Zdjęcia Sprzętu!
Przypadek?
Odpowiedz
A może by tak w ogóle z fenderów/srerów przerzucić się na jolany i defile?
Mam starego defila do remontu i ciekaw jestem jak by pod SWR grzmiał.
Odpowiedz
Z Jolany Proximy typu odwrócony precel zrobiłem sobie tani zapas bas strojony w HEAD, daje radę ponoć Emotka_2755
Odpowiedz
bardzo daje radę, brzmi na poziomie "przyzwoicie/nie ma zdrady"
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Bas 200zł, wymiana siodełka na mosiężne ok 100zł z tego co pamiętam i pickup ze starego japońca, ponagrywam coś "po tuningu" i wrzucę dla potomności Wink
Odpowiedz
Jak będzie okazja to porównamy z moim brzydalem po tuningu Big Grin

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Filmik daleki od jakości znanej z RG ale coś tam słychać Smile
Odpowiedz
Już we wtoreczek...

[Obrazek: bigsingle.jpg]
Odpowiedz
Takiego Rubina kiedyś remontowałem dla kumpla Big Grin
fajnie to gadało, ale akcja strun była blisko centymetrowa Big Grin

Odpowiedz
To są te nowe big single?
Odpowiedz
Si.
Odpowiedz
Od niedawna można je znaleźć w Ibkach SR Premium np SR 1205

W najwyższym modelu najniższej serii SR 755 też od niedawna są Nordstrandy ale CND

czekam na próbki zatem
Odpowiedz
Doszedł case i uszy Big Grin

[Obrazek: IMG1238JP_wwxhape.jpg]
[Obrazek: IMG1236JP_wwxhaph.jpg]
Odpowiedz
(04-30-2015, 11:28 AM)Karol napisał(a): Od niedawna można je znaleźć w Ibkach SR Premium np SR 1205

W najwyższym modelu najniższej serii SR 755 też od niedawna są Nordstrandy ale CND

czekam na próbki zatem

No to było do przewidzenia, ze zrobią coś na zasadzie Duncan Designed - mają coś mocno nietypowego i odmiennego wizualnie.

Na jakich bym nordach nie grał to brzmią znakomicie w swojej kategorii - przerobiłem mm (dwie wersje), j, dc (dwie wersje) tylo na preclu jeszcze nie grałem.

Jako jedni z pierwszych robią też od niedawna seryjnie wersje z AlNiCo V i III do wyboru.
Odpowiedz
[Obrazek: 636548b07ab3c228m.jpg]

[Obrazek: f47e92c7af9e3b03m.jpg]

FEnDER SRENDER!

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 64 gości