Przykłady zajebistego brzmienia basu
chłopakom zaczynają chyba rosnąć jaja Wink
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
(05-08-2015, 02:32 PM)Burning napisał(a): chłopakom zaczynają chyba rosnąć jaja Wink

Dalej mi się nie podobają, ale od tego numeru nawet mnie nie odrzuca!
Odpowiedz
Jedyny współczesny zespół rockowy o statusie gwiazdy, który NAPRAWDĘ umie grać. Ale tak naprawdę w chuj zajebiście umie.

Byłem na Coke Live kilka lat temu. Rozkurwili.
Odpowiedz
(05-08-2015, 05:59 PM)Basstard napisał(a): Jedyny współczesny zespół rockowy o statusie gwiazdy, który NAPRAWDĘ umie grać. Ale tak naprawdę w chuj zajebiście umie.

Tego nie podważam. Technicznie miażdżą. Wirtuozeria i precyzja. Po prostu hołduję trochę innym kanonom estetycznym.

A żeby nie spamować w wątku - oto przykład zajebistego brzmienia basu:

Odpowiedz
(05-08-2015, 05:59 PM)Basstard napisał(a): Jedyny współczesny zespół rockowy o statusie gwiazdy, który NAPRAWDĘ umie grać. Ale tak naprawdę w chuj zajebiście umie.

HuhHuhHuhHuh
Zapnij pasy, do całkowitej negacji istnienia pozostały 4 posty.

http://majorkong.bandcamp.com/
Odpowiedz

Emotka_2755
Rickenbacker 4003 | Rickenbacker 360 | Wal Mk I copy | Hofner 500/1 | Bass VI | Epiphone EB0

Hammond L100 | Leslie 760

'69 Fender Bassman 50 | '69 Zelmer 100 | '67 Sunn Sonic

'73 Fender Bassman Ten | 70s Fender Twin Reverb | Vox AC30
Odpowiedz
Jaja to mają Ci panowie,może nie zajebiste brzmienie basu ale calości.Puszczają ich często na MTV Rocks więc już chyba mają status gwiazdy. Muse zdecydowanie nie lubię.
Odpowiedz
Tak trochę z innej beczułki niż zwykle wrzucam, ale ten sound zawsze mnie ruszał:

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
A teraz sprawdź kto nagrał ten numer i zrób "o, co ty?"

Podpowiem, skraca się do "FNM" Big Grin
Odpowiedz
FraNekkiMono?
Gram na nerwach.
Odpowiedz
(05-09-2015, 09:50 AM)groza napisał(a): A teraz sprawdź kto nagrał ten numer i zrób "o, co ty?"

Podpowiem, skraca się do "FNM" Big Grin

Wiem wiem, ale zupełnie inny sound, niż ma na Zonie Big Grin

Odpowiedz
Wtedy jeszcze nie miał ZONa.
Odpowiedz
Możliwe, nie znam jego biografii na pamięć Wink

Odpowiedz
Wtedy jeszcze nie miał ZONa.
Odpowiedz
(05-09-2015, 01:22 PM)miklo napisał(a): FraNekkiMono?

Fat Nelly Mamily.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 40 gości