Zdjęcia Sprzętu!
dupa, nie tu
Odpowiedz
To chyba do mordki Tongue
Odpowiedz
Dokładnie Big Grin
Odpowiedz
(04-28-2014, 09:23 AM)dudi999 napisał(a): Lądują tutaj prawie same zdjęcia gitar więc ja pokażę coś czego jeszcze nie było - Amptweaker Bass Tight Drive. Więcej szczegółowych zdjęć możecie zobaczyć tutaj: https://www.facebook.com/amptweaker.polska

[Obrazek: f1132a79b525d371med.jpg]

[Obrazek: 71c2c0fca7bc488cmed.jpg]

Dziś byłem, ograłem, bardzo fajny, bardzo dobrze wykonany, dużo praktycznych rozwiązań, które powinny być ogólnym standardem a nie są. Jedyne co mi w nim nie pasowało to gałka tight, która im bardziej rozkręcona tym brzmienie jest bardziej płytkie i bez oddechu ale nie każdy lubi otwarty, lejący przester. Gainu w sam raz, od czyściocha do całkiem gęstego przesteru, byłoby nieco więcej to mógłby robić za fuzz.
Odpowiedz
a to jeszcze wrzuce ciekawostkę,
zakupiłem sobie taki case

[Obrazek: SCP_6095.jpg]

Angielska firma Hiscox.
Nie jest to może tania rzecz ale robi wrażenie.. Cale zycie uzywałem casów Fendera i zawsze zaczepy sie szybko psuły, czasem trzeba sie namęczyć zeby zamknąć case, plastik w Fenderach jest delikatnie mówiąc mało wytrzymały..

Hiscox mnie rozwalił.. zapinki pierwsza klasa, swietne wyważenie, leciutki.. uzyty plastik jest mega wytrzymały.. moze to głupie, ale na casie mozna spokojnie stanac w pare osob ( testowałem samemu ) Smile

także, jak ktoś szuka bardzo dobrego futerału to szczerze polecam !! Smile
Odpowiedz
Stawałeś na kejsie sam w parę osób?! mrgreen

A tak btw. nie chcesz któregoś na Laklanda zamienić? Wink
Odpowiedz
ja stałem sam ;p ale widziałem filmik jak 6 osób stało i nic Big Grin
na Fenderze bym sie chyba nie odważył Wink

eee.. Laklandy są feee ;p
Odpowiedz
hiscox jest w pyte,do wala dostajesz gratis:-)
Odpowiedz
do customów mayo gitar też dają. chłopaki strasznie chwalą.
teraz chyba se taki z protojabbą wezmę
Odpowiedz
(04-29-2014, 06:07 PM)yacoob napisał(a): ja stałem sam ;p ale widziałem filmik jak 6 osób stało i nic Big Grin
na Fenderze bym sie chyba nie odważył Wink

eee.. Laklandy są feee ;p

Ty jesteś feee! :oburzony:
Odpowiedz
Lakland Huberta bardzo zacnym jest! Grałem i spodobał mi się, nawet bardzo Wink.
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
lubie ampegi

[Obrazek: 1948223_769275046431159_3854334359537303153_n.jpg]
Odpowiedz
Ciekawe. Myślałem, że mój fenderowski SKB mnie przeżyje, a tu dupa, pęka już w paru miejscach, niestety pękł przy jednej z nóżek, więc się cała zapada. Choć trzeba przyznać, że te duże czarne zatrzaski są świetne.

(04-29-2014, 05:47 PM)yacoob napisał(a): a to jeszcze wrzuce ciekawostkę,
zakupiłem sobie taki case

[Obrazek: SCP_6095.jpg]

Angielska firma Hiscox.
Nie jest to może tania rzecz ale robi wrażenie.. Cale zycie uzywałem casów Fendera i zawsze zaczepy sie szybko psuły, czasem trzeba sie namęczyć zeby zamknąć case, plastik w Fenderach jest delikatnie mówiąc mało wytrzymały..

Hiscox mnie rozwalił.. zapinki pierwsza klasa, swietne wyważenie, leciutki.. uzyty plastik jest mega wytrzymały.. moze to głupie, ale na casie mozna spokojnie stanac w pare osob ( testowałem samemu ) Smile

także, jak ktoś szuka bardzo dobrego futerału to szczerze polecam !! Smile

Odpowiedz
(04-29-2014, 06:07 PM)yacoob napisał(a): ja stałem sam ;p ale widziałem filmik jak 6 osób stało i nic Big Grin

Daj mnie go synek. *mrgeren*
Odpowiedz
Gitarzysta ma fędera i to samo. Uszkodzone nogi, popękały. Ja mam W i jest ok, poza jedną klamrą, którą sam uszkodziłem. Pancerny więc nie jest, ale za to lekki i w transporcie dobrze chroni. SKB miałem racka 4U, wspominam BDB. Lekko miękki, dobrze pochłaniał uderzenia.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 78 gości