próbki waszych basów
Pamiętam jak chodziła opinia że Wale dołu nie mają. mrgreen
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
[Obrazek: 5oTDjh4.png]
Odpowiedz
jo, poważnie.
Kojarzy mi się z tym - niestety próbki już nie działają, ale może ktoś jeszcze pamięta co było na tej próbce.

Wysłane z mojego Leopard 2; masa bojowa 55,15t.

[Obrazek: fdan.jpg]
(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]Rolleyes
Odpowiedz
(08-24-2014, 01:18 PM)Doman napisał(a): Pamiętam jak chodziła opinia że Wale dołu nie mają. mrgreen

Znakomite,no ja muszę być głuchy,bo te próbki na ten bas mnie nakręcają bardziej niż granie na nim live wczoraj.Sorry, takie Wal ma próbki.
Odpowiedz
(08-24-2014, 01:21 PM)WoRW napisał(a): jo, poważnie.
Kojarzy mi się z tym - niestety próbki już nie działają, ale może ktoś jeszcze pamięta co było na tej próbce.

[Obrazek: 1f931aK.gif]
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
[Obrazek: 5oTDjh4.png]
Odpowiedz
Ile ludzi tyle opinii Smile Na forum raczej jest chyba tendencja do innego typu brzmienia więc nie każdemu musi się podobać Wink Poza tym myśmy raczej ustawiali dość wysoką górkę co słychać na próbkach. Szkoda, że kostki nie nagraliśmy.
[Obrazek: masthead.jpg]

Dużo sprzętu - mało talentu Emotka_2403
Odpowiedz
Mnie ciekawi, jak Wal brzmi z brydża lekko grany. Tutaj mam wrażenie, że może urywać dupę z jajami.
Gram na nerwach.
Odpowiedz
no srodka to zdaje sie nie miec w ogole;d
Odpowiedz
(08-24-2014, 02:48 PM)Mateusz napisał(a): no srodka to zdaje sie nie miec w ogole;d

Ale to raczej ze sposobu nagrania wynika. Na k240 aż się przestraszyłem tą ilością dołu, nigdy mi się to nie zdarzyło Smile
Odpowiedz
tez tak mysle, czym to nagrane?
Odpowiedz
Wyciąłem środek na Taurusie moim,ale raczej górno środkowe pasmo.Nagrywałem przez pojemnościówkę Neumanna w interfejs Motu.
Odpowiedz
gorny srodek jest brakuje dolnego srodka i srodka srodka jakolwiek glupio to brzmi. Na nagraniu jest subbass, potem dziuuuura i gorka.
Odpowiedz
Ustawilismy brzmienie,ktore najbardziej mi odpowiadalo,majac taki instrument dluzej,bawiac sie brzmieniami pewnie bym poszukal wiecej środka i nagrywał w innych warunkach.Może mikrofon traci jakieś pasma,może salka,a na pewno kabel baaaardzo dużo zabrał,bo nie mogłem skorzystac z DieHardow,wejscie jack jest gleboko w Wal'u i trzeba miec wąski plug,a jedyny emergency kabel jaki był jest w ciul słaby.Ale to i tak nie umniejsza wielkości brzmienia w tej basówce.Zdecydowanie mnie przekonała.
A Jackowi chcę podziekowac za fajne spotkanie i okolicznosc ktora do zakupu tego basu by mi sie nie trafila.
PS Wal jest bardzo wygodny manualnie,ten potrzebuje tylko troche setupu zeby zyskac jeszcze fretbuzzu i wiecej naturalnego wykopu z drewna,ale to i tak najbardziej energetyczny bas na jakim gralem.
Odpowiedz
Na luzaku polecam sie na przyszłośćSmile co do wyższej akcji-ja gram kostką więcej wiec struny mi mocniej pracują-dlatego tez nie mam jeszcze niższej akcji strun.

Odpowiedz
Sorki,potrzebowalby jakby byl moj,na moje koślawe granieSmile Źle sie wyrazilem.
Odpowiedz
Grasz lepiej niż ja wiec luzWink

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 12 gości