Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne)
Poszukuję basisty z okolic Leszna. Kogoś kto przerzucił trochę basów i potrafi rozpoznać "samograja" ;-)
Odpowiedz
Czorty potrzebuje namiar na kogoś kto zmieni mi kolor basiku. Oczywiście chcę zrobić to tanio z wykluczeniem Partaczy, troszkę się to wyklucza ale wiierzę, że jeszcze da się tanio i dobrze Smile Amerykański precel ze stajni Fendera Smile Sam korpus Smile W razie co wiadomość i od razu cenaSmile
Odpowiedz
(02-25-2015, 10:03 PM)kawer13 napisał(a): Czorty potrzebuje namiar na kogoś kto zmieni mi kolor basiku. Oczywiście chcę zrobić to tanio z wykluczeniem Partaczy, troszkę się to wyklucza ale wiierzę, że jeszcze da się tanio i dobrze Smile Amerykański precel ze stajni Fendera Smile Sam korpus Smile W razie co wiadomość i od razu cenaSmile

Okolice?

Odpowiedz
(02-25-2015, 10:48 PM)Kempes napisał(a):
(02-25-2015, 10:03 PM)kawer13 napisał(a): Czorty potrzebuje namiar na kogoś kto zmieni mi kolor basiku. Oczywiście chcę zrobić to tanio z wykluczeniem Partaczy, troszkę się to wyklucza ale wiierzę, że jeszcze da się tanio i dobrze Smile Amerykański precel ze stajni Fendera Smile Sam korpus Smile W razie co wiadomość i od razu cenaSmile

Okolice?

Lublin, ale w grę wchodzi wysyłka Smile
Odpowiedz
Poszukiwany zespół, który potrzebuje realizatora, może być MON, może być FOH.
Mam dość jeżdżenia z rentalem, chciałbym popracować jak człowiek, a nie jak robot. Doświadczenie jest - od symfonii, przez rocki, szatany po poezję śpiewaną. Listę zespołów, które kręciłem mogę zapodac na PM, albo maila.
Nienawidze hip hopu, więc tu się nie dogadamy.
Jakby co to najchętniej bym się spotkał i obgadał temat - lokalizacja nie jest istotna - moge dojechać na drugi koniec Polski.

piszcie, polecajcie: suroga<at>surogat.pl

Nie będziesz tam jakimś poetą
Tylko najgorszym na świecie...

Polubcie Spare Bricks na fb Wink
Odpowiedz
Poszukuję porady. Czy dla 15 latka do 1500 zł da się kupić w miarę rozsądną gitarę i piec? Od roku ma hopla na tym punkcie, więc chcemy wreszcie kupić mu tę gitarę.
Odpowiedz
Na start da się coś kupić, choć będzie ciężko z zestawem gitara+piecyk, odpowiedni na takie pytanie wątek tu:

http://basscity.eu/thread-54-post-478571.html
Odpowiedz
Ziomeczki warszawskie!
Opuściłem ostatnio kapelę "przyjacielsko-rozrywkową" z powodu braku czasu. Chętnie by przytulili względnie ogarniającego basistę. Klimaty - raczej nieco mocniejszy rock, proste granie, luźna atmosfera. Powoli klecą kolejne rzeczy, jednak przydałaby się bastela. Jak coś - dajcie znać, chętnie zaaranżuję spotkanie mrgreen.
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
Wraz z kolegami poszukujemy wokalisty płci męskiej do zespołu w składzie:
- gitara tradycyjna, elektryczna, sześciostrunowa,
- gitara większa, basowa, elektryczna, czterostrunowa,
- zestaw perkusyjny, duży, z naciskiem na jedną stopę
+ poszukiwany wokal, męski, charakterystyczny, mocny, bardziej niski niż wysoki. Wiek nie gra roli.
Gramy w stylu rockowym - prostym. Jesteśmy otwarci na nowe pomysły.
Wynajmujemy salę prób w centrum Poznania.
Dla zainteresowanych mogę podesłać link do nagrań z próby.
Odpowiedz
Trómiasto!
Ma ktoś pożyczyć pięciostrunówkę nna tydzień (do następnwgo poniedziałku-wtorku)?
Flaszkę postawię
[Obrazek: XUKeGm.gif]
Odpowiedz
Szukamy mieszkania w Warszawie.
Więcej info: https://www.facebook.com/events/1422668451367951/

