpg]
Odpowiedz
Taka sytuacja na FB w grupie basowych gratów na sprzedaż. Wydzieliłem jakieś istotniejsze momenty twórcy gitary. Na główce kalkomania.

wszyscy którzy mieli okazję na nim pograć są zachwyceni ja to już w ogule zdecydowanie najlepszy jazz jaki miałem w rękach, zdecydowanie zmasakrował oryginalnego jazza z 78 roku mojego kolegi
i
W skrócie gryf jawor falisty, podstrunnica wenge, truss Vintage, klucze Wilkinson, siodełko kość wołowa, progi jescar, struny ernie ball nierdzewki 105-45. Deska Bubinga, elektronika SD STK-J2 b i n podłączone równolegle, potencjometry Goldo 500k. Most Jin-ho mosiężny, chromowany. Lakier akrylowy.
[Obrazek: nvxl6q.jpg]
Ibanez Blazer-Maruszczyk Elwood--AMP BH420--112 NoisyBox(Fatailpro)--Aphex Punch factory-Chaos Hotcake drive.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 67 gości