Godni polecenia kontrahenci z sieci
Dziękuję i również polecam j4444. Bardzo sympatyczny kontakt i udany deal. Smile
Odpowiedz
polecam użytkowników:
DzRTR - tutaj jednodniowa zwłoka z wysłyką z mojej strony..
obserwacja - w sumie to tylko "pośredniczyłem" w dealu, ale polecam Wink
Odpowiedz
Również yacooba polecam. Szybko, sprawnie, dobry kontakt. Dłużej mi zajęło pisanie tej pochwały niż dogadywanie dealaEmotka_2755

Przy okazji pochwalę Vikinga i TotalnyHardcore. Deale już jakiś czas temu były, ale zadowolony jestem do tej pory.

Edytuję co by nie spamować:
Polecę sklep rocktone.pl. Kupiłem pierdołę za parę złotych (parę kabelków do Cioksa) i jeszcze mi dorzucili dwie kostki dunlopa. Niby nic, a miłe Smile
Odpowiedz
Polecam kolegę barabasa - deal (przystawki SD do precla) błyskawiczny, kasę za picki przelałem w piątek wczesnym rankiem, On wysłał je parę godzin później, dziś są już u mnie Emotka_2755
Odpowiedz
Cieszę się, że szybko doszły Emotka_2755

Polecam Mstaniula Emotka_2755
Odpowiedz
Bardzo, ale to bardzo polecam użytkownika thot
Zrealizowaliśmy bardzo udany deal na Aguilara
Polecam wszystkim kupującym!
Odpowiedz
Również bardzo polecam sympatycznego Magica.
Sprawa załatwiona szybko, fachowo czyli tak jak bym zawsze sobie tego życzył.
Na dodatek miałem okazje ograć Markbassa i Laklanda.
Polecam.
Odpowiedz
Pinio po raz x-setny, blabla, wszystko wzorowo, oby tak dalej itd. Wink
Emotka_2755Emotka_2755Emotka_2755
Odpowiedz
E tam wzorowo, Maciek wydziwia, życzy sobie jakieś loopery-doopery, mutowania, hornów wyłączania... kto by to ogarnął, a potem jeszcze na tym grał... No NIE polecam NIE robić z nim interesów (:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Jak zawsze słownie, rzeczowo i na temat. Dzięki również za odnalezienie i wysłanie zagubionej na bassturbacjach paczki :d
Odpowiedz
Uwaga, będzie pean pochwalny na cześć Maczosa! Big Grin

Czekałem do samego końca, trwało to dwa miesiące, ale warto było! Big Grin Zamówiłem u Maczosa sprzętu o wartości dobrego samochodu, ceny lepsze niż na Thomannie! Big Grin A Maczos jest mega gość! Wszystko na pro poziomie, fakturki eleganckie, wszystko się zgadza! 100% zadowolenia! Polecam!
Odpowiedz
Chciałem pochwalić maczoska Smile Tresjik dotarł ekspresowo (jeszcze raz sorry, asmo mrgreen) i zapierdala, wszystko załatwione elegancko. Smile
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
[Obrazek: 5oTDjh4.png]
Odpowiedz
Polecam Drakena w temacie ciągania gratów z usa.
Świetnie ogarnia.
J.
Odpowiedz
(06-08-2014, 07:44 PM)j4444 napisał(a): Polecam wszystkim użytkowniczkę ytrewq - w ramach podziękowania za sprawną, szybką zamianę gratów i świetny kontakt!

(06-08-2014, 10:17 PM)ytrewq napisał(a): Dziękuję i również polecam j4444. Bardzo sympatyczny kontakt i udany deal. Smile

Pozwolę sobie przypomnieć:

(03-31-2014, 09:05 AM)ytrewq napisał(a): Z przyjemnością wysłuchałem do końca. Podoba mi się ten rodzaj muzycznej ekspresji. [...]

Proponuję zdecydować się w końcu, kim się jest. Tak na przyszłość, gdyby ktoś chciał z danym użytkownikiem robić deale i żeby nie było żadnych nieścisłości Emotka_2755
Odpowiedz
Rysiek znów POLECON jest!

Paka szybko i na temat, POLECAM!

Odpowiedz
Doman - i wszystko jasne.
Gram rocka, grunge, covery oraz wesela Cool
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 13 gości