Info szczegółowe:

Jak wiadomo - zasiedzenie jest niefajne. Ludzie tyją, zapuszczają korzenie, niszczą parkiet... Cóż. I dla nas nadszedł czas na zmianę. Szukamy z Joanna nowego lokum stołecznego.

Szukamy mieszkania nieco bliżej centru Warszawy, najlepiej w okolicy Woli, Pragi, Ochoty, Mokotowa i Śródmieścia. Interesują nas mieszkania dwupokojowe, bo musimy się zmieścić my i nasze książki (sporo ich jest...). Czterdzieści metrów kwadratowych jest dla nas punktem wyjścia.

Mile widziane nowe budownictwo (nie starsze od nas, he, he...), nieco większa kuchnia (lubimy gotować, więc fani pasztetu i gulaszu z soczewicy - wiecie, co robić) i, co ważne, chętny do podpisania z nami umowy najmu właściciel (lubimy jasne sytuacje, cenimy ludzi lubiących jasne sytuacje). Miejscem parkingowym nie pogardzimy. Nasz Czołg, a.k.a. Truskawa, też.

Pokoje mogą być bez mebli, ale szafa - mile widziana Smile.

Dżentelmeni o talarach nie rozmawiają, ale miło by było, gdyby całość opłat miesięcznych zamknąć w 1600 złotych (najem, czynsz i inne deklarowane opłaty).

Cenimy też dobry dojazd na Politechnikę i na Płocką Wink.

Jeśli zatem ktoś wie, że ktoś znajomy szuka zaufanych najemców - czekamy na wieści!
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
Czy ktoś w Poznaniu ma Ampega SVT410HLF?
Jabłanica (bułg.: Община Ябланица) − gmina w środkowej Bułgarii. Populacja wynosi 6600 mieszkańców. 

blue colander stompboxes

Odpowiedz
Południowa Polska! Szukam studia, które specjalizuje się w wintydżowych brzmieniach. Najlepiej jakby też realizator ogarniał cięższe granie. Najlepiej województwo śląskie/opolskie/małopolskie.
Charvel Model 2B
Charvel Eliminator
Aria ZZB Custom
Odpowiedz
Gdyby ktoś szukał basisty na zastępstwo na weselu/imprezie w woj. zachodniopomorskim/lubuskim to proszę pisać Smile
Squier VM '70s JB 5 | Fender JB '78 | Buzz Hornet

Odpowiedz
zespół Muhu Island gdzie gram na basie ( www.muhuisland.bandcamp.com ) poszukuje menago/agenta koncertowego
co my dajemy: zespół który gra po godzinach, to jest nasze hobby i świetna zabawa bez spinki, nie chcemy dokładać do interesu, więc zarobek z procentu od ugranych gigów, czyli niewielki.
potrzebujemy kogoś kto jak my będzie to robił po godzinach, potrzebujemy grać koncert raz w miesiącu, w niedużych klubach. w gre wchodzi cała polska. Chodzi o człowieka który ma czas wydzwonić i ugadać koncert Big Grin
pzdr
Z.
Tommi napisał(a): Melanż, laski, kąpiel w kasie
to nie dla mnie, gram na basie
Brylant napisał(a): Jak człowiek dojrzeje, to wie ze poza vol mu nic więcej nie potrzeba Tongue
aktualnie: https://moontoy.bandcamp.com
dawniej: http://muhuisland.bandcamp.com
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości