Wyczyszczony.
Uwagi ogólne:
od strony funkcjonalnej wykonany znakomicie. Świetnej jakości mostek, klucze, idelanie docięte siodełko. Fajny profil gryfu, wygodny, ciut cieńszy od patriota i bardziej C niż D, ale widocznie szerszy przy siodełku, co mi nawet pasuje.
Od strony estetycznej z zewnątrz wszystko cacy - ładny lakier itp., ale w środku pod pickupami dosyć dużo jakiegoś syfu (chyba pasty polerskiej?), komora na elektronikę to siedlisko węży i płytka z preampem leżąca +/- na kablach.
Ogólnie wykonany zawodowo, choć preamp wyjmę i wstawię coś normalnego bo nie ufam takiej ilości kabelów. Do tego wyekranuję bo z jakiegoś powodu brumi.
Sound:
Na piecu brzmi jak musicman stingray i chuj. Trochę masywniejszy, ze względu na 2 pickupy mniejsze dziabnięcie, ale charakter ewidentny - z niczym się tego pomylić nie da.
Pickupy tak głośne, że valvedrive zamula się natychmiast a na abigarze miałem clip na wejściu
Wkręciłem je na maksa w dechę, cofnąłem trochę nadbiegunniki (są na imbus) - powinno być lepiej.
Ogólnie bardzo cacy, fajny charakter i przede wszystkim kompletnie inny od precla i patriota.